Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αννετακι να μας ερχεσαι.....

μεχρι να γεννησεις.πως το βλεπεις?θα μας κανετε εκπληξει νωριτερα απο τον γεναρη?καλα χριστουγεννα να εχετε και εσεις,με το καλο να ερθει και το τεέιοτερο δωρο σας!!!!

4ywWp2.png

λωρακι πολυ κοντα απο την μια και λιγο πιο μακρια απο την αλλη.καλα ειναι,ειπα να βγαλω φωτογραφιες αλλα ειμαι σαν αναποδο γαμωτο

κελι ωραια η τουρτα μονη σου την εφτιαξες?

4ywWp2.png

σας ευχαριστω κοριτσια μου!!!ειμαι λιγο αρρωστουλα αλλα που θα παει θα περασει...3 μερες πονοκεφαλος...η ημικρανικος η λογω πιεσης στα ματια (19,5)...εχθες ημουνα με διαρροια αλλα σημερα ειναι αφαντη(ευτυχως γιατι ο μπεμπουκος μου αναστατωνοταν σε καθε επισκεψη στην τουαλετα)...αλλα ο πονοκεφαλος καλα κρατει...ελπιζω να περασει συντομα!

τα νινακια σας καλα?οι αντιδρασεις τους στο στολισμενο δεντρο?φανταζομαι θα το χαζευουν με τις ωρες!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Μονη εσυ,μονη κι εγω,θελεις να ενωσουμε τις μοναξιες μας;;;;χαχαχαχαχα απο ενα ελληνικο το ξεσηκωσα αλλα δεν θυμαμαι πιο...

'Στελλιτσα και εσυ μονη;;;;;

Νομιζω θα βαλει παιδικη ταινια....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Τα μπεμπάκια μας μεγαλώνουν και γίνονται ζωηρούλικα αλλά πολυ γλυκά! Περαστικά σου! έχεις αγωνία;

Κέλι εννοείς Θεσσαλονίκη; Πότε θα έρθουν; Νιώθεις μοναξιά; Τα μεγάλα τα έχεις εσύ;

Ειρηνάκι ρε συ βαλε να δούμε. Εμένα ωραίο μου ακούγεται

jXj1p2.png?DWVm7y7O

αννετακι να μας ερχεσαι.....

μεχρι να γεννησεις.πως το βλεπεις?θα μας κανετε εκπληξει νωριτερα απο τον γεναρη?καλα χριστουγεννα να εχετε και εσεις,με το καλο να ερθει και το τεέιοτερο δωρο σας!!!!

κοριτσαρα μου, οταν ειναι ετοιμος να ερθει με το καλο!

και αυριο ακομα δεν με νοιαζει!!

αν και ψιλοφοβαμαι την στιγμη που θα σπασουν τα νερα, η θα με πιασουν οι πονοι αλλα τι να γινει, ο μικρουλης μου να ειναι γερος και να μη ταλαιπωρηθει και ολα τα αλλα με μιας θα τα ξεχασω!!!:lol:

IB5Vp2.png

ο Γιάννος κοιμάται και καταλαβαίνετε τι μας περιμένει μετά όταν ξυπνήσει....

ο μπαμπούλης ξάπλα στο καναπέ και εγώ εδώ άδραξα τας ευκαιρίας να τα πούμε...

Ειρηνάκι βάλε φώτο ΤΩΡΑ!!!

Ανέτ τι να σου λέμε για τα ζουζούνια μας και εμάς πέρσι μας τα έλεγαν οι μανούλες Ιανουαρίου 2009 και δε το πιστεύαμε!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

εχετε την καλησπερα του μπεμπουλη μου!!!εχει τουρλωσει τον πωπουλη του ο καλος μου!!!!!!!!χαχαχα

αχ κοριτσια ανυπομωνω να τον δω, να τον μυρισω, να τον κρατησω στην αγκαλια μου!!!

ανυπομωνω και ταυτοχρονα με λουζει κρυος ιδρωτας, αλλα τα πρωτα συναισθηματα θα διαλυσουν τις φοβιες μου!!!αααααααααααχ!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Καλα εκανες Στελλιτσα κατσε..

.ναι Θεσσαλονικη εννοω Λωρακι,εγω εχω τα μικρα,τι ερωτηση ειναι αυτη;κρισεως;;;;;χαχαχαπαιρνει τα μικρα βρε;;;εφυγαν σημερα,επιστρεφουν αυριο...Μια μοναξια την νιωθω αλλα δεν με χαλαει κιολλας που κανω οτι θελω οτι ωρα το θελω.....αν καθομουν τωρα και ηταν εδω θα ελεγε ελα να ξαπλωσουμε,μην πατας τα πληκτρα,μην τρως σπορακια δεν μπορω το κρατς κρουτς......εεεεε μια καταπιεση την εχω..:tongue:

Ειρηνηηηη,ο λαος απαιτει φωτο τωρα.....:-)

Y0zHp2.png?OgArctsO

ΧΑΙΔΕΨΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ειρήνη φωτο ΤΩΡΑ!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

εγινε στεγια μου, ενα χαδακι απτην καθεμιας σας για τον θησαυρο μου!

κι εσεις ομως να μου φιλησετε τα ζουζουνια σας!!!οχι τρυφερα αλλα ζουμπηχτα!!!!!!!!μουυυυυυυυατς!!!

IB5Vp2.png

χαχαχαχαχααχ έγινε με το που ξυπνήσει......

απόλαυσε τις στιγμές.

χάιδεψε κοιλίτσα και κάνε όμορφες σκέψεις...

θα δεις όταν με το καλό θα λες οι καλύτερες στιγμές μου?οι ώρες του τοκετού....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...