Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποτε ειναι η συναντηση κοριτσακια??γιατι μεσασ τον γεναρη θα κανω το χειρουργειο..

αυριο καλε ειναι!!!!!!:P:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Άννια Τέλεια η διακόσμηση....

Τι έπαθε το παιδί???????????????????????????

Α'υριο είναι η συνάντηση...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ήταν τζουτζουρινογλυκουλάκι:P:p:p αντικειμενικά σπίκινγκ!!!!
:lol::lol::lol::lol:

και λιγα λες....αλλα δε πειραζει...σε συγχωρω!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::cool:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά πρώτα από όλα στο Χριστινάκι της Τάο μας, να τα εκατοστήσει η κουκλίτσα!

Βρε Άννια ο Προκόπης ήρθε και εγκαταστάθηκε για τα καλά στο σπιτικό σου μου φαίνεται! Ελπίζω ο μικρούλης σου να μην πονάει τουλάχιστον, πώς έπεσε?

Χριστινάκι τα σπιτάκια είναι εδώ www.kedrosvillage.gr αλλά δε σου το συστήνω για να πάτε με το παιδί σε χωριστά δωμάτια, θες ένα κάρο λεφτά!

Δε θυμάμαι τι άλλο να σχολιάσω γιατί η κόρη μου επιτίθεται!

Α, για τη συνάντηση κι εγώ κατά 90% θα έρθω!

Φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Άννια ωραία η διακόσμηση της κολυμπήθρας! Μόνο έχεις συνεννοηθεί με την εκκλησία αν επιτρέπουν στολισμό στην κολυμπήθρα; Γιατί π.χ. εκεί που τον βάφτισα εγώ δεν επέτρεπαν...:(

Διαφημίσεις

Άννια ωραία η διακόσμηση της κολυμπήθρας! Μόνο έχεις συνεννοηθεί με την εκκλησία αν επιτρέπουν στολισμό στην κολυμπήθρα; Γιατί π.χ. εκεί που τον βάφτισα εγώ δεν επέτρεπαν...:(

ναι τον επιτρεπουν εκει ειχα βαφτισει και την κορη μου

:-D

ΠΟΠΟΠΟΠΟ το μικράκι μας....

πονάει?

να ξαναρωτήσεις το παπά γιατί έχουν αλλάξει και εμείς δεν είχαμε διακόσμηση στη κολυμπήθρα...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ασε ηταν ορθιος και προσπαθουσε να περπατησει και κανει ενα σπλατς επεσε ανασκελα προς τα πισω και χτυπησε ασχημα

Έλα βρε συ.... Στο κεφάλι του δηλαδή;Αχ, πώς τα φοβάμαι αυτά παναγίτσα μου... Να σου πώ, τί δάπεδο έχεις; Γιατί εγώ έχω μάρμαρο και έχω γίνει ψυχωτική, αλλά κι από την άλλη μέχρι πόσο θα τον ελέγχω να είναι στο χαλί; Εμένα χθες ανακάλυψε τα πόμολα της άλλαξιέρας του και επιχείρησε να σκαρφαλώσει! ΑΑααααααα, δε θα τα πάμε καλάααα!!!!:mad::-x:-x

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...