Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

Ναι προχωράμε με εντελώς φυσικό.
      Εγω εδώ μέσα έχω μάθει άπειρα πράγματα. Εμαθα για prp, μικροβιωμα, υστεροσκοπηση, εξετάσεις κ χίλια δύο. 
      Απλα πρέπει να έχεις φίλτρο Οπως πολύ σωστά είπες και να διαχωρίζεις τι κρατάς κ τι όχι. 
      Αν εννοείς πως έχω κριτήριο από τις προηγούμενες αιματολογικές , θα σου πω πως δεν έχω γιατί δε κάναμε αιματολογικές στις ωοληψιες με τον προηγούμενο γιατρό. Μονο αν είχα ωχρό σωμάτιο στον υπέρηχο και μετρούσαμε προγεστερονη. 
      Εχω να πάρω φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια από τον Νοέμβριο. Μετα έκανα 1 φυσικό κύκλο τον Ιανουάριο μετά την αποτυχημένη ετ του Δεκέμβρη.
      Υπέρηχο τώρα μου είπε την 7η ημέρα με ξανά αιματολογικές γιατί του είπα πως κάνω ωορρηξία νωρίς.

PS: πριν ένα χρόνο η FSH ήταν 8,5. Πρώτη φορά κάνω πάλι τώρα. Πόσο μπορεί να κυμανθεί πια από κύκλο σε κύκλο; Θέλω να πω, αν είναι τόσο υψηλή πλέον, δε νομίζω σε μερικούς κύκλους να είναι εξωφρενικά καλύτερη.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλως τη Κερκυραια!!!Εγω κανω μπαμιες!!!:lol:

μια χαρα οι μπαμπιες!και εγω μολις κατεβασα τα αναμεικτα απο την φωτια και μπηκα λιγο να δω τα νεα σας μεχρι να ξυπνησει η μπουμπου μου.εσυ πως τα περνας με το ζουζουνακι σου?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Ολα καλα εκτος απο το μπουκωμα που τον ταλαιπωρει...μονο που σημερα ειναι πολυ ανησυχος...και δε μπορω να καταλαβω γιατι...τεσπα..θα δειξει!Εσεις πως ειστε;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ελένη και εγώ μπάμιες έχω μου της έφερε η μαμά μου!!!

Αλλά θα φτιάξω και κοτόσουπα πάλι της μανούλας μου....Θα φάμε τις μπάμιες και πιο μετά θα τσιμπήσουμε και την κοτόσουπα...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Εγω στεγια μου πρωτη φορα σημερα μαγειρευω μπαμιες και τις φτιαχνω για τον αντρουλη μου....ελπιζω να μη μεινει νηστικος...οχι τιποτ' αλλο νηστευει κι ολας κι αν δεν εχουν γινει καλες...τη βλεπω να τη βγαζει με ψωμι ταραμα κι ελιες!! :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγω στεγια μου πρωτη φορα σημερα μαγειρευω μπαμιες και τις φτιαχνω για τον αντρουλη μου....ελπιζω να μη μεινει νηστικος...οχι τιποτ' αλλο νηστευει κι ολας κι αν δεν εχουν γινει καλες...τη βλεπω να τη βγαζει με ψωμι ταραμα κι ελιες!! :) :)

χαχαχα!!!!

Εμένα μου αρέσουν πολύ....

τις φτιάχνω αλλά όταν σου στέλνουν φαγητό ευπρόσδεκτο εεε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ειρηνακι κουκλακι ο γατουλης σου...θηλαζεις??κ εμενα που πινει ξενο με το που τρωει κανει κακα..

θηλαζω και δινω και μπουκαλι.ευχαριστω για τα κοπλιμεντα και ανταποδιδω.

Μα φυσικα!!!Δεν υπαρχει μωρακι στεγια μου που να μην απολαμβανει τα φιλια της μανουλας του....και τουμπαλιν!!!! :-) :smile: :-)

εμενα το σκατουλι μου οταν παω να το φιλησω στο μαγουλακι γυρναει και ανοιγει το στομα του και παει να φαει.λετε να γινει κοιλαρας?

