Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΝΟΥΝΟΥ μου πού είσαι????????????

Τι κάνεις κοριτσάρα μου???????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρθα στεγια μου ........!!!!!!!!!!αργω λιγο να μπω αλλα τα καταφερνω...εσεις πατε μια χαρα βλεπω και ακουω....καλα με αυτο το μαραφετι (βλεπε σλιγκ ) δεν μπορω να βαλω ισιο το μωρο μεσα...ειναι φυσιολογικο αυτο γιατρε μου?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Να ΄μαι πάλι! Ταίσαμε, κοιμήσαμε τα παιδιά μέχρι τις 10 και βγήκαμε με το σύζυξ για ένα καφεδακι! Καλά ήταν να δούμε αν θα καταφέρουμε να βάλουμε σειρά στα ζουζούνια μας γιατί πρέπει να βρούμε χρόνο και για μας!

Νούνου μην ξεγιελιέσαι, για τα λόχεια λέω, όποτε κυκλοφόρησα χωρίς σερβιετάκι γύρισα "σημαδεμένη"!. Εκεί που λέω καθάρισα, να σου πάλιιιιι!

mGKop3.png60Jvp3.png

ηρθα στεγια μου ........!!!!!!!!!!αργω λιγο να μπω αλλα τα καταφερνω...εσεις πατε μια χαρα βλεπω και ακουω....καλα με αυτο το μαραφετι (βλεπε σλιγκ ) δεν μπορω να βαλω ισιο το μωρο μεσα...ειναι φυσιολογικο αυτο γιατρε μου?

Δε βρήκες άκρη με τις οδηγίες?

Στο σάιτ έχει και βιντεο με την κάθε στάση...

Εγώ αρχίζω να το τελειοποιώ....Βέβαια πάντα ταισμένο και ήσυχο και θα την βρεις την άκρη....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Να ΄μαι πάλι! Ταίσαμε, κοιμήσαμε τα παιδιά μέχρι τις 10 και βγήκαμε με το σύζυξ για ένα καφεδακι! Καλά ήταν να δούμε αν θα καταφέρουμε να βάλουμε σειρά στα ζουζούνια μας γιατί πρέπει να βρούμε χρόνο και για μας!

Νούνου μην ξεγιελιέσαι, για τα λόχεια λέω, όποτε κυκλοφόρησα χωρίς σερβιετάκι γύρισα "σημαδεμένη"!. Εκεί που λέω καθάρισα, να σου πάλιιιιι!

Αχ καφεδάκι εεε?Και εμείς το Σάββατο........

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Στεγία να πάρω πάουτσ ή ριγκ σλίγκ? Αύριο θα ασχοληθώ με το θέμα, αν συμφωνούν και τα ζουζούνια βεβαίως-βεβαίως!

Μωρέ πολύ ζόρι το παούτσ από ότι έχω δει

το σλινγκ το θεωρώ καλύτερη επιλογή και για χειμώνα και για καλοκαίρι..

να δένεσαι καλοκαιριάτικα με το παουτσ?

Επίσης επειδή έχεις και τον μεγάλο θα σου έλεγα να κοίταγες και το μεί τάι εγώ θα το παραγγείλω αυτή την εβδομάδα...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ωχ γράψε λάθος μπερδεύτηκα με με το γουαπ...

Το πάουτσ βγαίνει με μεγέθη

δε θα μπορεί να το φορέσει ο μπαμπάς...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

η μικρή μου εμένα τρώει κάθε εξι ωρες 120 ml μένει ξύπνια γι 1 με 1.5 ωρα και ξανακοιμάτε είναι ήσυχο μωρέ μου δεν έχω παράπονο!

Λορρετάκι μου και μένα η παιδίατρος μου τα έκοψε όλα σαν και εσένα σχεδόν τίποτα δεν τρώω γλυκά όσπρια καφέ γαλακτοκομικά αναψυκτικά λαχανικά μόνο σούπες και πατάτες βραστές και λίγο ντομάτα ξεφλουδησμένη!

Η αλήθεια είναι οτι ξεπριζομαι με ταχύτατους ρυθμούς και η κοιλιά μου ειναια σαν πρισμένη οταν περιμένουμε να αδιαθετήσουμε.

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Αννια μου δεν θηλάζεις?εχθες που ξαναπροσπάθησα μου τις μάδησε τις θηλές εχω πολύ μικρές και τις ψευτοθηλές δεν τις πιάνεικαι το θήλαστρο είναι πολύ χρονοβόρο ρε κορίτσια !πιο ξένο του δινεις?

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Σόφη μου ολα καλά????

Μαράκι να δούμε τι θα τρώμε σε λίγο..εγώ δυστυχώς δεν ξεπρήζομαι καθόλου. Εβγαλα κάτι φώτο με το μωρό και είμαι καραστρουμπουλή....με μαγουλάρες...

Θέλω να αρχίσω να κάνω λίγα βαράκια για τα χέρια....

Λέτε να πειράζει? θα ρωτήσω και τον γιατρό βέβαια....

