Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Χριστινακι που πηγες;

Για να μην γινει παρανοηση,αν καποιο παιδι ειναι αρρωστο δεν θα το φερω

.Αυτα,εβαλα την Ανδριανη σε καρεκλακι στο τραπεζι και στριμωχτηκαν,διεκδικησε κι αυτη την θεση της....:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια!!!!

αχ Χριστινάκι μου τι καλά που είδες το μωράκι σου...και μένα μ'εχει πιάσει επιθυμία για δεύτερο..αχ τι μου κάνετε αχ... Εμείς τον αφήσαμε λίγο στα πεθερικά να κανουμε μια βολτα αλλά ειχαμε πολυ λίγη ώρα. Ξεσκιστικαμε πάλι στα δώρα. αααααααααα απο του χρόνου θα περνουμε μονο στον μικρό και μεταξύ μας...αντε και στον βαφτισιμιό... Τι ειναι αυτό πια...Πεθερές, μαμάδες, γιαγιάδες, μπαμπάδες, παπουδες, φίλες, κουμπάροι, παιδιά των φίλων, νονοι....Εντωμεταξύ εμάς κανείς δε μας παίρνει...η πεθερά μου θα μου πει πάλι "αχ ειδα ενα πολύ ωραίο για το λαιμό αλλά δε στο πήρα"...ετσι μου είχε πει περσι...

Εντωμεταξύ σας έχω πει οτι ο πεθερός μου ειναι συγγραφέας;;;; μου έχει δώσει και του δακτυλογραφώ ένα μικρό αστυνομικό που είχε γράψει και δεν το είχε σε ηλεκτρονική μορφή...

καλή φαση...

σμουατς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Πόπο Χριστινάκι τι ωραία περίοδο διανύεις! Ζηλεύω αλλά μέχρι εκεί! Δε με παίρνει για τίποτα παραπάνω!

Κέλη εμένα ρε με ξέχασες? Μπουχουχού!!! Κι εγώ θα προσπαθήσω για συνάντηση, 5.45 έχουμε εμβόλιο γρίπης την Τρίτη αλλά αν προλαβαίνω θα κουβαληθώ!

Λορέτα φέτος θα δει ένα καταπληκτικό για το χέρι...αλλά δε θα στο πάρει!Αχά καλό!

Περιμένω τη νονά της μικρής που δεν έχει φανεί ακόμα, νευράκια τσαταλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Βρε κορίτσια, χαζεύω τις φωτο της συνάντησης, είχαμε τρελό γέλιο, χαχα!!!

Καλέ κανονίζετε part two???? Αχ, τώρα θα πω εγώ ζουλεύω (είδατε, δανεικά είναι αυτά!!!), γιατί χλωμό το κόβω να τρέχω τόσο σύντομα στην άλλη άκρη της πόλης!!!

Λορέτα, εμείς φέτος ένεκα κρίσης συνεννοηθήκαμε με μητέρες, πατεράδες, αδέρφια και κουνιάδους, ότι κομμένα τα δώρα ανταλλαγής των Χριστουγέννων, γιατί κάθε χρόνο θέλαμε όλοι από ένα μισθό για να τα κάνουμε όλα αυτά, και είπαμε να ανταλλάξουμε δώρα μόνο στα παιδιά μας, γιατί money γιοκ!!!

Χριστινάκι τί μου θυμίζεις τώρα με αυτούς τους πρώτους υπερήχους!!!

Μαρίνα να υποθέσω ότι η νουνά δεν πρέπει να έχει παιδιά, εεε??????

Μιλάμε ότι με έχει πιάσει απίστευτη αλλεργική ρινίτιδα, έχουν κλείσει και τα δύο μου ρουθούνια εντελώς μα εντελώς όμως!! Έλα Παναγία μου, έπεσα να ξαπλώσω και δεν γινόταν και σηκώθηκα. Θα πάρω το xozalάκι μου να γιάνω!!! Και όπως καταλαβαίνετε αφού δε γίνεται να κοιμηθώ, αναγκαστικά και με βαριά καρδιά :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: γράφω στο καφέ!!!!

