Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε ποσα γράψατε????

τι να πρωτοσχολιάσω?

απο που ν'αρχίσω?

Χαρά τι ήταν αυτό που πέρασες βρε παιδί μου...Ευτυχώς δεν ήταν τιποτα. Ο Παύλος πώς έπεσε; Χτύπησε;;;;

Χριστινάκι το meningitec κοστίζει 35.5 και το engerix 11.22.

Ελενάκι πανε οι κουραμπιέδες ε;;;

Ρε κοριτσια και μεις την τετάρτη έχουμε συνάντηση ολοι μαζί αλλά απόγευμα. Πείτε τι να φτιάξω να μη λένε οτι είμαι και ανεπρόκοπη. Η να τους πω "αχ θα σας εφτιαχνα ενα ωραίο γλυκό, αλλά τελικά δε σας το έφτιαξα.." μπουααααααααααααααχαχαχουαααααααααααααααααααα

Εμείς επιτέλους κοιμηθήκαμε καλά και τώρα πάλι κοιμηθηκε στο κρεβάτι του χωρίς κλαματάκια...

Χαιρομαι που μπαινουμε όλες και γράφουμε...γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

και συνεχίζω:

μαρινάκι είδα και γω τις φώτο στο φεις...Ωραία πρέπει να περάσατε! θέλω και γωωωωωωωωωωω...καλά κανατε και πήγατε.

Ειρηνάκι μου πότε θα βαφτίσετε;;;; Μ'αρεσει πολυ το όνομα!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

ΧΑχαχαα καλό λορεττάκι!! Αυτό να τους πεις!!!!

Ευχαριστώ πολύυυ για τις τιμές!!! Πρέπει να πάω να μου τα γράψει η παιδίατρος του τεβε και βαριέμαι τρελά, άρα αφού δεν είανι ακριβά θα πάω να τα αγοράσω κατευθείαννν!!!! Μερσιιιιιι μα σερίιιι!!!!

Όσο για τα δώρα που έλεγες εχθές..και εμείς ανταλλάσουμε με όλους κάθε χρόνο!!! Έχουμε να πάρουμε πάνω από 25 δώρα....άστα!! Αλλά μ'αρέσει αυτή η διαδικασία..είναι λίγο αγχωτικό βέβαια αλλά οk..

PCqNp2.png

ΧΑχαχαα καλό λορεττάκι!! Αυτό να τους πεις!!!!

Ευχαριστώ πολύυυ για τις τιμές!!! Πρέπει να πάω να μου τα γράψει η παιδίατρος του τεβε και βαριέμαι τρελά, άρα αφού δεν είανι ακριβά θα πάω να τα αγοράσω κατευθείαννν!!!! Μερσιιιιιι μα σερίιιι!!!!

Όσο για τα δώρα που έλεγες εχθές..και εμείς ανταλλάσουμε με όλους κάθε χρόνο!!! Έχουμε να πάρουμε πάνω από 25 δώρα....άστα!! Αλλά μ'αρέσει αυτή η διαδικασία..είναι λίγο αγχωτικό βέβαια αλλά οk..

και εμενα μου αρεσει αλλα βαριεμαι τις παρεξηγησεις μεταξυ απο της βαπτηστηρες που γνωριζονται.θα παμε σημερα για ψωνια και ο θεος βοηθος:P

OjQkp2.png?B89kEt5q

Koρίτσια για ρεβεγιον Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς έχετε κανονίσει κάτι; Εμάς μας έχουν καλέσει αλλά άνευ τέκνων και καθώς δεν έχουμε babysitting δεν θα πάμε πουθενά...προβλέπεται πολύ κλεισούρα για τα επόμενα χρονια!!! :shock::rolleyes::rolleyes:

PCqNp2.png

οικογενειακα θα περασουμε τις γιορτες παρα μονο αυριο που θα παμε στους κουμπαρους.οσο για την κλεισουρα θα ειναι μεχρι να μεγαλωσουν και αυτα λιγο για να μπορουμε να τα παιρνουμε μαζι μας.χριστινακι λογικα σε 3 εβδομαδες θα μπορεις να δεις και το φυλλο του παιδιου!!!ποτε ειναι η επομενη επισκεψη στον γυναικολογο?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!!! Αχχχχχχ, εχθές πάνω που είχαμε ρέντα κουτσομπολιού, πάω να απαντήσω στο ελενάκι και ξαφνικά πάει το laptop..... dead!!!! Μου γράφει αδρανοποίηση, ρωτάω τον άντρα μου τί είναι αυτό και μου λέει ότι μάλλον τα έπαιξε η μπαταρία... Πω, πω βλακεία μεγάλη γιατί μπορεί να πάθει ζημιά το μηχάνημα έτσι... Εντωμεταξύ προσέχω πάντα την ένδειξη της μπαταρίας, αλλά με την πάρλα δεν θέλει και πολύ!!!

Τί νέα???? Εμείς θα πάμε παιδίατρο το απόγευμα (πάλι), γιατί διακρίνω κάτι ύποπτο στο βήχα του παιδιού (μα πόσο θα βήχει ακόμα????), έρχονται και Άγιες μέρες και δεν είμαστε για τέτοια!

Κορίτσια κι εμείς σπίτι θα τη βγάλουμε τις γιορτές (όπως δηλαδή και τον ύπόλοιπο χρόνο, γουάουουουου)!!!!

Σε 2-3 εβδομάδες θα πάω για την αυχενική αλλά συνήθως δεν σου λένε τόσο νωρίς!! Για να δούμε... πάντως δεν θα με χάλαγε ΚΑΘΟΛΟΥ ένα δεύτερο κοριτσάκι!! ;);)

Χα,χα πάντως Χριστινάκι να ξέρεις είμαι εξπέρ:tongue::tongue::tongue: στο να προβλέπω το φύλλο του παιδιού από τη φάτσα της μαμάς, μιλάμε για επιστήμη!!!!

Καλώς τη Τζεσικούλα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...