Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ειπα να το σβησεις.ουτε καν το σκεφτηκα.ειδα το μια μερα για τα χριστουγεννα και λεω ουπς καλαντα αυριο.ευτυχως εκανα λαθος.εσας βεβαια σας τα ειπα.πρεπει να ηταν πολυ ωραια!!!!

εντος θεσσαλονικης ειναι ο αντρας σου?

4ywWp2.png

Παιδακι μουυυυυυ αυριο θα ελεγε:

YuuuΗuuuu it's christmaς time και θα με μπερδευε...καταλαβαινεις ;)

Ναι....ο αντρας μου ειναι εντος θεσσαλονικης...εμεις ομως μενουμε ολιγον εκτος θεσσαλονικης :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Ορεξάτες σας βλέπω ε? Μπράβο πάντα έτσι ανεβασμένες! Δηλαδή αύριο είναι προπαραμονή ε? Πώς πέρασε ο μήνας! Μονο για να μπει ο επόμενος μισθός είναι πολλές οι μέρες!:?:-?:?

Εμένα πριν λίγο φύγανε οι νονοί αν και σκυλοβαρέθηκα να τους περιμένω, περάσαμε όμορφα και έφεραν και ένα κάρο πράγματα και αισθάνθηκα άβολα, της είχα κάνει ένα καλάθι με παραδοσιακά προιόντα από Γιάννενα, κρασί, γλυκό κουταλιού, μπακλαβά, και κουραμπιέδες και μελομακάρονα από τα χεράκια μου και σοκολατάκια από το σούπερ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Και γιατι αισθανθηκες αβολα δηλαδη;;;Ενα καρο πραματα της ετοιμασες!

Αφου περασατε καλα,χαλαλι η προσμονη :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ένα τρίωρο έκατσαν, αύριο φεύγουν και δεν είχε μαζέψει ακόμα! Ξέρετε τι κουβάλησε? Παπουτσάκι κανονικό λουστρίνι για τη μικρή, σετάκι μπλουζοφόρεμα με κολάν και ασορτί κορδελίτσα, παζλ και βιβλίο για το Γιώργο, άρωμα για τον καλό μου που γιορταζει μεθαύριο, αντζέντα για μένα και κάτι για το σπίτι! Το παράκανε και δε θέλω τόσα έξοδα σε τέτοιες εποχές! Αααα εγώ δεν είχα μαγειρέψει τίποτα ιδιαίτερο και παραγγείλαμε! Μόνο ρώσικη και τζατζίκι ετοίμασα για Χριστούγεννα γιατί στο τέλος δε θα προλάβω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Χρηστος ειναι η κολονα του σπιτιου σου;;;;;Ααααααααα αυτο ναι!!!Πολυ ωραιο ονομα!!! :) :) :)

Πολυς κοσμος μαρινακι ε;;;εμεις αν και γιορταζουμε επισης τρωμε στη πεθερα αφου γιορταζει ο πεθερος ;)

αλλα τη παραμονη το βραδυ δε το γλιτωνω το τραπεζακι κι εγω :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...