Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Θα δώ το πρωί τις απάντήσεις...

ευελπιστώ θετικές......

Μωρέ κάντε ένα κόπο...

θα έρθουμε αυθημερόν και δεν έχουμε ξαναέρθει στην περιοχή.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε χανω επεισοδια!!!!!!!

τι εισβολη νυχτερινη ειν τουτη.......

Ειρήνη κόλλησαααααααααααααααααα

αλλά τώρα πάωωωωωω

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

469px-Newborn_sleep.jpg&t=1NYΣΤΑΖΩΩΩΩΩ

cIhqp3.png

9knMp3.png

0a951f56-d001-4657-9aa7-59b67cd404db.adaptive.jpg

ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Είπα να γίνω βραδυνή κι εγώ σήμερα (αλλά για λίγο)!

Ο μικρός πάει καλύτερα ευτυχώς! Για τη συνάντηση θα μπορέσω να έρθω σε ποσοστό 90%. Να συνεννοηθώ λίγο αύριο με τη mother να μου κρατήσει το λόρδο και θα σας πω σίγουρα. Να διευκρινήσουμε μόνο για όλες τις υπόλοιπες ότι μιλάμε για το Athens metro mall στον Άγιο Δημήτριο. Η ώρα 4 μια χαρά μου ακούγεται. Άντε κανονίστε να έρθετε, πρέπει να κάνουμε μεγάλη μάζωξη, τα είπαμε ντε!

Ειρήνη εσύ δεν έλεγες τις προάλλες ότι όσοι έχουν έλλειψη ενζύμου δεν πρέπει να καταναλώσουν μπλε χρώμα ζαχροπλαστικής; Ε ναι λοιπόν, δεν πρέπει. Τώρα θα μου πεις γιατί το λέω; Πήγε η ανηψιά μου σε ένα παιδικό πάρτυ και έφαγε τούρτα με ένα σκασμό μπλε χρώμα και έβγαλε δροτσίλες το παιδάκι σε όλο του σώμα...:(:(:(. Ευτυχώς μετά του φύγανε. Ρε παιδιά συγκινούμαι ολλές φορές όταν σκέφτομαι πόσα πράγματα έχουμε μάθει μέσα από την παρεϊτσα μας!

γεια σου πρινσακο!γιατι δεν θα φερεις το μικριο μαζι?παρε και τον αντρ σου να κανουμε μπουγιο!!

οσο για το χρωμα ζαχαροπλαστικης που λεγαμε.αν ειναι μονο σπυρακια δεν πειραζει.το θεμα ειναι να μην κανει καμια αιμολυση το μωρο.αν φαει ασ πουμε κουκια καποιος που εχει ελλειψη παθαινει αιμολυση.τι ειπαν για τα σπυρακια?την πηγαν σε νοσοκομειο?φανταζομαι πως οχι

ααααα και για συγκεντρωθειται γιατι μας βλεπω να πηγαινουμε η καθεμια σε διαφορετικο μερος.

μαρινακι καλως ηρθατε.που ειχατε παει?

ασχετο!!!!!!

babylinoφιλες ο βασιλοπουλος εχει εκπτωση στα babylino -40 μεχρι το τελος του μηνα και δεν εχω κουπονιααααααααα.εχει καμια που να μην τα χρησιμοποιει?σας εχω πει οτι στοκαρω οταν εχει τετοιες προσφορες και δεν εχω πληρωσει ποτε πανες περισσοτερο απο την μιση τους αξια?ναιι βεβαια...... μην σας πω οτι εχω παθει και μια ψυχωση χαχα

4ywWp2.png

ΠΡΙΝΣΥ χαίρομαι......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ειρήνη το μικιό μου βήχει, έχει βρογχιολίτιδα... Δεν θα τον έφερνα μην τυχόν και κολλούσε κάποιο άλλο παιδάκι (αν και έχουν περάσει αρκετές μέρες και έχει περάσει το στάδιο που μπορεί κάποιος να κολλήσει από την ίωση που είχε πάθει), αλλά και να τον προστατέψω μη μου κολλήσει και τίποτα άλλο καινούριο για δε θα το αντέξω:mad::-x:-x!

Για τα σπυθούρια η μικρή πήρε xozal και της έφυγαν πατ κιουτ!!!

Αααααα και κάτι άλλο. Τα carrefour έχουν προσφορά 1+1 δώρο ίδιου μεγέθους, που σε συμφέρει καλύτερα από το -40%. Πήγε ο χάζμπαντ πριν μια βδομάδα και πήρε πάνες μέχρι το Μάρτιο!!!!!

