Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

πρινσυ μου τι επαθες;;;;;

ξέρεις, ήταν η απάντηση στο χλωμό να κάνει το δώρο η λορετοπεθερά, αλλά δε σας προλαβαίνω ρε κορίτσια. Κάνω και συνέχεια break να σκουπίζω τη μύτη και χάνω χρόνο!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατι δε βαζεις παιδι μου σημερα καμια φωτο και πρεπει να περιμενουμε το αυριο;;;; ε;;;;;

Αχ, γιατί δεν τις έχω μεταφέρει στον υπολογιστή από τη φωτογραφική ακόμα.... Συγχωρέστε με......

ξέρεις, ήταν η απάντηση στο χλωμό να κάνει το δώρο η λορετοπεθερά, αλλά δε σας προλαβαίνω ρε κορίτσια. Κάνω και συνέχεια break να σκουπίζω τη μύτη και χάνω χρόνο!!!!

ταμπονακια!!θα κανεις δυο ρουθουνια να αλλα οκ!!!!!!!

4ywWp2.png

Αχ τί καλά!!!! Τώρα αν πω ότι είναι φανταστικό όνομα θα θεωρηθεί υποκειμενικόν ή αντικειμενικόν?????:D:D:D:D

Είδες? τα παιδιά μας έχουν ονόματα που είναι και για τις δυο μας αγαπημένα!!!!!

Διαφημίσεις

ταμπονακια!!θα κανεις δυο ρουθουνια να αλλα οκ!!!!!!!

Τώρα θα σου πω πως μια στιγμή που τα πήρα στο κρανίο το έκανα για λίγο, άμα πιά!!!!! Κάτι τέτοιο δεν είχε κάνει και ο Jim Carey με κάτι μαρούλια ή καρότα δε θυμάμαι???:D:D:D

Ουπς, με έχει πιάσει κρίση βλακείας μήπως????

ασεχτο!!!!!!!!επειδη δεν μου εκοψε μεχρι τωρα να το κανω

ηθελα να ευχηθω σε ολες

να εχετε τις καλυτερες γιορτες της ζωης σας!παντα χαρες και ευτυχιες μαζι με τα παιδακια σας και τους αντρες σας!!

καλα χριστουγεννα!!!!!!♥♥♥

4ywWp2.png

Τώρα θα σου πω πως μια στιγμή που τα πήρα στο κρανίο το έκανα για λίγο, άμα πιά!!!!! Κάτι τέτοιο δεν είχε κάνει και ο Jim Carey με κάτι μαρούλια ή καρότα δε θυμάμαι???:D:D:D

Ουπς, με έχει πιάσει κρίση βλακείας μήπως????

Να υποθεσω πως η ερωτηση σου ειναι ρητορικη ετσι;;;;:tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Αχουυυυυυυυ Βασιλακης;;;;Τελειοοοο ..ε τελειο....καλουτσικο βρε αδερφε!!! :)

καλουτσικο ..ε καλουτσικο .....ακουγετε βρε αδερφε:tongue::tongue:ελπιζω να μην μου γινει βασιλακης καιλας

πρινσακι μου και μενα με εχει πιασει κατι μια μαλακυνση.εχω ορεξη για πλακα.οσο βλεπω και το σκατουλι που δεν κοιμαται και καθεται και χοροπηδαει πανω στον μπαμπα........:shock:

4ywWp2.png

Να υποθεσω πως η ερωτηση σου ειναι ρητορικη ετσι;;;;:tongue::tongue:

ναι, ναι τέτοια είναι!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ειρήνη μου να'σαι καλά και σε σένα εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη μέρα των Χριστουγέννων και με το καλό να μας βρει ο καινούριος χρόνος!!!!! Μωρέ 2011!!!! Ουάου!!!

Θυμάμαι όταν ήμουν μικρή βλέπαμε κάτι ταινίες επιστημονικής φαντασίας που αναφέρονταν στο 2020 και πετούσαν με διαστημόπλοια αντί για αυτοκίνητα!!!!!

Αχχχχ πρινσι μου....μεχρι το 2020....με ολα αυτα που γινονται στον πλανητη μας...θα χουμε βγαλει εμεις οι ιδιο φτερα να πεταξουμε.......

ε τον γαντζο.....βραδυνος τυπος ετσι;;;τον βλεπω σε κανα δυο χρονιακια στο μπαρακι της γειτονιας να πινει το αγαπημενο του milk on ice :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...