Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρινα η στολη του σκι σου παει τρελλααα!! :) :) :)

Εεεε να την καθιερώσω τότε, με αυτή θα πηγαίνω για ψωμί!:D:D:D

Χριστινάκι τις "στολές" το παντελόνι δηλαδή (το μπουφάν το είχα από πριν) τα ψωνίσαμε πριν την εκδρομή γύρω στο 50 ευρω τα πιο φτηνά πήραμε γιατί πόσο συχνά θα τα χρησιμοποιούμε οέο? Όσο για την καταροή μπόλικο ορό και ίσως χρειαστεί και ρουφηχτήρι, τουλάχιστον αφού δεν έχει μπούκωμα ξεσπάει! Αν οι μυξούλες είναι διάφανες μπορεί να είναι απλό κρυωματάκι, αν είναι άσπρες, κίτρινες, πράσινες και άλλα αηδιαστικά χρώματα τότε παίζει ιωσούλα.

Τζέσικα εδώ βούρκωσα εγώ που μόνο 1 διανυκτέρευση έχω κάνει με το μεγάλο μου στο νοσοκομείο και χωρίς ορό, πόσο μάλλον εσύ και η Χαρά που δυστυχώς περάσατε κάμποσες μέρες μέσα! Κοριτσάκι περάσατε ζόρι, γι αυτό σας αξίζει να κανονίσετε ξανά μια εξόρμηση Γιάννενα μόνο για να δείτε τις ομορφιές της πόλης και θα κινηθείτε μόνο μακρυά από το Πανεπιστημιακό!

Ρε Χαρά τη λαχτάρα ήταν αυτή!! Εγώ από τον πανικό μου μη σου πω θα είχα ήδη καλέσει την αστυνομία!

Α όσο για τα ρεβεγιόν, θα ρεβεγιονιστούμε στο μοναδικό και εκπληκτικό...σπίτι μας!!!

Πρίνσι λες να κόλλησε κανέναν ιο το μηχάνημα?Τι είπες τώρα για την ανάλυση της εγκυμονούσας σε σχέση με το φύλο του παιδιού? Εσύ όντως το έχεις ανάγει σε επιστήμη! Όσο για το γιατρό, θα σε στενοχωρήσω αλλά έτσι είναι οι βρογχιολίτιδες στα μικράκια, μπορεί να πάρει και μήνα για να φύγει τελείως ο βήχας άσε που με την παραμικρή μύξα ξανακυλάνε! Το αερολίν δεν κάνει να το πάρει πολύ καιρό στο είπα κι από κοντά, τώρα το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να σου δώσει και flixotide που φαντάσου ακόμα παίρνει η δικιά μου, αλλά το δίνουν σε αρκετά βαριές περιπτώσεις στα μικρά και το παίρνουν κανένα μήνα μπορεί και παραπάνω.

Που 'σαι Ειρήνη, αν το βάρος το έπαιρναν τα παιδιά ανάλογα με το τι ώρα κοιμούνται για βράδυ, εμένα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον υπέρβαρο το Μαριαλενάκι!

Αυτάαααα! Α, ξέχασα το κουκλακι της Λορέτας να σχολιάσω! Τι τέλεια φώτο! Όμως οι δίπλες σας άρχισαν να εξαφανίζονται!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ναι βρε κοριτσάκι μου αλλά αν κοιμηθεί αργότερα ξυπνάει και αργότερα, πάνω κάτω τις ίδιες ώρες ύπνου συμπληρώνουν όλα! Τέσπα εγώ για διαφορετικούς λόγους είμαι υπέρ του να υπάρχει ένα σχετικό πρόγραμμα στον ύπνο των παιδιών, αλλά αυτό μου φαίνεται λίγο κουλό!

Άντε φιλάκια και καληνύχτα γιατί αύριο δε θα ακούμε τα παιδάκια που θα μας χτυπάνε το κουδούνι για τα κάλαντα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΟΠΟΠΟ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΓΕΣ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΕΙΡΗΝΑΚΙ κάποτε που είμασταν και εμείς ξενύχτηδες κάπου στον 3-4 μήνα μας είχε πει τα ίδια η παιδίατρος..μας είχε πεί στον βραδινό ύπνο ενεργοποιούνται κάποιες ορμόνες(?)που είναι υπεύθυνες για την αύξηση του βάρους....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημεεεεεεεεεεεραααααααααααα!!!!

τι μου κάνετε;;;

καλά χαρά ο μικρός σου με το μπριζολάκι είναι ολα τα λεφτά...

