Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας τσαπερδονίτσες μου!!!!!!!!

Λοιπόν για να σκάσετε από τη ζούλια σας όόόόόόλες οι απούσες και ιδιαίτερα οι Σαλονικιές, τελικά έγινε η συνάντηση μας!!!!!:P:p:p

Πριν πω όμως οτιδήποτε γι' αυτό, να ευχηθώ ολόψυχα στη Τζέσικα περαστικά στην Αρτεμούλα!!! Περάσατε απίστευτα δύσκολες καταστάσεις, συγκινήθηκα πολύ και στενοχωρέθηκα για την ταλαιπωρία που περάσατε όλοι σας και εσείς και η μικρή και εύχομαι ο θεούλης μας να έχει καλά όλα τα παιδάκια του κόσμου, όλα τα υπόλοιπα που μας απασχολούν κατά καιρούς είναι πράγματα σαχλά και ανούσια!

Επίσης να ευχηθώ στο Χριστινάκι μας να τα εκατοστήσει η μικρή Αριάδνη, πάντα χιλιόχρονη και ευτυχισμένη!!!

Λοιπόν για να έρθουμε στην επικαιρότητα! Στη συνάντηση είμασταν εγώ, η Μαρίνα, η Στέγια με τον πρίγκιπα, το Μανιτάρι με την κορούλα της και η Erianton με τον γάντζο!!! περάσαμε σούπερ λέμε!!!! Βρε κορίτσια τελικά είμαστε όλες διαλεγμένες μία μία έτσι;;;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue: να συμφωνήσω με τη Τζέσικα πως δεν περίμενα να δεθώ ποτέ τόσο πολύ με διαδυκτιακές φίλες!!!! Όσο για τα παιδάκια του καφέ μας, δεν υπάρχουν λόγια!!! Η Στέγια έχει και ντοκουμέντα της συνάντησης που θα αναρτήσει φαντάζομαι με την πρώτη ευκαιρία!!!! Την επόμενη φορά ελπίζω να βρεθούμε περισσότερες, να κάτσουμε περισσότερο και να σας φέρω και το Δημητράκη μου!!!

Καλέ πού είστε οι υπόλοιπες; Δε νομίζω να είστε ακόμα στο mall??????:D:D:D:D:D:D. Καλά, ας μην έπρεπε να φύγω κι εγώ για να πάω στο ζουμπουρλούλη μου και θα μπορούσα κι εγώ άνετα να μείνω μέχρι τώρα, χαχαχχαχα!!!!!!!

μια χαρα περασαμε κοριτσακια!!τελεια.

πρινσι να συμπληρωσω οτι η αρτεμουλα μας (μανιταρακι) δεν ηταν μονο με την κορη αλλα και με τους γιους και τον αντρουλη της.και μετα ηρθαν και τα παιδακια της μαρινας με τον μπαμπα .η κορη της καρακαταξανθη και γλυκητατη!

η μπεμπα της αρτεμης αληθινο μωρακι ζουμπουρλουδικο πανεμορφο.οχι σαν τον δικο μου τον σπαρο.

η στεγια με τον πριγκηπακο και τον αντρουλη της.περιττο να σας πω οτι ειχαμε γινει ολιγον θεαμα με τις φωτογραφιες.

πολυ ωραια ηταν. εν τελει τι ωρα φυγατε οι τελευταιες?

4ywWp2.png

Ναι, ναι βέβαια, έκανα μία μικρή περίληψη, χαχα!!!!

Κρίμα που δεν πρόλαβα και την μικρή Νορβηγίδα!!!!:(

Γιατί καλέ λες έτσι για τον γαντζούλη; Μια χαρά είναι το παλικαράκι σου, πανέμορφος και γλυκύτατος, του έκανα και τα καραγκιοζιλίκια μου και μου εσκασε κάτι πονηρά χαμόγελα;);););)!!!!!!! Εσείς τί ώρα φύγατε; καλέ τώρα το σκέφτηκα, δε γνωρίσαμε και τον άντρα σου!:( έτσι όπως μας είχε πιάσει λογοδιάρροια, αγνοήσαμε την ύπαρξη των αντρών!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου προσπαθώ να μαζέψω τα ασυμμάζευτα γι αυτό δε σχολίασα τίποτα!

Ξεκινάω: Το πιο ήρεμο μωρό μακράν όμως η μικρούλα της Άρτεμις, γλυκήτατο και ησυχότατο! Ο γάντζος ένας μικρός κύριος, κομψότατος! Ο Γιάννος όπως τον περιγράφει η μαμά του μέσα στη χαρά και πανέτοιμος για χορό και τραγούδι κάθε στιγμή! Η δικιά μου? Μακράν η πιο ζωηρή που δεν κάθεται πουθενά, μέχρι και το Μανώλη της Άρτεμις τρόμαξε που είναι 6 χρονών παιδί! ΑΥτά εν συντομία γιατί έχω ακόμα κάτι δουλίτσες! Οι κοπέλες όλες συμπαθέστατες και μακάρι να καταφέρουμε να τα ξαναπούμε συντομα!

mGKop3.png60Jvp3.png

δεν πειραζει πρινσι θα τον γνωρισεις στην επομενη μας συναντηση.λεμε μεσα στην βδομαδα μπας και πιουμε κανα πρωινο καφε με τις μανουλες ηλιουπολης.αντε να ερθετε και εσεις οικογενειακως.

