Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

και συνεχιζω μεχρι να αποκοιμηθω πανω στο λαπτοπ.μου ειπε η αδερφη την πεμπτη που ηρθε οτι εστειλες ελενακι μνμ στο φεις και ετσι ησυχασα γιατι ηξερα για την αγωνια σας.οποια θελει μου λεει να της στειλω με πμ το τηλ. μου.εξαλου η αδερφη σας ξερει ολες αφου την εχω πρηξει με το καφε μας.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ ειχαμε σκασει και σιχτιριζαμε η μια την αλλη που δεν ειχε καμια μας το τηλ σου!!!!και μετα διαφωνουσαμε σχετικα με το αν πρεπει να επικοινωνησουμε με την αδερφη σου...ε..εντελει ευτυχως ειδε το μηνυμα στο τοιχο σου και μας απαντησε η κοπελα να ναι καλαααααα!!!!!!Και ηρεμησαμε....ουφφφφφφφφφφφφφ :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ξεχασα να σας πω για την μαγνητικη η οποια ηταν η χειροτερη εμπειρια της ζωης μου.οποια μανουλα εμπαινε μαζι με το παιδακι της εβγαινε με κλαματα:cry:επρεπε να την κρατησω νηστικη και αυπνη.κοιμονταν ορθια η καημενη και εγω της εριχνα νερακι στο μουτρακι για να ξυπνησει.μετα της εβγαλαν τον ορο απο το καφαλι και της το εβαλαν στο χερι(παλι κλαματα το παιδι) και της εδωσαν μεθη για να μην ξυπνησει την ωρα της εξετασης οι οποια κρατησε 25' αλλα εμενα μου φανηκε 1 αιωνας.ηταν τυλιγμενη σαν μουμια με την κουβερτα της και την εδεσαν με κατι ζωναρια και την εβαλαν στον τομογραφο.δεν μπορουσα να δω το προσωπακι της γιατι και κοιταζα επιμονα την κουβερτουλα πανω απο τον στερνο της για να δω αν αναπνεει.εκεινη την ωρα οσο και αν προσπαθουσα σκεφτουμουν μονο το χειροτερο.ευτυχως παρολο τον φοβερο θορυβο της μαγνητικης δεν ξυπνησε και ολα πηγαν καλα.τα αποτελεσματα επισης ηταν καλα.το μονο που βρηθηκε ειναι μια κυστουλα στον εγκεφαλο 7,7 χιλ η οποια λεγεται τυχαια ευρεση και δεν ειναι καθολου ανυσυχητικη.μπορει ολοι να το εχουμε και να μην το ξερουμε.παντως για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο θα κλεισουμε ραντεβου μετα τις γιορτες στο παιδων με τον κ.Προδρομμου ο οποιος ειναι παιδονευροχειρουργος

OjQkp2.png?B89kEt5q

αχ ειχαμε σκασει και σιχτιριζαμε η μια την αλλη που δεν ειχε καμια μας το τηλ σου!!!!και μετα διαφωνουσαμε σχετικα με το αν πρεπει να επικοινωνησουμε με την αδερφη σου...ε..εντελει ευτυχως ειδε το μηνυμα στο τοιχο σου και μας απαντησε η κοπελα να ναι καλαααααα!!!!!!Και ηρεμησαμε....ουφφφφφφφφφφφφφ :)

η βανεσσα χαρηκε πολυ και μου λεει:καλα οι κοπελες πρεπει να ανυσυχουν πολυ για σενα και την αρτεμις.δεν το περιμενε αυτο απο διαδυκτιακες φιλες,εγω ομως ναι.....

OjQkp2.png?B89kEt5q

τζεσικακι ειναι πολυ στεναχωρα ολα αυτα.λυπαμαι πολυ οταν περνανε τετοια βασανιστηρια τα παιδακια και τοση αγωνια και φοβο για τηνζωη του παιδιου τους οι γονεις.το ευχαριστω ειναι οτι μεσα απο αυτες τις εμπειριρες εκτιμας τον ανθρωπο σου οπως ειπες που σε στηριζει και εσυ με την σειρα σου τον στηριζεις.πηγα να κλαψω αλλα κρατηθηκα.ευτυχως.αντε γιατι πολυ αηδια εχω καταντησει.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

αχ βρε τζεσικα...αμαν.....τι περασε το κοριτσακι μας...κι εσυ...πωπω....ουτε να τα διανοηθω...βεβαια τελος καλο ολα καλα...αυτο εχει σημασια....