Μαρινάκι άρχισαν όντως να φεύγουν οι διπλες...μειναμε στα ίδια κιλά πολύ καιρό...

καλέεεεεεεεεεεεεε

Σήμερα παραμονή Χριστουγέννων ε;;; Εγώ πάλι μονη με τον μικρό...κλαψψψψψψψψψ

ο άντρας μου σχολάει στις 4. Μετά όμως θα πάει ο μικρός στη γιαγιά και θα βγούμε...αλλά για απόγευμα, για κανενα ποτάκι απογευματινό.

Δε σας ευχομαι ακόμη, θα ξαναμπω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα καλα μου κοριτσακια...Χρονια πολλα.......

Μαρινακι τωρα εβλεπε τις φωτο σου,πολυ πολυ ωραιες.Θα πρεπει να περασατε πολυ ωραια!!!:)

Παιδια καθε φορα που βλεπω φωτο στην εξοχη τρελαινομαι,θελω να φυγω,να μεινω μονιμα σε χωριο...

Σας ειπαν τα καλαντα;Εμενα ουτε ψυχη δεν παταει απο εδω..αλλα ειπαμε εχω τα βλασταρια μου.:D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια μου! Και εμείς εδώ κάλαντα δεν έχουμε ακούσει ακόμα...

Εχθές περάσαμε ένα βράδυ....μούρλια...... Το μικρό μου κοιμήθηκε κατά τη 1.00 και μετά ξύπναγε ανά 2ώρο με κλάματα από το μπούκωμα....

Αχχ..τι μπορώ να κάνω βρε κορίτσια, πείτε μου που είμαι άσχετη...

Λοιπόν οι μυξούλες είναι διαφανείς μέχρι στιγμής.. άρα μακάρι να είανι κρυωματάκι απλό, αλλά έχει και μπούκωμα το νοιώθω...να πάω να αγοράσω ρουφηχτήρι εκτός των ορών;;

Εχθές της έβαλα και ένα παπλωματάκι να είανι λίγο πιο ψηλά το κεφάλι και επίσης ευκάλυπτο σε καυτό νερό στο δωμάτιο που μύριζε σαν τις παλιές τις vicks... δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω...:|:neutral:

PCqNp2.png

Χριστινάκι και μαρινάκι καλημέρα!

δε φευγουν οι μυξουλες με τον ορό; παρε ρουφηχτήρι...δεν έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά λενε οτι είναι καλό...Πυρετό δεν έχει ε;;;

Αντι για παπλωματάκι που μπορεί να μη τη βολεύει, βάλε στα πίσω πόδια του κρεβατιου βιβλία ετσι ώστε να ανασηκωθεί το κρεβάτι. Από την πλευρά που είναι το κεφάλι της.

Δε ξέρω τι άλλο να πω, οι πιο εμπειρες μανούλες ας μιλήσουν.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Na το παρεις Χριστινακι αμμεσως.Ειναι μαγικο και μας εχει σωσει..

Τι θα γινει με την συναντηση,θα ερθετε;πρεπει να ξερω.Ααααα και να ανταλλαξουμε κινητα,μην την πατησουμε παλι.;)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Θα πάω να το πάρω σε λίγο..πως θα το ζητήσω?? 'ρουφηχτήρι για τις μυξούλες'??? :rolleyes::rolleyes::P

Κελάκο εγώ θα μπορούσα την Τρίτη το πρωί, αλλά δεν λέω μεγάλα λόγια..κάτσε να δω πως θα πάμε με τη μικρή μου γιατί μαζί θα ερχόμασταν και δεν θέλω να κολλήσω κανένα άλλο παιδάκι...

Εμάς τώρα με τα νέα δεδομένα τα χριστουγεννιάτικα πλάνα μας έγιναν....

PCqNp2.png

Eγω το λεω φυσα ρουφα:D

Εσυ θα το ζητησεις οτρισαλιν συσκευη ρινικης αποφραξης,εχει 10 ευρω.Μην ξεχασεις να παρεις και ανταλλακτικα 5 ευρω τα δεκα τεμαχια.Πληρης ενημερωσης.:tongue:

Την Τριτη το πρωι πρεπει να παω στον συλλογο πολυτεκνων της Αθηνας,ελπιζω να μην αργησω αλλα δεν θα προλαβω να γυρισω να παρω τα παιδια οποτε αν προλαβω θα πεταχτω μονη μου..

Κουραγιο,αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα οποτε οσο μπορεις χαλαρωσε...Παρε κουραγιο γιατι σου χρειαζεται...:D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...