Να ξεκινήσω πρώτα απ' όλα με τα χρόνια πολλά στον Παυλίτο που έγινε κιόλας 1! Να είναι πάντα με το χαμόγελο και γερός Χαρούλα!

Πολλές ευχές και σε σενα Κελη που είχες γενέθλια!

Σας πρόλαβα? Λοιπόν με τη Μαριαλένα δεν παίζει να έρθω γιατί είναι η ώρα που κοιμάται, αύριο πρωί θα συνενοηθώ με τον άντρα μου και θα μάθω τι ώρα θα γυρίσει από τη δουλειά την Τρίτη για να ξέρω κι εγώ τι θα κάνω! Οι υπόλοιπες ποιές είστε μέσα?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Να ξεκινήσω πρώτα απ' όλα με τα χρόνια πολλά στον Παυλίτο που έγινε κιόλας 1! Να είναι πάντα με το χαμόγελο και γερός Χαρούλα!

Πολλές ευχές και σε σενα Κελη που είχες γενέθλια!

Σας πρόλαβα? Λοιπόν με τη Μαριαλένα δεν παίζει να έρθω γιατί είναι η ώρα που κοιμάται, αύριο πρωί θα συνενοηθώ με τον άντρα μου και θα μάθω τι ώρα θα γυρίσει από τη δουλειά την Τρίτη για να ξέρω κι εγώ τι θα κάνω! Οι υπόλοιπες ποιές είστε μέσα?

Ναι, κορίτσια! Θα έλεγα να συγκεντρώσουμε μέχρι αύριο το μεσημέρι ποιές θα έρθουν για να οργανωθούμε! Άντε, ποντάρετε τώρα που γυρίζει!

Όσο για το πού πήγαμε το Σκ που λείπαμε, φύγαμε με τον καλό μου μόνοι μας μετά από χμμμ πολύ καιρό από Παρασκευή πρωί για Καρπενήσι και γυρίσαμε τώρα το βράδυ! Μέναμε σε ξύλινα σπιτάκια με τζάκι το κάθε ένα ανάμεσα σε έλατα στο νουνό που πραγματικά δεν πιστεύω να υπάρχουν καλύτερο, το χιόνι την Παρασκευή ήταν 30-40 πόντους οπότε το σκηνικό είχε ολοκληρωθεί! Κάποια στιγμή κάναμε και μια μικρή βόλτα με άλογα σε ένα ποταμάκι και σήμερα κάναμε ή μάλλον προσπαθήσαμε να κάνουμε και λίγο σκι! Ήταν υπέροχα, με έπιασε βέβαια 2 φορές τρελή μανία να βρεθώ με τα παιδάκια μου, αλλά αυτά με είχαν στο φτύσιμο, ούτε στο τηλέφωνο ήθελαν να μου μιλήσουν, ούτε ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα που με είδαν! :(! Μια χαρά πέρασαν με τη γιαγιά τους νομίζω, επίσης μάλλον αυτός ηταν και ο τελικός αποθηλασμός μας! Αυτάααα τα δικά μου!

Πρίνσι μου εμείς για τη βρογχιολίτιδα τα είπαμε και ιδιαιτερως, πρόσεξέ τον όσο μπορείς, γιατί οτιδήποτε τώρα στην αρχή θα τον επιδεινώνει, πάντως δεν είναι στη φάση που κολλάει κάποιον τώρα μετά από τόσο καιρό!

mGKop3.png60Jvp3.png

με το 1+1 μπορεις αν εχεις να αφαιρεσεις ενα κουπονι δηλαδη 17-4=13

ενω με το 40% 17-40%=10,2 -4 (κουπονι)=6,2 οποτε στα 2 πακετα ειναι 12,4 σχεδον το ιδιο ειναι!!

αινσταιν!!!!!!

4ywWp2.png

Μαρινάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλέ τί σούπερ γουάου εξόρμηση ήταν αυτή;:D:D:D Πολύ ειδυλλιακή ακούγεται, μπράβο το χρειαζόσασταν, γιατί με 2 μικρά παιδιά επιβεβαιώνεται το " if you have a baby you won't be the baby anymore!:wink::wink::wink:" , οπότε αναπληρώσατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wink::wink::wink:.

Αχ ναι, το μικρουλάκι μου θα το προσέχω σαν κόρη οφθαλμού η μάνα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...