Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΤΟ 2011!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΕΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΝΟΣΥΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΟΥΔΑΚΙ.

ΛΕΝΑΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΑΚΟ ΣΑΣ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΤΟ ΜΑΝΑΡΙ ΣΑΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟΠΟΥΛΑΚΙ ΣΑΣ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥ!!

ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΤΑΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΟΥΛΑΣ?

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΟΙ ΕΙΤΕ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ

4ywWp2.png

Κοοριτσακια μου σας ευχομαι Χρονια Πολλα και να χαιρεστε την οικογενεια σας και οσους γιορταζουν!

Ειμαι μεσα για Τριτη με η χωρισ την μικρη γιατι εχει πολθ μπουκωμα λετε να της κανω κακο που τις τρβαω με το πουαρ?

Πειτε το μερος και την ωρα και θα ειμαι εκει!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Χρόνια Πολλά και καλά!

Ευχομαι σε όλες καλά Χριστούγεννα!

Χριστινάκι μας χρόνια πολλά για τη γιορτή σου! Ολα να έρθουν με το καλό

Ελενάκι να χαίρεσαι τον γιόκα σου τον κούκλο!!!! Πάντα ευτυχισμένος και γερός να είναι (όπως και ο άλλος κουκλος, ο μικρούλης)

Τάο να χαιρεσαι την κορούλα σου την γλυκιά!

Μαρινάκι και συ τον αντρουλη σου που θα ειναι ο πιο αδύνατος αη Βασίλης ever...

Ξέχασα κανέναν;;;; ελπίζω όχι.

Εμείς χθες βγήκαμε απόγευμα και ήπια λιγάκι παραπάνω και ταβλιάστηκα. Κατά τα άλλα δεν έχω κάνει τιποτα απο δουλειές-φαγητα. Θα φάμε στην πεθερά μου...

αααααααααααααααααααααααα χθες πηγαμε στο φαρμακειο με τον μικρό, ειπαμε τα καλαντα και πηρα εγώ 100ευρώ και ο μικρός 50ευρώ...!!!!!!! ασχολίαστο!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους!!!!!

Μαρινα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!

ταο τη κορουλα σου!

Χριστινακι μου πολυχρονη με το καλο να ρθει το νεο σας μωρακι!

Αυτα τα λιγα,θα τα πουμε το βραδυ!!!!

Ευχαριστω ολες σας για τις ευχες!!!

Φιλακια πολλα κοριτσια μου!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέρα! Τελικά τσακ μπαμ ξαναμπήκα!

Χρόνια πολλά Χριστινάκι με το καλό το νέο σας μωράκι, Ελένη και Τάο να χαίρεστε κι εσείς τα παιδάκια σας! Ευχαριστώ πολύ κι εγώ για τα χρόνια πολλά για τον καλό μου! Λορέτα μου πολύ γέλλασα με τον πιο αδύνατο Άι Βασίλη! Ε, όχι πια 100κιλά σχεδόν είναι, απλά είναι ψηλός και δεν του φαίνεται!Πάντως η ζώνη της στολής δεν κουμπώνει με την καμία! Χαχαχα!

Καλά να περάσετε όλες ό,τι κι αν κάνετε!

mGKop3.png60Jvp3.png

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσάκια μου!! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές...σαν περυσι τέτοια μέρα γυρίσαμε σπίτι με το αστεράκι μας και διάβαζα τα μηνύματά σας και είχα συγκινηθεί πολύ πολύ......

Ελενάκο μας και Ταο να χαίρεστε τα παιδάκια σας τα γλυκά που γιορτάζουν αλλά και τα υπόλοιπα εεε;; Πάντα χαρά και υγεία εύχομαι!!

Μαρινάκι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και να τον περιποιηθείς δεόντως σήμερα!!!!! (δεν ξέρω πως...θα βρεις κάποιο τρόπο :wink:

Εμείς είμαστε άρρωστοι οικογενειακώς πλέον ..(καλά εγώ το περνάω με ελαφρύ συνάχι...) οπότε άκυρα όλα τα Χριστουγεννιάτικα σχέδια και θα μείνουμε σπίτι τα 3 μας.. (ή τα 4 μας?? :wink:

PCqNp2.png

χριστινακι χρονια πολλα και ταο να χαιρεσαι τη χριστινουλα σου!!!!!!!!!!

ελπιζω να περασατε [B]τα πιο τελεια χριστουγεννα ever!![/b]:(:(:(:(:(

χρονια πολλα να μας χαιρονται και να τους χαιρομαστε!!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

κοριτσια μου χρονια πολλα και χαρουμενα χριστουγεννα γεματα υγεια και ευτυχια.χριστινακι μου να σε χαιρομαστε και με το καλο να ερθει το ζουζουνακι σου.ελενακι μου να χαιρεσαι τον κουκλο σου(και τα 2 τα κουκλια ενοειται αλλα ο μεγαλος εχει την χαρη σημερα:P)μαρινακι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και ταο την κορουλα σου.ελπιζω να μην ξεχασα τιποτα,θα τα πουμε αυριο,φιλια

OjQkp2.png?B89kEt5q

που ειστε ολες?μονη μου με αφηκατε?τζεσικακι εισαι εδω?βλεπω κατι πρασινο.......

μαρακι δεν νομιζω οτι κανει κακο να τις τραβας τις μυξουλες.δεν ξερω,πιστευω οτι μονο καλο μπορει να κανει

4ywWp2.png

η μερα περασε λιγο βαρετα αλλα ωραια αφου ειναι τα 1α χριστουγεννα με το παιδι.δεν χρειαζεται να πω οτι εφαγα μεχρι σκασμου και προβλεπεται το ιδιο και για αυριο.εσεις τι κανατε?πηγες τελικα στην μαμα σου?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...