Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Μια χαρα,ωραιες οικογενειακες στιγμες...ευχομαι να ειναι και τα παιδακια μου ετσι οταν μεγαλωσουν....:)

Ναι κοιμηθηκα και ξεκουραστηκα παρα πολυ,μαζευω λιγο μεχρι να ζεσταθει το φαγητο και μετα ενα ζεστο κακαο και τεμπελιες παλι....Για μενα ειναι διακοπες τωρα χαχαχαχα........αν και μου λειπουν οι μικροι ταραξιες λεω να εκμεταλευτω την <ησυχια> που υπαρχει......;)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσάρες τελικά τι θα κάνουμε με την συνάντηση?

Εμείς τελικά λέμε να πάμε στη ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗΝ «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

τι λέτε να συναντιόμασταν εκεί?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

και που θα φτάσει η χάρη τους είπες Κελάκο?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

κελάκο που είσαι?

κόλλησες δίπλα?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

ναι 21

πάρε τα 2 μικρά και έλαααα

θα βγω γιατί θέλει ο μικρός να μπει....

φιλάκια πάω να παίξω με τον Γιάννο

cIhqp3.png

9knMp3.png

γεια σας κοριτσακια μου!!

το μανιταρακι μας που ειναι?μαλλον δεν βρηκε το προπληρωμενο που εψαχνε!

εγω σημερα ηθελα να κανω κατι και τελικα πανε τα μαλλακια μου τα ανακατομενα.εγινα σαν κωλοπαιδακι ετσι που τα εκοψα.θα σας βαλω μια φωτο αργοτερα.η τζεσικα δεν ηρθε ακομα?λετε να ξαναβαλουμε τα "μεγαλα μεσα" για να ενημερωθουμε?

4ywWp2.png

Γεια σας!!!

ειρηνάκι πώς κουρεύτηκες;;;;

βάλε φώτο να δουμε! σίγουρα θα είναι ωραία. Ο άντρας μου ο παραπονιάρης δεν έχει εφημερία΄, όλα τα φαρμακεία ειναι ανοιχτά μιση μερα σήμερα και αυριο. κλαααψψψψ

Είχαμε αφήσει τον μικρό στην πεθερά και καναμε ψώνια, πηγαμε για φαί με κάτι φίλους, περάσαμε πολυ καλά...Εσείς; Θα κάνετε τίποτα Χριστούγεννα; Σαν πολυ σπιτόγατους σας κόβω. Καλά οχι οτι εμείς βγαίνουμε αλλά κάτι γίνεται που και που...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Γειά σας!!!

Τι μου κάνετε κοριτσόπουλα?

cIhqp3.png

9knMp3.png

καλησπερααααααα σας μανουλες ιανουαριου 2010!!!

ειπα να κανω ενα ντου κι εγω στα λημερια σας για να ευχηθω να εχετε καλα Χριστουγεννα και να χαιρεστε τις οικογενειες σας και να καμαρωνεται τα παιδακια σας!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

μιαμ μιαμ Κελάκο ευχαριστούμε!!!!!

Να τα εκατοστήσεις.....

Αννετ κοριτσάρα μου με το καλόοοο και καλές γιορτές....του χρόνου με το ζουζουνάκι σας κάτω από το δέντρο.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...