Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

τζεσικα ασε τα κλαματα σε περιμενουμου να μας πεις πως ειναι η μπουμπου?

ευακι μας κριμα μακαρι να σε γνωριζαμε και εσενα!

αννια κριμα που δεν θα γνωρισουμε και εσενα

Για μενα δεν ειναι κριμα;;;;εε;;;πες κατι και για μενα!!!!Αφου ξερετε ψοφαω για τετοια.......:):tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Xριστινα μου πολυχρονη η κουκλα σας!

Παντα γερη και ευτυχισμενη στη ζωη της !!!!

Να τη καμαρωσετε οπως θα επιθυμησει αυτη ;)

να περασετε υπεροχα σημερα.....και στειλε και τιποτις κατα δω.....ξερεις εσυ ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

αχ κελακο μου τι κριμα που δεν θα σε γνωρισουμε και εσενα!!!!!!

αλλα καποια στιγμη θα σας γνωρισουμε ολες!!!!

Εεε τωρα μαλιστα!!!Ικανοποιηθηκε ο αχορταγος εγωισμος μου....:tongue::tongue:

Παντως θελω κι εγω πολυ να σας γνωρισω ολες.....

Ελενη τι εγινε η πλατη σου;;;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Παιδια ο γιος μου απο τις δεκαμιση.....τωρα ξυπνησε....(λορετα εσυ μη τα διαβαζεις αυτα :) )...μιλαω κι ολας...σα δε ντρεπομαι...:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ειναι καλυτερα αλλα ΟΧΙ τελειως καλα κελακο μου...καθε φορα που σκυβω μου υπενθιμιζει τη παρουσια της...;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Η τζεσικα για ποτε εννοουσε οτι θα κοιμισει τη μικρη και θα ρθει;;;για το βραδυ;;;; :)

τζεσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιικαααααααααααααααααααααααα :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημέραααα!

Πρώτα από όλα Χριστινάκι να χαίρεσαι το αστέρι σου! Όλη του η ζωή να είναι γεμάτη χαρές! Να τα εκατοστήσει!

Τζέσικα καλώς ήρθατε! Πολυ χαρήκαμε όλες που δεν ήταν κάτι σπουδαίο, περιμένουμε να μας τα πεις κι εσύ, και το νοσοκομείο μόνο από μακρυά από εδώ και στο εξής!

Εύη τέλεια τα κανονίσατε να συμπέσουν γιορτή, γενέθλια και βάφτιση! Όλα καλά να πάνε!

Άννια μου τι να πω έχω μείνει άναυδη που μόνη σου με δύο μικρά εχεις κουράγιο να κάνει και τα γλυκά!

Εμείς καλά, αν θέλετε πείτε μου με πμ πού ακριβώς θα βρεθούμε στο mall.

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοριτσια να σας πω κι εγω ευχαριστω για τα χρονια πολλα που μου ευχηθηκατε.Δεν με παρεξηγειτε!!!!!!:P

Λοιπον να σας πω τι επαθα η οπισθοδρομικη μανα!!!Ψαχνω πως τραβαει βιντεο η ψηφιακη φωτογραφικη μου και δεν μπορω.Και αν παρω τον Αντρεα θα τα ακουσω,γιατι οταν μου τα ελεγε εγω μπαινακης και βγενακης..:?Εχω και καμερα αλλα που να τολμησω να βγαλω ολη την γιορτη με ολα τα παιδια μονη....Ασε που επρεπε να διαβασω οδηγιες για την χειριστω...:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

αχ βρε κοριτσια με πηρε ο υπνος και αργησα να ξυπνησω.σας εγραψα ομως μια σελιδα πραγματα και οταν εκανα υποβολη μου γραφει οτι ημουν εκτος συνδεσης.αρα θα τα γραψω τωρα περιληπτικα γιατι νυσταζω παλι.εχω να κοιμηθω 7 μερες:shock:λοιπον η μικρη ειναι μια χαρα.ειχε παρεση προσωπου,το σταβωμα δηλαδη αλλα τελικα η αριστερη πλευρα που στραβωνε ηταν η καλη,η δεξια ειχε το προβλημα που ειχε παραλησει και ηταν ακουνητη λες και ειχει κανει μποτοξ.πηρε κορτιζονη μεχρι εχτες και επειδη ανταποκτιθηκε στην θεραπεια γρηγορα μας αφησαν να φυγουμε.θα συνεχισουμε αντιβιωση ομως για την ωτιτιδα για αλλες 3 μερες.οι γιατροι ηταν αψογοι και την εξεταζαν απο πανω μεχρι κατω τουλαχιστον 3 φορες την ημερα.οι νοσοκομες εκτος απο 2-3 οι υπολοιπες ηταν πολυ bitches και ειχε αναγκη ο οργανισμος τους λιγο ξυλο αλλα κρατιομουν για το παιδι μου.αυτες οι μερες ηταν οι χειροτερες της ζωης μου μεχρι να μαθω οτι ολα ηταν οκ.δεθηκαμε ακομα πιο πολυ με τον αντρα μου και συνηδητοποιησα για ακομα μια φορα οτι δεν θα μπορουσα να ειχα κανει καλυτερη επιλογη πατερα για το παιδι μου.ευτυχως η κλινικη ηταν ευχαριστη και χριστουγεννιατικα στολισμενη ετσι δεν μας επιανε περισσοτερο καταθλιψη.σοβαρα περιστατικα δεν ειχε παρα μονο ιωσουλες.βροχιτιδες και ουρολοιμωξεις αλλα αυτο που με στεναχωρησε ηταν που απο ενα βρεφοςνεογεννητο μεχρι και 2 ετων παιδακια τους εβαζαν τον ορο στο κεφαλι με γυψο.ενοειται πως και εμεις βαλαμε και μας ξυρισαν το κεφαλακι ετσι τωρα εχουμε ασορτι καραφλιτα με τον μπαμπα.4 φορες μου το τρυπησαν το παιδι μου οι γαιδαρες στο κεφαλο και την μια χωρις λογο.

OjQkp2.png?B89kEt5q

αχ βρε τζεσικα....τι περασατε κοριτσι μου....κι εσεις και το κοριτσακι σας ενα παραπανω....ευχομαι να ηταν αυτη η πρωτη και η τελευταια φορα που ειδατε νοσοκομειο...πανε ξεκουρασου και θα τα πουμε παλι ναι; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...