Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημεραα......

Θα συναντηθειτε τελικα βλεπω!!!Εγω δεν μπορω να ερθω,εχουμε και μεγαλα παιδια βεβαιως βεβαιως.Σημερα ειναι η γιορτη μας στο σχολειο και στο καπακι μαθημα λογοθεραπειας.Αυτη την εβδομαδα εχουμε γιορτες,ελεγχους κτλ....

Μωρε γιατι δεν το κανονιζατε για την αλλη βδομαδα που θα ειμαστε free απο αυτα να ερθω κι εγω;;;;Το μανιταρι θα φυγει στο καπακι;;;Εισαστε να συναντηθουμε και την αλλη εβδομαδα οσες μπορουμε;Δεν θα εχει και απεργιες!!!:rolleyes:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγραφα αλλά τα έσβησε ο αργύρης...γκρρρρρρρρ

Καλημέεεεεεεεα!!!

αυτή η πρωτεύουσα έχει γίνει πια δαιδαλώδης!!! Αντε κάντε μια προσπάθεια να τα πειτε!

Ειρηνάκι 72.5 μας εβγαλε ύψος και 9300 βάρος. Εμένα το βάρος μια χαρά μου φαίνεται...

χθες πηρα κάτι τελεια κοσμηματάκια!!! πολύ μου άρεσαν!Επίσης αρχίζουμε πάλι εκπαίδευση για τον ύπνο. Προς το παρόν θα κόψουμε τον πολυ πρωινό ύπνο και μετά θα στρώσουμε τους ύπνους μεσα στη μέρα. Δηλαδη θα προσπαθήσουμε...

σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα κοριτσακια μου!!Ελπιζω να καταφερετε να συναντηθειτε σημερα!! :)

Εχω βαλει τον μικρο για υπνο γιατι εχει ξυπνησει απο τις εξιμιση αλλα μπααααααααααααααα τον ακουω τραγουδαει.....

Εμεις πηγαμε χτες σε παρτυ συμμαθητη μας περασαμε πολυ ωραια φαγαμε ηπιαμε παιξαμε τελεια ητανε και το πιο τελειο ηταν οτι ημουν μονη με τον μεγαλο ο μπαμπας μας κρατησε το μωρο και ηπια ενα καφεδακι της προκοπης! :)

Λορετακι μου εκτος απο κουραγιο και υπομονη δε ξερω τι αλλο μπορω να σου πω για να σε μοηθησω γμτ....:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

εγω θα παω με τον δημητρη και το μικιο θελεις αν ειναι να σε παρουμε μαζι?

Σ' ευχαριστώ βρε Ειρήνη! Λέω να έρθω με τη συγκοινωνία και αν βολεύει επιστρέφουμε μαζί!

κοριτσακια μου ηρθαμε!!!!!!ευτυχως ολα πηγαν καλα!μολις τωρα τελειωσα το διαβασμα και με κανατε να κλαιω απο το ενδιαφερον και την ανυσυχια σας.να ευχηθω χρονια πολλα στην αριαδνη μας και στον παυλιτο που δεν προλαβα και να ειναι οπως ολα τα παιδακια γερα και ευτυχισμενα.κοιμιζω την μικρη και παιρνω βαθια ανασα για να σας γραψω τι εγινε.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Επιτελους βρε τζεσικα!!!!

Ολα περαστικα αυτο εχει σημασια! :)

Περιμενουμε να μαθουμε τι ακριβως εγινε με τη κοπελα σου :)

Καλημερα πρινσι :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλημερα κοριτσια!!

κατ αρχην να πω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε οσα μωρακια γιορτασαν ηδη τα πρωτα τους γενεθλια!

τι συγκηνιτικο!!!!!! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!

Εμεις εχουμε στις 24 τον Αλεξανδρακο που κλεινει τα 3 και μετα στις 6-1 τη μπεμπουλα-που εχει γινει θηριο!

Θα την πουμε Φωτεινη και θα της κανω τη βαφτιση ανημερα στη γιορτη και στα γενεθλια δηλαδη στις 6-1. Τρεχω λιγο με τις ετοιμασιες, διαβασα οτι εχετε και συναντηση σημερα, μακαρι να το ειχα δει νωριτερα να ερχομουν κι εγω αλλα εχω στις 6μιση ραντεβου με εναν κλοουν που θα κραταει τα μικρα στη βαπτιση.

φιλακια πολλα και καλη σας μερα!!!

Καλημερα Ευουλα! :)

Σε μελετουσαμε πριν λιγες σελιδες!

να χαιρεσαι κι εσυ τα παιδακια σου και με το καλο η βαφτιση της Φωτεινουλας σου!

καλες γιορτες! :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλημερα κοριτσακια μου....τι κανετε??εγω πηρα τα βαζακια για το γλυκο χτες και πρεπει να τα λυνω ολα 150στο συνολο...ωιμε....και αυριο θα φτιαξω το γλυκο....δεν θα μπορεσω να ερθω στην συναντηση γιατι δεν εχω με τι να ερθω και που να αφησω τα μικρα..κριμα και ηθελα πολυ να ρθω..τζεσικα χαιρομαι που ειστε καλα...σας αφηνω παω να φτιαξω μπριζολιτσες..φιλιαααααα

:-D

Διαφημίσεις

Kαλημερούδια!!!

Σήμερα γινόμαστε ΕΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Τζεσικούλα καλωσήρθατε!!! Άντε μπες να μας πεις τα νέα σας!!

Σας αφήνω προς το παρόν..πάω να....μαγειρέψω...:rolleyes::rolleyes:

Φιλάκιαα

PCqNp2.png

τζεσικα ασε τα κλαματα σε περιμενουμου να μας πεις πως ειναι η μπουμπου?

ευακι μας κριμα μακαρι να σε γνωριζαμε και εσενα!

αννια κριμα που δεν θα γνωρισουμε και εσενα

4ywWp2.png

Τζεσικα καλως ηρθατε και σιδερενιοι.Τελος καλο ολα καλα.:P

Ελενιτσα παλι με τον προκοπη;;;;Απο εδω το πας, απο εκει το πας παρεα του εισαι συνεχεια!!Που να ερθει σπιτια μας μετα!!!!!!!!:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...