Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερα..

Λορετα κι εγω ζηλευωωωωωωωωωω...

Τελεια,τελεια,τελεια...Ε οχι ρε μαμωτο να μενω κοντα και να μην μπορω να ερθω....Ρε παιδια ελατε να το κανονισουμε και για την αλλη εβδομαδα.Το μανιταρακι εφυγε;;;δεν κατσει καθολου;

Μπραβο κοριτσακια...

Ειρηνη εισαι πολυ γλυκουλα,δεν ξερω τι λες για τα μαλλια!!!!!

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Τζες σου εύχομαι να ειναι η τελευτάια ταλαιπωρια σαςνα είναι αυτή!

Χρονια Πολλα στη Αριαδνη μας ,στον Παυλίτο μας και φυσικά στην Κελι μας!

Λυπάμαι πολύ που δεν ηρθα αλλα η κολλήτη απέβαλε και είναι χάλια και δεν μπορούσα να ερθω ειμαι λυπημένη!

Τέλειες οι φωτό πότε Ειρηνάκι μου θα συναντηθείτε?και που αν μπορω να ερθω με τον αντρα μου γιατι ξερει απο εκει εγω όχι!

Μπορούμε να συναντηθούμε και στα Βορειοανατολικά περίχορα τί λέτε κοριτσάκια μου!

Εγώ εχω άδεια μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Καλημερεεεεεεεεεεεεες!!!!

Ομορφες Χριστουγεννιατικες χαρουμενες καλημερες!

Μου ανοιξατε τη καρδια με τις φωτο σας,ευχομαι να ειστε παντα γερες και χαρουμενες με τα παιδακια σας και του αντρες σας και να συναντιεστε συχνοτερα...γιατι οπως βλεπετε...κανει καλο ;)

Ο γιοκας μου παλι ξυπνησε εφτα και τωρα κοιμηθηκε....γκρ....και περιμενω να ρθουν τα παιδακια απο το Νηπιαγωγειο να μου πουν τα καλαντα..οποτε θα ξυπνησει...και θα γκρινιαζει και μεχρι το μεσημερι...αλιμονο μου!!! :)

Οι υπολοιπες που ειστε;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέρα!!! Μπήκα πρωί πρωί η κουτσομπόλα να δω τα ντοκουμέντα!!!

Καλά οι φωτο είναι αποθέωση έτσι;

Βρε Στέλλα μου σου ζητώ συγνώμη εκ μέρους της σοκολάτας μου της σουρτούκως:cry::cry::cry:. Βλέπεις με τη λογοδιάρροια, ξέχασα ότι υπήρχε και από ένα σημείο και μετά είχε παγώσει:cry::cry::cry:. Ήταν πολύ;;;;;;;;;:(:(:(

Μαρίνα, αυτό μου είπες στο τηλ μετά που τηλεφώνησα αφού έφυγα; Γιατί είχε πολύ φασαρία και πρέπει να άκουσα το 20% από όσα μου είπες!

Ειρήνη ώστε ταλαιπωρείται ακόμα ο άντρας σου με το πόδι του...

Οι υπόλοιπες ζουλέψατε?????? Τι κρίμα!!!! (μπουχαχαχαχαχχαχαχαχα).

Άντε τώρα που πήραμε το κολάι να συναντιόμαστε συχνότερα!!!

Αυτά, με καλεί ο υιός!!!!!!!!

Υ.Γ. Στέγια καλά που μου ευχήθηκες για τα μηνογενέθλια γιατί το είχα ξεχάσει!!!!!

Ευχαριστώ πολύ πολύυυυυυυυυυυυ!!!!!

Καλημερούδια κι από μένα! Τρέχω πανικόβλητη, γιατί από τώρα μέχρι τα Χριστούγεννα έχω κάθε απόγευμα κόσμο και τα Χριστούγεννα τραπέζι! Καλό???

Πρίνσι μου ένα μηνάκι έμεινε και χρονίζετε κι εσείς! Εγώ ψήνομαι πάντως και για άλλη συνάντηση, όχι αυτήν την εβδομάδα που είμαι τρεχάτε ποδαράκια μου, αλλά την άλλη έρχομαι όπου πείτε να είμαστε καλά!Τρέχουμε τώραααα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ειμαι πολυ συγκινημενη!