Γεια σας κοριτσαρες μου!!!Ειρηνουλα κουκλος ο γιος αλλα...κουκλα και η μαμα!!! ;)

Οσο περισσοτερο θηλαζει απ΄οσο ξερω τοσα περισσοτερα κακα θα κανει! ;)

καλα ο γιος οκ!!τι μαμα που ειναι να την κλαινε δεν την βλεπεις?

4ywWp2.png

γιατι εγω??χαλια...αβαφτη η μαυροι κυκλοι μεχρι το πατωμα...τα μαλλια να θελουν τσουγκρανα για να χτενιστουν και με την πυτζαμα λες και κανω πυτζαμα παρτυ χα χα χα

:-D

Ειρηνη οσο και να μη θες να το δεις...εισαι μια κουκλα!και στο λεω μονο επειδη ειναι αληθεια!;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

γιατι εγω??χαλια...αβαφτη η μαυροι κυκλοι μεχρι το πατωμα...τα μαλλια να θελουν τσουγκρανα για να χτενιστουν και με την πυτζαμα λες και κανω πυτζαμα παρτυ χα χα χα

Παντως αμα κανεις αννια μου εγω θα ρθω!:lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Παντως αμα κανεις αννια μου εγω θα ρθω!:lol::lol:

Και εγώ και εγώ...........

cIhqp3.png

9knMp3.png

δεν ξερω ρε κοριτσια ολη μερα μεσα στο σπιτι δεν μου κανει καμια αισθηση να ντυθω θελω να ειμαι με τις πιτζαμες..σημερα ντυθηκα ομως εβαλα κολαν και μια μπλουζα αθλητικη..ηθελα να παρω τα πιτσιρακακια σημερα να παμε στις κουνιες αλλα κανει πολυ κρυο γαμωτο εξω και πως θα βγαλω τον μικρο..ελπιζω αυριο να εχει καλυτερο καιρο..εγω εκανα μακαρονακι κοφτο..

αν κανω παρτυ εννοειτε οτι θα σας καλεσω..κοριτσια ποιες πανες προτιματε??

χχααχα και εγώ θα έρθω στο πυτζάμα πάρτυ!!! Καλά και εγώ τόση πυτζάμα δεν είχα βάλει σε όλη μου τη ζωή!!:tongue::tongue: Αλλά έχω και θέμα που ακόμα τα κανονικά μου ρούχα δεν μου κάνουνε..

Εγώ από πάνες προτιμώ μακράν τις πάμπερς που είναι οι πιο μικρές, μαλακές και αποροφητικές ταυτόχρονα.. οι λίμπερο δεν μου αρέσουν και πολύ.. σήμερα πήρα να δοκιμάσω και babylino...

Ειρηνάκι τι γλύκας μωρέ που ειναι ο γάντζος σουυυ??? Σε ποιον μοιάζει;;

PCqNp2.png

και παμπερς και μπειμπιλινο...και εμενα οι λιμπερο δεν μου πολυαρεσουν γιατι ειναι χοντροκομμενες..παντως η μπειμπιλινο ειναι σαν της παμπερς το ξερω γιατι τις εβαζα στην μαρια..

σμουυυυυυυυτς ηρθα...καλα ταο μου εγω τον πρωτο καιρο νομιζα πως ο αντρας μου εχει γκομενα!!!!## οι ορμονες με τρελαναν!!!!!περνανε αυτα ευτηχως...καλα μιλαμε ειμαστε το καφε με τις πιο ομορφες μανουλες η μου φαινεται???(ψωναρα) ταο μου στειλε και σε μενα με πμ το ονομα σου για να σε ψαξω στο FB φαι σημερα ειχαμε ωραιοτατα αυγα....μιλαμε δεν θελω να μαγειρεψω με τιποτα εχω αγκαρεψει μαμα και γιαγια να γτιαχνουν κανενα φαι γιατι νηστικοι θα μενουμε!!!!ουου ειναι καμια μεσα?αντε να τον πιουμε το καφε!!!φιλια

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...