Διαφημίσεις

Λοιπον...εφτιαξα κουραμπιεδες....ωραιοι γινανε...τους εβαλα σε πιατο...τους στολισα...κι ερχεται παιδια ο ζουζουνος...και το φερνει το πιατο τουμπα.....

πανε οι κουραμπιεδες μουυυυυ μπουααααα γινανε σκονη και θριψαλαααααααααααα...

αντε....και του χρονου :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ελενίτσα!!!! Τί ευχάριστη νυχτερινή σουρπρίζ είναι αυτή;

Πολύ ωραίο το σκηνικό με τα κάλαντα το πρωί!!! Δηλαδή συνεννοούνται όλα τα παιδάκια και πάνε μαζί σε όλα τα σπίτια ε;;;; Σούπερ!!!

Διαφημίσεις

Ελενίτσα!!!! Τί ευχάριστη νυχτερινή σουρπρίζ είναι αυτή;

Πολύ ωραίο το σκηνικό με τα κάλαντα το πρωί!!! Δηλαδή συνεννοούνται όλα τα παιδάκια και πάνε μαζί σε όλα τα σπίτια ε;;;; Σούπερ!!!

οχι καλεεεεεεεεεεεεεεεε

οι δασκαλες τα φερανε...:)

τα πηγανε σε δυο τρια σπιτια που ειναι κοντα στο Νηποαγωγειο κι εμεις τυγχανουμε απεναντι :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Λοιπον...εφτιαξα κουραμπιεδες....ωραιοι γινανε...τους εβαλα σε πιατο...τους στολισα...κι ερχεται παιδια ο ζουζουνος...και το φερνει το πιατο τουμπα.....

πανε οι κουραμπιεδες μουυυυυ μπουααααα γινανε σκονη και θριψαλαααααααααααα...

αντε....και του χρονου :)

Αμάν!!! Ζητούνται επειγόντως υπογλώσσια!!!!:shock::shock::shock::shock:

Λοιπόν δε σου κάνω πλάκα, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι ο Παρλιάρος είχε φτιάξει ένα γλυκό με θρυμματισμένους κουραμπιέδες!!! Δες το δημιουργικά αντί να πάθεις εγκεφαλικό!!! Εεεεεεε?????

αχ βρε πρινσι μου.....

μηπως ξερεις εαν αυτο....το γλυκο με τους θρυμματισμενους κουραμπιεδες του παρλιαρου....ειχε πεσει σε βρωμικη μοκετα και ειχε πατηθει απο τεσσερα πατουσακια;;;;ε;;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

ααααα εγω προτιμω τα ζιρτεξακια ;)

Να σου πω, κι εγλω τα τιμώ δεόντως απλά τώρα έτυχε το μαγικό ντουλαπάκι να έχει μόνο από τα άλλα!!! "Ο,τι να'ναι που λένε!!!!

καλησπερα σας!!

για που κανονιζετε κοριτσακια?

βασουλα μου βαρια καρδια ρε κοριτσακι?οχι ρε φιλε...........!με την προπονηση τι εννοεις?

στεγια νομιζω οτι με καλυψες πληρως με αυτα που εγραψες νομιζω οτι ολες εχουμε δεθει πολυ και με τις συνατησεις ερχομαστε πιο κοντα.

κοριτσακια ακουστε ακουστε!!!!!!ολες εχετε παραπονεθει οτι γραφατε καποια στιγμη και ξαφνικα σβηστηκαν ολα και βαριεστε να ξαναγραφετε απο την αρχη.

αυτο επαθα και εγω το μεσημερι και αρχισα και εβριζα γιατι μου φωναζε ο δημητρης να φυγουμε.και εκει που εβριζα τι ερχετε και μου λεει ο ανθρωπος?????τι κανεις ετσι ?κανε undo........

στην αρχη τον κοροιδεψα και μετα το πατησα και ναι ρε φιλε εγινε!!!!!!

undo.gif

με αυτο το μαγικο βελακι απο πανω γιναν ολα:idea:

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...