Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Κορίτσια μπαίνω στα γρήγορα!!!

Είδα τις φώτο σας και χάρηκα πολυ!! Είστε γλυκύτατες όλες και τα ζουζουνάκια σας μουρλια! Χαίρομαι πολυ που τα είπατε και τώρα πια δεθήκατε πιο πολυ...ετσι και το καφέ μας θα κρατήσει και θα τα λέμε για πολυυυυυυυυυυυυυυυ καιρό ακόμη. Μακάρι να σας γνώριζα όλες από κοντά αν και νιώθω οτι σας ξέρω! Εχω να πω τα εξής:

Ειρηνάκι είσαι γλυκα και το μαλλί τέλειο. Ο μικρός σου εκφραστικός!

Πρινσι κουκλα αν και ηθελα να δω και λίγο λόρδο.

Μαρινάκι επίσης κούκλα και σουπερ τα μωρά σου. Ε να πω οτι η μικρή σου είναι πανέμορφη ε;;;

Μανιτάρι αλλιώς σε περίμενα και αλλιώς σε είδα. Ηρεμη, ομορφη, αδυνατη!!! Είδα τα αγόρια σου που φαίνονται απο τις φατσουλες τους καλά παιδιά αλλά η μικρή σου κλέβει την παράσταση ε?

και τέλος το κλου της βραδυάς Στέγια και Γιάννος, Γιάννος και Στέγια!!! Χαμογελαστοι και υπέροχοι και οι δύο...καλεεεεεεεεεεεέέε ξεχασα καμία;;;;;;;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειδα φωτοοοο! Καλα ειστε απαιχτες, πανεμορφες και χαρούμενες! Μαρεσετε πολύ πολύ!!!!

Θεσσαλονικιες σας 'ερχομαι! καλά ότι θα ρθουμε Χριστούγεννο παίζει κατα 90 τις 100- εκτός απροόπτου- αλλά έυχομαι να βρουμε χρόνο όλοι μαζί, εεεε;;; Μακαρι!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Καλημερούδια κι από μένα! Τρέχω πανικόβλητη, γιατί από τώρα μέχρι τα Χριστούγεννα έχω κάθε απόγευμα κόσμο και τα Χριστούγεννα τραπέζι! Καλό???

Πρίνσι μου ένα μηνάκι έμεινε και χρονίζετε κι εσείς! Εγώ ψήνομαι πάντως και για άλλη συνάντηση, όχι αυτήν την εβδομάδα που είμαι τρεχάτε ποδαράκια μου, αλλά την άλλη έρχομαι όπου πείτε να είμαστε καλά!Τρέχουμε τώραααα!

μαρινακι καθε μερα κοσμο?:shock::shock::shock: ελπιζω να περνατε ωραια και να ειναι και τα μικρακια σας χαρουμενα

εγω ειμαι ηδη μεσα!!!!!!!!!!οποτε θελετε!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Λυπάμαι πολύ που δεν ηρθα αλλα η κολλήτη απέβαλε και είναι χάλια και δεν μπορούσα να ερθω ειμαι λυπημένη!

Τέλειες οι φωτό πότε Ειρηνάκι μου θα συναντηθείτε?και που αν μπορω να ερθω με τον αντρα μου γιατι ξερει απο εκει εγω όχι!

Μπορούμε να συναντηθούμε και στα Βορειοανατολικά περίχορα τί λέτε κοριτσάκια μου!

Εγώ εχω άδεια μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου!

μαρακι σε ποια εβδομαδα ηταν η φιλεναδα σου?ελπιζω τουλαχιστον να μην χρειαστηκε η γνωστη διαδικασια.ελπιζω να κανονιστει και δευτερη και τριτη και τεταρτη συναντηση.

4ywWp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μουυυ!!!

Είδα φώτος και είναι τέλειεςςςςς!!!!!!!! Ζούλεψα τόοοοσο πολύυυ...!! (με την καλή έννοια εεε?)

Και εγώ θέλω συνάντηση νεξτ γουήκ!! Κελάκο εσύ πότε θα μπορούσες που μας έρχεσαι και από τα ξένα;; :-)

Eμείς πήγαμε σήμερα και είδαμε το σπόρακι μας.. μια χαρούλα είναι.. είδαμε ένα τεράααστιο κεφάλι και κάτι μικροσκοπικά χεράκια και ποδαράκια!!:D:D

PCqNp2.png

Αχ χριστινακι μουυυυυυ πωπω ρε φιλε.......τι ωραιααααααα!!!!!!Βαλε τικερακι να ξερουμε τι μας γινεται!!!Ποτε πας για αυχενικη;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ναιιιι βρε ελενάκι...συγκινήθηκα σήμερα που είδα αυτή την εικόνα...!!! Πρέπει να βάλω τικεράκι και να αλλάξω και αυτό που έχω για την Αριάδνη γιατί δεν...μεγαλώνει άλλο!!! ;)

Άσχετο...έχω ξεσκιστεί στα φερέρο τα σοκολατάκια πάλι.......

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Αμαν κοπελιααααα!!!Στειλε και σε μας τιποτις λεμεεεε :) :) :)

Απαπα.....με επιασε παλι οξεια επιθυμια για τριτο παιδι!!!χαχαχαχα!!!!Παω να φαω κατι να μου περασει!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Νέξτ γίαρ ελενάκι γιατί τα έφαγα ΟΛΑ!!!! (από εχθές...και σημειωτέον ήταν το μεγάλο κουτί!!!!!!) Για να δικαιολογηθώ όμως θα πω ότι δεν έφαγα καθόλου τούρτα...κάτι δεν είναι και αυτό;;

Άντε βουρ για το κοριτσάκιιι λέμε!!!!!!!!

PCqNp2.png

Αχ τι ωραια,τικερακι εγκυμοσυνης!!!!!!!!!Εγω Δευτερα θα ειμαι στας Αθηνας.θα κατσω και την Τριτη και Τεταρτη επιστροφη, εχουμε και σπιτια:tongue:....οποια μπορει ειμαι μεσα,αλλαααααα σας προειδοποιω!!!!ΘΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΑ 4:):):)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Και Δευτερα μπορω αλλα το απογευμα και τις 2 μερες,ωραια εμεις οι 2 μας βλεπω να συναντιομαστε και λογικα θα ερθει και η Ειρηνη που δηλωσε οτι ειναι μεσα αν ξανα κανονισουμε.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...