Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Χα,χαχαχα!!! Εννοείς κούκλα όπως... πανούκλα?????:tongue::tongue::tongue:. Έχω και ωραία ρουθούνια, όπως είπε η Ειρήνη!!!:D:D:D. Ρε κορίτσια, αλήθεια λέω αισθάνομαι ότι γέρασα, χωρίς πλάκα όμως... Πω,πω ψυχανάλυση επειγόντως!!!

Κοίταξε, για να βρω το φύλο πρέπει να δω την έγκυο στην παρούσα κατάσταση για να δω πόσο η εγκυμοσύνη έχει αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, σε συνάρτηση με το σχήμα της κοιλιάς και στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων πέφτω μέσα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα σας κυριουλες μου!!

τι κανετε?

κελι τελικα οι βαθμοι ηταν καλοι?

χαρουλα τελικα δεν καταλαβα,προσπαθησαν να διαρρηξουν το σπιτι?ελπιζω οχι

χριστινα σας καλεσαν και σας ειπαν να πατε χωρις το μωρο .

πρινσακι μου τι κανει το φημητρακη μωρε.ακομα βηχει?και εμεις πηγαμε παιδιατρο εχτες και ολα μια χαρα βαρος εχει παρει λιγο παρολο που τρωει πολυ.ο γιατρος παραξενευτηκε και στο τελος που του ειπαμε οτι δεν κοιμαται νωρις εκτος του οτι εμεινε καρβουνο με τις ωρες που του ειπαμε μας εβαλε και χερι.γι αυτο δεν περνει βαρος λεει......

λωρακι μου εμενα δεν μαρεσει το ονομα αλλα το εχω συνηθησει.λενε και τον αδερφο μου οποτε δεν με ξενιζει πολυ

τζεσικακι μου τι κανει η μικρουλα μας?πολλα φιλακια να τις δωσεις.

4ywWp2.png

χαχα..τι τις θέλουμε τις καφετζούδες...εδώ μιλάμε για νέα επιστήμη!! Μήπως να το κοίταγες...επαγγελματικά το θέμα;;

Πάντως από την alien κοιλιά μου συμπέρασμα δεν βγάζεις και στο υπογράφω!!!:D:D

Ειρηνάκο κάπου θα το έχασα το μήνυμα με το ονοματάκι του γάντζου..για ξαναπέστο!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Άσε Ειρήνη, βήχει, βήχει βήχει!!!! Συμπληρώσαμε θεραπεία μίας εβδομάδας με αερολίν και ναι μεν έχουμε αιισθητή βελτίωση, αλλά το βράσιμο εξακολουθεί καθώς και ο βήχας ναι μεν έχει φλέματα αλλά είναι ταυτόχρονα τραχύς και βαθύς. Ο γιατρός μας είπε να κόψουμε το αερολίν και να αφήσουμε το μωρό χωρίς φάρμακο. Και αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να ακολουθείς μία θεραπεία που όταν την τελειώνεις δεν έχεις γίνει καλά σε ικανοποιητικό βαθμό και να υποθέτεις πως θα γίνεις καλά από μόνος σου. Επειδή λοιπόν βαρέθηκα να ταλαιπωρώ το παιδί μου ένα μήνα με την κ*λοίωση, θα τον πάω σε άλλο γιατρό να πάρω δεύτερη γνώμη... Ουφ, αυτά!!!!

Λοιπόν αυτή την "επιστήμη" την άσκησα τα τελευταία χρόνια σε κάτι έγκυες ξαδέρφες και φίλες και έχω πέσει μέσα, τώρα για ποσοστά δεν ξέρω να σου πω ακριβώς αλλά μιλάμε σίγουρα για 70%+ αξιοπιστία!!!

Άντε θα ανοίξω και μαγαζάκι!!! Εγκυοπρογνώσεις!!!

ειρηνη επιτελους σε πετυχαινω!!!μια χαρα ειναι η μικρουλα μας.απο οταν φυγαμε της εφτιαξε η διαθεση.σε ειδα και εσενα στις φωτο με τον γαντζο.τα λογια ειναι περιττα;)μεγαλωσε πολυ το πουλακι μου

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Γεια σας, επιστρέψαμε και μεις από βολτίτσα. Περάσαμε πολυ ωραία αλλά απίστευτη κίνηση ρε παιδιά στους δρομους. Σημερα ο Αργύρης κοιμήθηκε καλά και ήταν πολυ χαρούμενος! α άλλο πράγμα ο ύπνος στα παιδιά... Ειρηνάκι δικιο έχει ρε συ ο γιατρός. Βάλτε του ένα πρόγραμμα, θα έχετε πρόβλημα μετά και το παιδί δε θα μπορεί να προσαρμοστεί!

Χριστίνάκι πως ειναι η μικρή; Αν δεν έχει πυρετό βάλτης ορό στη μύτη. Αν έχει πυρετό, πάρε τον γιατρό. Μην ανησυχείς. Ολα έτσι είναι, ο Αργυρης άκόμη βήχει...

αχ δε μ'αφηνει να γράψω.... θέλει αγκαλιά....

Θα σας πω οτι πήγαμε σε ένα εμπορικό και ήρθε ο Αη βασίλης και του μιλησε και πάτησε κάτι κλάματα ο Αργυράκος...αρον αρον έφυγε ο άγιος...στεναχωρέθηκε ο καημενούλης...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

χριστινακι βασιλη θα το πουμε αν ποτε βρουμε νονο νονα.οσο για τα φτερνισματακια της μικρης και τηνκαταροη δεν μπορω να σε βοηθησω.νομιζω οτι καλο θα ειναι να της βαζεις ορο να καθαριζει η μυτουλα.

βασουλα νομιζω οτι καλα θα κανεις να πας και σε καποιον αλλο γιατρο για να εισαι ηρεμη.μπορει να ειναι και σωστος ο γιατρος σου αλλα ο φοβος φυλαει τα ερημα.

τζεσικα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.οντως εχει μεγαλωσει το μικιο μου .

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...