Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

αχ βρε πρινσι μου.....

μηπως ξερεις εαν αυτο....το γλυκο με τους θρυμματισμενους κουραμπιεδες του παρλιαρου....ειχε πεσει σε βρωμικη μοκετα και ειχε πατηθει απο τεσσερα πατουσακια;;;;ε;;;;;;;

Δε νομίζω, εκτός κι αν το δει σας έμπνευση!

Δε μας λες κυραλένη μας, εσύ θα έρθεις ποτέ στην ωραία μας πρωτεύουσα?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειχα ρθει το καλοκαιρι αλλα δε μπορεσα να κανω τιποτα ρε συ πρινσι μου...κι οποτε ερχομαστε ειναι βιαστικα και παντα τρεχουμε σα τους τρελλους να τα προλαβουμε ολα σε δυο μερες.....παντως αν ειναι να ρθω εσεις θα το μαθετε πρωτες ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ε δεν το πιστεύω!!! Υπάρχει και αυτό το βελάκι δηλαδή!!!!!!!

Με τον όρο προπόνηση εννοούμε αυτό το πώς το λένε στο Ελλάντα "σεχ";););););););)!!!!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ βρε Ρηνιώ!!!!!

Διαφημίσεις

λενακι μου λεω να προτεινεις στον αντρουλη σου να πατε ενα ρομαντικο διημερακι μαζι με ενα φιλικο ζευγαρι (βλ.λορρετα-γιωργο) στην μαγευτικη αθηνα.πιστευω οτι θα ενθουσιαστει πολυ.

πολυ ομως.......

κι ομως υπαρχει .απιστευτο και ομως αληθινο!!το ιδιο γινεται και οταν αφου εχουν εξαφανιστει ολα και αρχισουμε την τσαντηλα κανουμε δεξι κλικ και πατησουμε αναιρεση.

4ywWp2.png

Βεβαίως!!!! Και να πούμε στην πεθερά της Λορέτας ότι έχει πολύ ωραία κοσμηματοπωλεία η Αθήνα και να έρθει η ίδια η Λορέτα να διαλέξει το δώρο που αυτή τη φορά θα της το κάνει!!!!!!!!!!

Μια που δεν τον έφερα στη συνάντηση τον κανακάρη μου, θα σας βάλω καμιά φώτο του αλλά από αύριο, ε?

Διαφημίσεις

ναι ναι και στην μανουλα της λου οτι υπαρχουν και ωραιοτατα μαγαζια με ενδυματα για νεραιδουλες!!!δεν το λεω κοροιδευτικα!!φοβερη η μανουλιτσα της που την βλεπει σαν νεραιδα.ελπιζω παντως εγω να μην βλεπω τον γιο μου σαν ξωτικο.

α δεν σας ειπα και το αλλο?φευγοντας χτες απο την παρεουλα σας μου λεει ο δημητρος μου.καλα ολες γαντζο τον λενε τον μπεμπη?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...