να λεμε η μια στην αλλη....να στειλουμε μηνυμα στην αδερφη σου...και μετα και αμα δε ξερει για τη μικρη αμα δε ξερει για το παρεντς κι αμα δε πρεπει να το πουμε;;ε εκει πανω βγαινει το σοφακι και λεει πως οταν μιλησατε στο σκαιπ ηταν διπλα σου ε λεμε οκ και καπακι βλεπω οτι απαντησε στο μηνυμα....:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

αχ βρε τζεσικα...αμαν.....τι περασε το κοριτσακι μας...κι εσυ...πωπω....ουτε να τα διανοηθω...βεβαια τελος καλο ολα καλα...αυτο εχει σημασια....

να λεμε η μια στην αλλη....να στειλουμε μηνυμα στην αδερφη σου...και μετα και αμα δε ξερει για τη μικρη αμα δε ξερει για το παρεντς κι αμα δε πρεπει να το πουμε;;ε εκει πανω βγαινει το σοφακι και λεει πως οταν μιλησατε στο σκαιπ ηταν διπλα σου ε λεμε οκ και καπακι βλεπω οτι απαντησε στο μηνυμα....:) :) :)

σας διαβασα.μια εβδομαδα ελειψα και γραψατε 1000 σελιδες καλε

OjQkp2.png?B89kEt5q

Γεια σας και απο μένα!

Αχ βρε τζέσικα, χαίρομαι που το μωράκι σου είναι καλά αλλά απο την άλλη διαβάζω αυτά που πέρασες και με πίάνουν και μένα τα κλάματα. Και μετά εκνευρίζομαι με τον εαυτό μου που παραπονιέμαι που ο ΑΡγύρης δε κοιμάται. Ξεχνάμε πόσο σημαντικό είναι να ειναι τα παιδιά μας υγιή και ασχολουμαστε με λεπτομέρειες. Χαίρομαι πολυ που είστε πισω, καλά! να δώσεις φιλάκια στο μωρό σου από ολες μας....

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΑΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ για την Αριαδνη σου! Να είναι πάντα ευτυχισμένο το αστεράκι σου και να υποδεχτείτε με χαρά το αδερφάκι!!!!

Βρε Αθηναίες θα βρεθείτε;;;; άντε!!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Τζέσικα πόπο κοριτσάκι μου περάσατε δύσκολες μέρες, αφού βλέπατε το παιδάκι σας να ταλαιπωρείται. Από εδώ και πέρα να είναι πάντα καλά και να είναι η μόνη άσχημη εμπειρία που θα της διηγείσαι μεγαλώνοντας.

Αλήθεια τη Στεγία ποιός θα την ειδοποιήσει για την ώρα? Έχει καμιά το τηλ της?

mGKop3.png60Jvp3.png

Τζεσικα διαβαζοντας την ιστορια εκλαψα,δεν κρατηθηκα.....Ξερω πως νιωθεις,το εχω ζησει κι εγω ολο αυτο καπως διαφορετικα βεβαια,αλλα πιστεψε σε νιωθω.Μου ηρθαν ολες οι σκηνες μπροστα στα ματια μου και στεναχωρηθηκα πολυ..........γι'αυτο πολλες φορες λεω,αν περναει δεν σκαω,υπαρχουν πολυ χειροτερα......αυτο να ειναι ολο και να μην το ξαναζησετε ποτε,σιδερενιοι κοριτσακι...:P

Y0zHp2.png?OgArctsO

γεια σας!!!σημερα σκουπισα τα χαλια τα οποια ειναι χαλια με αυτα που πεταει χαμω το παιδι μου και συγχηστηκα...

τζες μου μακαρι να μην ξαναπατε σε νοσοκομειο ποτε και ολα να πανε καλα για την μικρουλα σου....

χριστινακι χρονια πολλα στην μπουμπου και με το καλο να ερθει και το νεο μελος στην οικογενεια σου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Eυχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχές!!! Τελείωσε και το μίνι 'πάρτυ' μας πριν 2 ώρες αλλά είχε υπερένταση το μικρούλι μου και μόλις έφυγαν όλοι άρχισε το ξεσάλωμα και πριν λίγο κοιμήθηκε!

Τζεσικούλα μας πραγματικά δεν ξέρω τι να πω... περαστικά και αγύριστα!!! Ταλαιπωρήθηκε πολύ η Άρτεμίς αλλά και εσείς, αλλά το σημαντικό είναι ότι ειναι ΚΑΛΑ και τίποτα άλλο δεν μετράει... η κούραση θα περάσει!!

Τι έγινε βρε τσαπερδόνες;; Συναντηθήκατε;;; Θα μας πείτε τίποτα; Μήπως η κάθε μία τελικά πήγε σε άλλο mall? Άντε πείτε μας νέα!!!!!!!

PCqNp2.png

και εγω εδω για λιγο...τι εγινε βρε κοριτσακια δεν συναντηθηκατε θα μας πειτε η θα το κρατατε μυστικο αντε και περιμενουμε φωτος!!!!!!!!!χριστινακι μου χρονια πολλα στην κορουλα σου!!:D:D

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...