Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

μηπως να εσπαγες το ποδι του τραπεζιου?εμας μας εχει καλεσει η πεθερα αλλα προτιμω να παω στην μανουλα μου να κανω μαζι της χριστουγεννα.προσεχει μια γιαγια και εχει να βγει καιρο επειδη τελευταια η γιαγια ειναι αρρωστη τους τελευταιους μηνες και εχει φρικαρει.λεω να παω εκει τουλαχιστον να χαρει λιγακι.ο καλος μου μαλλον θα παει στην μανουλα του.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια χαρά το κανόνισες και έχεις και τον πεθερό εσύ Ελένη! Παραμονή θα κάνετε σε εσάς?

Ειρήνη καλά θα κάνεις μωρέ και θα πας και λίγο στη μανούλα σου μέρες που είναι! Πολύ χάλι που δε μπορεί να βγει καθόλου, αλλά τι να κάνεις, δύσκολες εποχές είπαμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ναι ναι!Παραμονη σε μενα θα κανουμε :)

Αχ ρε συ τι δυκολα που θα περναει η καημενη η μανουλα σου ρε ρηνουλα....καλα θα κανεις να παρεις το γαντζο σου και να πατε να χαρει λιγο η γυναικα :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

βασικα οι δυσκολες εποχες περασαν.οταν χασαμε τον μπαμπα μου ηταν απο τις δυσκολοτερες.οικονομικα και ψυχολογικα κυριως για την μαμα μου.τωρα ευτυχως ειναι σε πολυ καλη κατασταση οικονομικη αλλα πλεον δεν την αφηνει η γιαγια να φυγει.δεν θελει καμια αλλη.

ναι με το γαντζονι θα παω.

η αδερφη σου λενα ειναι αθηναια?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

οχι....Αγρινιο......:)

Παλι εχασα το κομπιουτερ της τιβιιιιι αμαν αυτο το παιδι μουυυυ που το χει χωσει παλιιιιε;;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ειρήνη εγώ ξέρω, είναι εύκολη βγαίνει σαν κέικ αλλά εμάς μας αρέσει πολύ και από πάνω τη σκεπάζω με σοκολάτα και γίνεται ανάρπαστη!

Αν θες να βρω αύριο τη συνταγή!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

παλιιεεε μωρο μου λειπεις παλιιε με γκαταλειπεις!

ναι μαρινακι θα περιμενω συνταγουλα οποτε μπορεσεις.να σαι καλα

ετσι ακριβως!!!!

Κι εγω ξερω,αυτη που εφτιαχνε η γιαγια μου,επισης γινεται σαν κεικ αλλα οχι ακριβως,και απο πανω τη στολιζω με αμυγδαλαααααααααα:D

Καληνυχτα μαρινακιιιιιιιιιιι!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...