Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

με το 1+1 μπορεις αν εχεις να αφαιρεσεις ενα κουπονι δηλαδη 17-4=13

ενω με το 40% 17-40%=10,2 -4 (κουπονι)=6,2 οποτε στα 2 πακετα ειναι 12,4 σχεδον το ιδιο ειναι!!

αινσταιν!!!!!!

Με έστειλες λίγο αδιάβαστη κυρία Αινστάιν, δεν το πολυκατάλαβα το χωροχρόνιο!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes: Να σου πω, με το 1+1 δεν μπορείς να αφαιρέσεις και κουπόνι ταυτόχρονα, ε; Ή μήπως μπορείς; Γιατί αν μπορείς, τότε θα κλαίω για καμιά βδομάδα, γιατί ο άντρας μου μου είπε πως δε γίνεται!!!!!!

Κοριτσάκια σας καληνυχτίζω γιατί θα κοιμηθώ στην καρέκλα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

με λιγη θεληση ολα γινονται.sto carrefour τσινανε λιγακι αλλα τα περνουν.

αν σου περισσευουν κουπονια για μικρες συσκευασιες εδω ειμαι

αντε καληνυχτα νομιζω οτι το κρεβατακι θα ειναι πιο μαλακο απο την καρεκλα.φιλια και περαστικα στο δημητρακη σας

4ywWp2.png

Αινστάιν δε θα πει τίποτα το Ειρηνάκι μας, μαρή οικονομολόγος είσαι?

Στη εκδρομή μόνοι μας πήγαμε και ήταν όντως ό,τι χρειαζόμασταν!

Καλό ξημέρωμα κούκλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα τσουπρες!!!!

Τι κανετε;;Εμεις καλα δοξα το θεο....:)

Μαρινακι...δε ξες ποσο ζηλεψα....λεμεεεεε....κι εγω θελω...ελπζιω μεσα στο Γεναρη να ξεκλεψουμε κι εμεις ενα σουκου τα δυο μας...αααχχχ :) :):)

Χτες πηγαμε το πρωι για Christmas shopping....παιδια γινοταν της μουρλης στην αγορα...δε σας λεω τιποτα.....Ο χαμος....μετα για να γυρισουμε ουτε λεωφορεια σταματουσαν ουτα ταξι...απελπισια.......αλλα ηταν ωραια :)

Ρηνουλι μου...εχει γινει εξπερ ετσι;;Εδω στο αλμπουμ εβαλα δυο φωτο του μεγαλου απο τη γιορτη μας :)

Αντε ελπιζω να ξυπνησετε να πιουμε κανα καφεδακι...περιμενω :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εδω ειμαιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!

Χαρα σορυ χτυπησε το τηλ και μιλουσα εκατο οκτακοσιες χιλιες ωρες χαχαχα(ετσι λεει ο γιος μου! :) )

Ρηνουλι τις βρηκες τελικα τις φωτος ειδα ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας και απο μένα!!!!

Αχ μαρινάκι τι ωραία εκδρομούλα ήταν αυτηηηηηηη!!!!

Και γω σέεεελωωωω

Ο μικρός μου εχει σεληνιαστεί, δε ξέρω γιατι. Ξυπνησε στις 6, δε κοιμάται ολη μερα και γκρινιάζει. Νομίζω οτι τον έχουμε παρα αφήσει με τις γιαγιάδες τον τελευταίο καιρό. Θα λάβω αυστηρά μέτρα γιατι έχει κακομάθει. Οσο για τον ύπνο, πάει χάλασαν όλα, μονο στο καρότσι κοιμαται πια μεσα στη μέρα. Χθες τον είχα στο κρεβάτι και ουρλιαζε και μόλις τον βάλαμε στο καρότσι για βόλτα κοιμηθηκε... Στεναχωριέμαι και δε ξέρω πια τι να κάνω. Και αυτο το πρωινό ξύπνημα τι έιναι πάλι. Ο άντρας μου έχει γίνει ζομπι.

Τι μου κανετε εσείς; Πηρατε τιποτα για Χριστούγεννα; Εγώ προς το παρόν μόνο δώρα... για μενα τιποτα!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!

Κι εγω μονο δωρα.....επιφυλασομαι ομως ;)

Λορετακι μου δυσκολος με τον υπνο ο Αργυρακος ε;;;

Εγω ειπα να κοψω τον πρωινο γιατι ξυπνουσε αργα αλλα πολυ γκρινια...οποτε ξαναγυρισαμε στα πρωινο ξυπνημα κατα τις οκτωμιση και τωρα μολις τον εβαλα για υπνο για να δουμε.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Μαρη χαρα που πηγες;;;;Γυρνα να μας πεις για το παρτυ!!! :)

Παιδια σημερα πρεπει να εχει γενεθλια η Χριστινουλα της Ταο ε;;;;

Πολυχρονη η κορουλα σου Ταο μου!!!Με το καλο το νεο σας μωρακι!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλημέρα Λωρετάκι...

Μαρινάκι σούπερ δε πρόλαβα να γράψω χορεύωωωωωωωωωωωω

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΑΣ....

ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΠΑ Η ΜΑΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ!!!;);););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημερούδια τσουπρες!!! Κορίτσια έτσι όπως το πάτε δεν βλέπω να βρίσκεστε ούτε αυτή τη φορά! Εγώ όπως σας είπα δυστυχώς δεν μπορώ αύριο!!

Τάο μου να χαίρεσαι τη Χριστινούλα σου, να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη και με το καλό και το 4ο ζουζούνι σας!!

Μαρινάκι ζουλεύωωωωω!!!! Μπράβο σας που πήγατε τα δύο σας...κορίτσια μη γελιόμαστε..χρειάζεται και αυτό εννίοτε!! Μαρίνα θέλω λεπτομέρειες για τα σπιτάκια...λέμε να πάμε προς Καρπενήσι (αλλά με το μωρό) μετά τις γιορτές και ψάχνω να βρω κάπου που να έχει 2 δωμάτιο για να κοιμηθεί καλά η μικρούλα μας και εμείς ακόμα καλυτερα! :wink:

Kαι εμείς πήραμε δωράκια το σκ αλλά ακόμα έχουμε πολλάααααα!!! Και αναρωτιέμαι πότε ακριβώς θα τα πάρω... :rolleyes::rolleyes:

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...