Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ κοριτσακια!

χαρουλα η τουρτα ηταν ιδεα του μπαμπα?πολυ εξυπνη μπραβο!και του χρονου!!και ο παιδαρος κουκλος!!ματι μην σας πιασει.θα ερθετε εσεις αυριο?

ταο να σας ζησει η καραμελενια σας!!!καθε ευτυχια στην ζωουλα της.

χριστινακι μια χαρα ειναι αυτα που θα βγαλετε για απογευμα.καλα να περασετε

για ωρα κανονησαμε ή ειναι ακομα φλου?αυριο καποια στιγμη εχει και 4 ωρη σταση εργασιας .για πειτε να ενημερωσω το μανιταρακι μας!

η τζεσικα που ειναι ρε παιδια?τι εγινε?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Γυρίσαμε από γιατρό...

Δε βάλαμε ουτε ύψος (μόνο 1/2 πόντο), ούτε βάρος! Πάλι θα κάνουμε κάτι εξετάσεις! Όμως κατά τα άλλα καλά μας βρήκε.

Τι μου κάνετε; Αντε να βρεθείτε βρε κοριτσάκια! Να βγάλετε και φώτο παρακαλώ ε;;;;

Δεν έχω πολύ όρεξη λόγω του μικρού. ελπίζω να στρώσει γρήγορα η κατάσταση μας για να βρούμε ολοι ξανά το κέφι μας...

Εσείς καλά;

Χαρά πολυ γλύκας ο μικρός!

Χριστινάκι κατά τα 40 μας που θα έχουν μεγαλώσει τα παιδιά θα πηγαίνουμε εκδρομές! πιο πριν δε μας βλεπω!!!!:-D

Ελενάκι τι να πω, νοικοκυροκόριτσο από τα λίγα. Εγώ μάλλον μαζί με το Χριστινάκι είμαι σε κατηγορία. Ο προκόπης είχε περάσει κάποτε αλλά δε βρήκε κανέναν και εφυγε, απο τότε δεν τον είδε ποτέ ξανά κανείς....

σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ειρήνη, καλά που είπες για τη στάση εργασίας.....

Βρε κορίτσια αύριο το μετρό και ο προαστιακός έχουν στάση από τις 11 εως τις 4 :(:(:(:(...........

Πώς μας ξέφυγε αυτό;;;;;;

Τί θα κάνουμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αν η στάση λήξει στις 4 σημαίνει ότι στις αποβάθρες θα γίνει λαϊκό προσκύνημα με ποδοπατήματα:shock::shock::shock: για να καταφέρεις να φύγεις κατά τις 4.30, που σημαίνει στην καλύτερη των περιπτώσεων να φτάσω στις 5.30...

Λορέτα μην ανησυχείς για το βάρος του μικρού, σκέψου πως υπάρχουμε κι εμείς που ανήκουμε ως γνωστό στην κατηγορία φτερού στην κυριολεξία όμως, οπότε κουλάρισε μάνα!!!!!!

ειρηνακι μου δεν μου ειχε παι η χαρα οτι ειχε καλεσει και εσενα!!!αν το ηξερα θα πηγαιναμε μαζι γαμωτο!!!!θα γνωριστουμε παντως μην ανησυχεις!!!!

αυριο δεν θα μπορεσω να ερθω γιατι θα παω με την νονα να διαλεξουμε τουρτα τελικα θα μου την κανει αυτη....

την κυριακη εχουμε το παρτυ γενεθλιων μας και οσες μπορειτε να ερθετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε θα χαρω πολυ να σας δω πραγματικα!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

λωρακι μου μην μου ανησυχεις.τι υψος σας βρηκε?οι προηγουμενες εξετασεις που κανατε δεν ειχαν βγει καλες?

μηπως ο γιατρος δεν σας μετρησε σωστα?φιλακια στον αρτζι!!!

πρινσακο εμενα αν και δεν με απασχολουν τα μμμ το σκεφτηκα γιατι λογικα θα υπαρχει μποτιλιαρισμα στην κηφισιας.οποτε οχι 5.30 δεν προκειται να ειμαστε ............

γλυκουλα θελω να ερθω .το πιθανοτερο ειναι να μπορεσω.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσόπουλα, μαζωχτείτε!!!! να το κάνουμε τελικά για τις 5 τουλάχιστον;

και σε ποιό σημείο του mall θα συναντηθούμε;

και για να μη μπερδευτούμε και πάει άλλη αλλού ντον αλλού, μιλάμε τελικά για το mall στη νεραντζιώτισσα, σωστά;

λωρακι μου μην μου ανησυχεις.τι υψος σας βρηκε?οι προηγουμενες εξετασεις που κανατε δεν ειχαν βγει καλες?

μηπως ο γιατρος δεν σας μετρησε σωστα?φιλακια στον αρτζι!!!

πρινσακο εμενα αν και δεν με απασχολουν τα μμμ το σκεφτηκα γιατι λογικα θα υπαρχει μποτιλιαρισμα στην κηφισιας.οποτε οχι 5.30 δεν προκειται να ειμαστε ............

γλυκουλα θελω να ερθω .το πιθανοτερο ειναι να μπορεσω.

Λες για πιό μετά δλδ ε; 6;; τί ώρα;;;;

Διαφημίσεις

Τσουπ!!! Μπήκα ίσα ίσα για να δω τί κανονίσατε!

Εγώ είμαι σύμφωνη για 5, αλλά μπορεί να καθυστερήσω λίγο για τον λόγο που ανέφερα. Το πολύ πολύ έρχομαι και σας βρίσκω!!!

Ειρήνη ναι μόνη μου θα έρθω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...