Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου σε 1 ώρα έχουμε Χριστούγεννα!!! Εμείς δεν κάνουμε τίποτα ιδιαίτερο σήμερα, παρά μόνο ετοιμασίες για αύριο! Σήμερα σκίστηκα στα μαγειρέματα, αλλά είμαι σε καλό σημείο, πρόλαβα όμως και έβαψα μαλλάκι και νυχάκι, οπότε σούπερ, μόνο που νιώθω κομμάτια! Πρώτη χρονιά που ήρθε ο Προκόπης και μπαστακώθηκε στην κουζίνα μου! Διώξτε τον καλέ, μέχρι και γλυκό έκανα ας φύγει τώρα! Ή μάλλον ας μείνει μέχρι αύριο που έχω να κάνω χοιρινό με πορτοκάλι και δαμάσκηνα και καμιά σαλατούλα-γιατί χωρίς αυτόν χλωμό το βλέπω-και μετά καλό δρόμο!

Για συνάντηση για πού λέμε?

Χριστινάκι μάλλον δε θα σε πρόλαβα, αλλά επειδή με τα ρουφηχτήρια είμαι μεγάλο κολληταρι, να σου πω ότι τώρα πήρα της physiomer και είναι πολύ καλύτερο από το otrisalin και δεν έχει παρά ελάχιστο κόστος στα ανταλλακτικά! Το άλλα για οικογενειες σαν τη δική μου είναι ασύμφορο!

Σήμερα ήταν η μέρα που ήρθε ο νονός του ΓΙώργου, κι άλλα δώρα μάζεψαν τα πιτσιρίκια τι θα τα κάνουμε όλα αυτά οέο??? Αύριο θα ντυθεί και ο μπαμπάς Άγιος Βασίλης που θα μαζευτούν τα 5 πρώτα ξαδερφάκια και θα μοιράσει κι άλλα! Σίγουρα έχουν πάθει κορεσμό από τα πολλά παιχνίδια!

Φιλάκια και καλά Χριστούγεννα σε όλες, να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας και να είμαστε όλοι πάντα γεροί, τα λέω προκαταβολικά γιατί αύριο δεν ξέρω πότε θα μπω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Ειχαμε τα γενεθλια του Αλεξανδρακου μου σημερα και περασαμε πολυ ωραια!!

το σπιτι ειναι βομβαρδισμενο απο δωρα,χαρτια κλπ και αυριο θα ανοιξουμε ΚΑΙ τα δωρα των χριστουγεννων!

Στεγια εχουμε κι εμεις χριστουγεννιατικο δοντακι, ειναι το #8!

Μαρινα εχεις τραπεζι? Καλη επιτυχια!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

Εύη πολύχρονο το αγοράκι σου να το καμαρώνεις πάντα γερό και με το καλό να χρονίσει και η κορούλα σου!

Ναι έχω τραπέζι αύριο γιατί γιορτάζει ο άντρας μου!

Έχω λυθεί στο γέλιο εντομεταξύ γιατί μόλις δοκίμασε τη στολή του Άγιου Βασίλη που θα βάλει αύριο! Εϊναι λίγο κάπρι αλλά δεν πειράζει! Χιχιχι!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!

ΥΓΕΙΑ,ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!!

Υ.Γ.ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΣΤΟΛΗ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΡΙ?ΘΥΜΙΖΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΥΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!!!ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..................

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Ειχαμε τα γενεθλια του Αλεξανδρακου μου σημερα και περασαμε πολυ ωραια!!

το σπιτι ειναι βομβαρδισμενο απο δωρα,χαρτια κλπ και αυριο θα ανοιξουμε ΚΑΙ τα δωρα των χριστουγεννων!

Στεγια εχουμε κι εμεις χριστουγεννιατικο δοντακι, ειναι το #8!

Μαρινα εχεις τραπεζι? Καλη επιτυχια!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ,Ο ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΥΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΖΟΥΖΟΥΝΑΣ ΣΑΣ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ........

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια και χρονια πολλα!!!!καλα χριστουγεννα και να χαιρομαστε τα ζουζουνια μας...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!

ΤΟ ΜΝΜ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

ΤΑΟ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

cIhqp3.png

9knMp3.png

XARA MOY ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑΝΙ...

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ...

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ?

ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΛΗ... ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΣΕΓΓΟΝΟ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

εγω ετοιμαζω βαλιτσες φευγω πρωι πρωι για πτολεμαιδα στους κουμπαρους μου

χρονια πολλα να χαιρεσε την οικογενεια ευχομαι τα καλυτερα με υγεια σε σενα κσι σε ολες τις μανουλες. αντε φιλακια καλο βραδυ παω και εγω να τελειωνω μπας και προλαβω να κοιμηθω κανενα 2ωρο

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...