Ηρθαν τα παιδακια απο το Νηπιαγωγειο και μου ειπανε τα καλαντα!Γεμισε το σπιτι φωνουλες και φατσουλες παιδικες!!!Μ΄αγκαλιαζανε με τραβουσαν φωναζαν γελουσαν τραγουδουσαν!Πρωτοστατης ο γιος μου ;)

Τους εδωσα σοκολατακια και καραμελες και σα να τους εδωσα το κοσμο ολο!Να ειναι ολα τα παιδακια του κοσμου ευχομαι παντα γερα να μας χαριζουν απλοχερα τοσο ομρφες στιγμες :)

Υ.Γ 40 παιδακια ηταν,και ξαφνικα το σπιτι μου που παραπονιεμαι συνεχως οτι ειναι μικρο,φανταζε τεραστιο!!!!!!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Και να σημειωσω οτι το μωρο που κοιμοτανε...δε ξυπνησε ρε παιδια.....απιστευτο;;χαχαχαχαχαχαχα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΠΟΠΟΠΟΠ ΒΡΕ ΕΛΕΝΑΚΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΛΕΨΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...

ΤΡΕΛΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ...

Ο ΔΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΝΑΡΑΣ ΕΕΕ?ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΑΝΤΑ.....

ΑΑΑΑ ΕΧΤΕΣ ΠΗΡΑΜΕ ΦΟΡΜΑΚΙ ΣΤΟΛΗ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ ΑΜΕ;);););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Αντε και του χρονου!!!!!Δεν εχεις παραπονο παντως,στα ειπαν για τα καλα φετος..:P

Αλοιμονο σε εμας που δεν παταει ψυχη...Αλλα και παλι δεν μπορω να πω....θα μου τα πουν τα δικα μου;)

Η Ανδριανη 3η μερα σημερα με διαροια,αχ η καημενη το βραδι εκλαιγε,ειχε κανει νερο:(Τωρα φτιαχνω μπιφτεκια μπας και φαει(που δε νομιζω) γιατι δυσκολα τα πραγματα....

Η γιορτη μας εχτες ηταν πολυ ωραια,φτιαξαμε και διαφορα η καθε μαμα και ειχαμε και μπουφε..Την Πεμπτη θα κανουν γιορτουλα και στο κεντρο λογοθεραπειας...γεματη εβδομαδα,αα περνουμε και ελεγχους.........

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλε γιατι τι εχει το παιδι;;;αμαν....χριστουγεννιατικα....

καλα εσυ...μονο τα δικα σου να σου τα πουνε...εισαι κομπλε ;)

αντε και του χρονου με υγεια...και καλα αποτελεσματα ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχεςςςς για τη Χριστίνα, αντε να γιορταζουν όλα τα αγγελάκια μας σιγα σιγα, χρονιζουνε μωρεεεε!!!

Σορυ που χαθηκα, δενν προλαβαινω καθόλουυυυ! Θελω να πω καλες γιορτες να χουμε κα ι με το καλό το νεο έτος να ερθει! Απειραααα φιλακια!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Οντως δεν εχω παραπονο,φανταζεσαι και τους 3 μαζι να τα λενε;:)Και του χρονου με υγεια καιιιιιι μια κορη....:DΕχτες ειδα μια γνωστη που εχει 2 αγορια, ειναι εγκυος στο 3ο και ειναι κοριτσι.Αντε Ελενιτσα εχεις ελπιδες.:tongue:

Δεν ξερω τι επαθε;Δεν εχει κανενα αλλο συμπτωμα,μαλλον ιωση.Πηρα την την παιδιατρο και μου ειπε μονο διαιτα δεν δινουμε τιποτα σε αυτη την ηλικια..

Γιατι ολα τα περιεργα μας συμβαινουν στις γιορτες;;:rolleyes:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ταο μου καλημερα..Να την χαιρασαι και απο μενα,δεν ειχα ευχηθει...Χρονια πολλα,καλα Χριστουγεννα με υγεια και αγαπη σου ευχομαι...Με το καλο να ερθει και το νεο μελος στην οικογενεια....:-P

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...