εγω εφυγα μετα απο σενα κανα μισαωρο γιατι ειχε κουραστει πολυ ο δημητρης και αρχισε και κουτσαινε απο τον πονο

4ywWp2.png

ΚΑΝΤΕ ΛΟΥΚΙΝΓΚ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

τελεια τα ντοκουμεντα!!!τελειες μπραβο.βαλε βαλε και αλλες.

μηπως να κανονιζαμε και για αυριο μια εξορμηση??ωραια ηταν.την επομενη φορα θα κανουμε μαζωξη στα goodys

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Γκούχου,γκούχου ξεκινώ......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Τι να πρωτοπώ?

ΑΑΑ!!Τζέσικα τέλος καλό όλα καλά...

Ανησυχήσαμε κοριτσάρα μου για την Αρτεμούλα μας...Δόξα το Θεό πού πέρασε και δεν ακούμπησε!!!

Χριστινάκι μου να χαίρεστε την Αριάδνη σας..Να τα εκατοστήσει και πάντα γερή και ευτυχισμένη!!!

Με το καλό κουκλάρα μου το αδερφάκι της...Της κάντε το καλυτερο δώρο στα πρώτα της γενέθλια..ΜΙα φουσκωμένη κοιλίτσα(και εγώ φουσκωμένη θα την έχω αλλά άδεια )

Και αρχίζω τα της συνάντησης.......

(Πρώτα πρώτα όλη μέρα δε πρόλαβα να μπω και να γράψω κάτι αλλά είδα στα γρήγορα την νέα ώρα.....)

Φτάνουμε λοιπόν και εμείς τριάδα ομοούσιος...χιχιχχιχιχιχι και τι να δώ?

Δύο μοντέλες να πίνουν την σοκολτίτσα τους(απροπό Πρίνσυ καλή μου γιατί την άφησες ΟΛΗ την σοκολάτα?Κρίμα την ήπιε το κολάν και το παπούτσι μου!!!)

1)Πρίνσυ μη σε ξανακούσω να λες για κιλά θα έρθω και θα δε ξέρω τι θα σου κάνω....

2)Αν Μαρινάκι μου εσύ λέγεσαι μανούλα που έκανα κοντά-κοντά 2 Όμορφα παιδάκια.....εγώ πρέπει να λέγομαι μάνα που πρέπει να πνιγεί στο ποτάμι και χωρίς πέτρα στο λαιμό,βοηθάνε τα κιλά μου!!!

Έρχεται μετά το μοντέλο νούμερο 3......

Φυσικά μαζί της ήρθαν 3 πανέμορφα και γλυκύτατα παιδάκια....Ο δε Μανώλης μπήκε στην καρδιά μου!!!!Ο δε Γιώργος?Τι να σας λέω θα κάψει ΤΙΣ καρδιές....

Η δε μπουμπούκα?Αχ κοριτσάρες μου έλεγα ήρεμο τον Γιάννο(εχτές νυστάζαμε και δε είχε και μουσική... )Είναι το πιο ήρεμο μωράκι....

Η Πρόσκληση για την βάφτιση είναι φανταστική Μανιταράκι μου,δε θυμάμαι αν στο είπα...

Και σκάει μύτη και η Ειρήνη με τον Γάντζο...Μια φάτσα?καλά δεν έχετε δει πιο μαγκίτικο βλέμμα......

Ειρήνη όντως τον Δημήτρη δε τον είδαμε καθόλου, επιφυλασσόμαστε την επόμενη...

Επίλογος γιατί είναι και αργά....

Ακούμε καθημερινά πως το διαδίκτυο κάνει κακό,το διαδίκτυο είναι δαιδαλώδεις και πρέπει να φοβάσαι....

Εγώ θα πω πως οι φιλενάδες μου από το Καφέ μανούλες Ιανουαρίου είναι κάτι παραπάνω από φίλες....Πρέπει να εισάγουμε καινούργια λέξη στα λεξικά....

Κοριτσάρες μου αν πριν σας συμπαθούσα 1% πλέον έβγαλα το ίδιο συμπέρασμα με την Πρίνσυ..Είμαστε διαλεγμένες μια προς μία και σας συμπαθώ 1000000%περισσότερο από εχτές και αύριο το διπλάσσιο...

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε στη ζωή μου και έχω χαρεί πάρα πάρα πολύ.....

Μακάρι να μπορούσαμε να βρισκόμασταν ΟΛΕΣ μαζί κάποια στιγμή....

Μας λείψατε και οι απούσες εν Αθήνα,και οι μακρινές μας φιλαδίτσες...

Καλά οκ δε μας λέιψατε απλά έτσι το έγραψα για να γράψω κάτι και για εσάς !!!χαχαχαχαχαχααχχαχα

Καληνύχτα σε όλες σας

και καλό ξημέρωμα....

Πάω για νάνι και αύριο πρωί πρωί (μετά τις 12)θα τα πούμε......

Φιλάκια ................................................

cIhqp3.png

9knMp3.png

καλημέεεεεεερα!!!

Θα πω δύο πράγματα!!!

1. Είστε ΘΕΕΣ και τα μωρά σας κουκλιά και

2. ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

θα ξαναμπώ μετά..

ΥΓ. Στέγια μπράβο που έβγαλες φώτο...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...