Ρε παιδιά εγώ με το σλινγκ δε μπορώ...δε προσπάθησα και πολύ βέβαια αλλά μόλις δυσανασχετεί το μωρό το εγκαταλείπω...θα ξαναπροσπαθήσω σήμερα

χθες το μωρό ήταν σχετικά ήρεμο, δεν πόνεσε πολύ! ευτυχώς το ζουζούνι μου

Στο αυτοκίνητο μόνες σας τα έχετε βάλει?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα, τι κανετα κοριτσακια μου! τρόμαξα με τόσες σελίδες.... επανήρθαμε στα παλιά μας,εεε;;;

χαθηκαμε και μεις, όχι που να προλάβεις με τόσα παιδιά, όχι η μικρη που έκανε αλλεργία και με είχε πάρει από κάτω - τι θα τρωω εγω, γιατι να πονάει, τι χρωμα εχουν τα κακά, υπάρχει αιματάκι στις κενώσεις;;;; και άλλα τέτοια φιλοσοφικά ερωτήματα με είχαν αποδιοργανώσει :-(... έχω από αρχές Φεβρουαρίου να φάω γαλακτοκομικό και κάθετί που το περιεχει, έκοψα και το μοσχάρι και σαν να πάμε καλύτερα!!!

μετά το ριξα στη δουλειά- γράφω κάτι κέιμενα στο σπίτι, γιατί προς το παρόν η άνεργη μάνα είναι το μόνο που μπορώ να προσφέρω στα οικονομικά της φαμίλιας.... και για κερασάκι άυριο μπαίνει ο καλός μου για εγχείριση κήλης.... και δυστυχώς δεν θα μαι συνέχεια δίπλα του λόγω θηλασμού φυσικά, αλλά... εντάξει ευτυχώς δυο μέρες θα ναι μέσα, Πέμπτη θα βγει καλώς εχόντων των πραγμάτων, άσε που το νοσοκομείο δεν είναι μακριά, θα γίνω Κεντέρης να προλάβω μπέμπα και μπαμπά!!!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Λορέτα μου στα ίδια χάλια είμαστε... λόγω αλλεργίας εννοώ... αλλά τι να πω τουλάχιστον έχασα 1,5 κιλό αν πάει έτσι θα πώ ότι έχω και αποτελέσματα... κατά τ' άλλα και γω μπουλούκα είμαι ακόμα... βάζω ξαναβάζω τα παλιά παντελόνια αλλά δεν κουμπώνουν τα ρημαδια... αχαχ!

Κέλι, σε σκεφτόμουν αυτές τις μέρες που δεν πολυέμπαινα και δεν έγραφα, γιατί κάπου διάβασα ότι σε είχε πάρει από κάτω... έτσι ένιωθα και γω... καλά και νιώθω ακόμα... αλλά ζούλεψα σήμερα που σας είδα όλες μαζί να τα λέτε σαν φιλενάδες γνώριμες από χρόνια.... και είπα ''ε, τι κάνεις, αυτή είναι η παρέα σου, γιατί απομονώνεσαι;;;'' ναι, όλα αυτά τα πα σε ΄μενα!!!!

και για ναμη μιλάω μόνη σαν το λεμόνι, πάω στο κείμενο μου να το γ΄ραψω και θα περιμένω να εμφανιστεί καμιά τσούπρα!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Καλημερες καλημερες!!!Αμαν βρε ταο μου.....λεω κι εγω πως χαθηκε ετσι αυτο το κοριτσι...χαιρομαι που ειστε καλυτερα τωρα και με το καλο να κανει ο αντρουλης σου την εγχειρηση και σιδερενιος απο κει κι υστερα!Εμεις κοιμηθηκαμε λιγο καλυτερα χτες βραδυ αλλα το χρου χρου δε λεει να ελαττωθει...αντε να δουμε...Ρε μαρακι...ανα 6 ωρες τρωει η κορη σου;;δηλαδη 4 φορες τη μερα;;;λιγο δεν ειναι;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Λορέτα μου στα ίδια χάλια είμαστε... λόγω αλλεργίας εννοώ... αλλά τι να πω τουλάχιστον έχασα 1,5 κιλό αν πάει έτσι θα πώ ότι έχω και αποτελέσματα... κατά τ' άλλα και γω μπουλούκα είμαι ακόμα... βάζω ξαναβάζω τα παλιά παντελόνια αλλά δεν κουμπώνουν τα ρημαδια... αχαχ!

Κέλι, σε σκεφτόμουν αυτές τις μέρες που δεν πολυέμπαινα και δεν έγραφα, γιατί κάπου διάβασα ότι σε είχε πάρει από κάτω... έτσι ένιωθα και γω... καλά και νιώθω ακόμα... αλλά ζούλεψα σήμερα που σας είδα όλες μαζί να τα λέτε σαν φιλενάδες γνώριμες από χρόνια.... και είπα ''ε, τι κάνεις, αυτή είναι η παρέα σου, γιατί απομονώνεσαι;;;'' ναι, όλα αυτά τα πα σε ΄μενα!!!!

και για ναμη μιλάω μόνη σαν το λεμόνι, πάω στο κείμενο μου να το γ΄ραψω και θα περιμένω να εμφανιστεί καμιά τσούπρα!

ταο!!εδω ειμαι βρε!!!σε προλαβα;;;:P ή εφυγες;;;;:-(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...