Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Χριστινά μου για να παρηγορηθείς και μένα η κοιλιά μου είναι 5-6 μηνών!!!!Τουλάχιστον εσύ θα την γεμίσεις...

Εγώ τι να πώ που μου εύχονται με το καλό???:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

χα, χα δεν ξέρω αν θυμάσαι αλλά το ίδιο μου έλεγαν κι εμένα μέχρι τους 4-5 μήνες!!!

Μπορείς να τους λές π.χ. ότι "το καλό έγινε"!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχχχ αφήστε...εσένα πρίντσι έφυγε η κοιλίτσα;;

Μωρέ γι'αυτό δεν σας πρότεινα και εγώ να το κάναμε μια μέρα πριν ή μετά, γιατί στις 20/12 φαντάζομαι ότι θα τρέχω για ψώνια & ετοιμασίες του πάρτυ, ετοιμασίες κλπ και στις 22/12 έχω ντόκτορ το μεσημέρι!:rolleyes::rolleyes:

PCqNp2.png

Μου αρέσει που το σκεφτόμαστε ώρα και τόπο συνάντησης!!!

Χριστίνα τι ώρα θα σβήσετε το κεράκι?

:D:D:D:D:D:D;););););););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σας!!!!να ευχηθω και απο εδω χρονια πολλα στον παυλο να τα εκατοστησει με υγεια και χαρα!!!

τι κανετε?εμεις ειχαμε παει στο mall για βολτα και περασαμε πολυ ωραια...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

κοριτσια μπηκα να σας πω γεια δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω κλαψ

θα ειμαι εδω γυρο για λιγο μπας και μου πει καμια σαςεαν μπορω να βρω προπληρωμενο ιντερνετ.φιλακια.

izE6p2.png?S6UQkQqM

σας ευχαριστω πολυ ολες σας για τις ευχες σας πραγματικα συγκινηθηκα παρα πολυ περσι 17/12/2009 και ωρα 23:45 γεννηθηκε το σπορακι μου και εγω τετοια ωρα που σας γραφω ημουν ακομα ναρκωμενη νκαι δεν ηξερα τι μου γινετε τωρα που σας γραφω ειναι σα να το ζω απο την αρχη και τσακ μολις κυλησε το πρωτο.................

ευχομαι και εγω τα καλυτερα για το παιδακι μου με υγεια πανω απ ολα σας ευχαριστω ξανα για τις ευχες σας να χαιρεστε και εσεις τα παιδακια σας και τις οικογενειες σας και αναμενουμε τον επομενο να ευχηθουμε

επισης να πω πολυ ξεραιλα επεσε σημερα απο το μεσημερι και μετα κοριτσιαααααααααααα που ειστεεεε????

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

κελάκ:mrgreen:!!!!!!!!!!!!!καλή μ:mrgreen:υ φιλενάδα, γλυκειά

π:mrgreen:λυτεκνομαν:mrgreen:υλιτσα εύχ:mrgreen:μαι ακ:mrgreen:μα

περισσ:mrgreen:τερες χαρές να έρθ:mrgreen:υν και να στριμωχτ:mrgreen:ύν στην ζωή σας!!!!!!μ:mrgreen:ν:mrgreen: χαρές και υγεία!!

χρόνια πολλά και ευτυχισμενα

4ywWp2.png

χαρουλιτσα σιγα σιγα θα αρχισουμε ολες τις συγκινησεις!!πολλα φιλια στον ομορφουλη!!!!

στελλα και λορρετακι χαρουμενα μηνογενεθλια !!!!!να χαιρεστε τα αντρακια σας τα ομορφα και με το καλο να χρονισουν!!!

4ywWp2.png

Καημεραααααα.

Ειρηνακο μου σε ευχαριστω πολυυυυυυυυ κοριτσακι μου.Μου εφερες το χαμογελο στα χειλη πρωι πρωι.......:lol:Τι ωραιες ευχες και χαμογελαστες ,αλλααααααα,πολυ στριμωξιδι βρε παιδι μου.........Να χαιρεσαι τον γατζουλη και παντα να εχετε υγεια....:P

Χαρουλιτα να χαρεσαι τον Παυλιτο σου και εσυ...Να τα χιλιασει το καμαρι σου και να ειναι παντα ευτυχισμενος.:)493338pw37m860mi.gif

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Κέλι μου συνονόματη χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Να είστε όλοι πάντα μαζί, αγαπημένοι!

Καλά ειρηνάκι μ'αρεσε πολύ ετσι όπως έγραψες τις ευχές. Μανιτάρι μου με τις προπληρωμένες δε ξέρω τι γίνεται. Φαντάζομαι όμως οτι ειναι περίπου σαν τα κινητά! Τώρα βέβαια εσύ θα είσαι αλλού αλλά ελπιζω να σ'ακούσουμε σύντομα.

Στελλίτσα να χαιρόμαστε τα αγοράκια μας! περασε ο καιρός και μεγαλώσανε τα ζιζάνια μας!!!!

Σ'ενα μήνα έχουμε γενέθλια, δε το πιστεύω!!!!

Εγώ σήμερα είμαι κλαψ, δουλεύει ο αντρούλης μου και σημερα και αύριο. Φέτος οι αργίες ολες Σαββατοκύριακο...μα επιτρέπεται:-(

Ο μικρός συνεχίζει να μη κοιμάται μέσα στη μέρα, χθες με τρελανε γιαυτο δε μπήκα καθόλου!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα κι απο μενααααα!!!

Κελακο μου πολυχρονη κι απο δω κοριτσι μου!!!Μαρη Λορετα το συνονοματη που κολαει;;; ......

Κι εμεις δυσκολα αυτες τις ημερες...πολυυυυυυυυυυυ γκρινια....θεωρω πως ειναι επειδη κοβει τον πρωινο υπνο...αλλα...πολυυυυυυ γκρινια...και θελει ολη την ωρα αγκαλια και η πλατη μου με πεθαινει....τεσπα ευτυχως σουκου οποτε ελπιζω να χαλαρωσω λιγο....

Χτες ειχαμε τη γιορτουλα μας....θελετε να σας βαλω μια φωτο του γιοκα μου;;Αχ ρε παιδια συγκινηθηκα πολυ ...παλι...:)Και μου φαινοταν οτι εχω το πιο ομορφο παιδι στο κοσμο....παλι χαχαχαχα :)Παω να βαλω μια φωτο απο τη γιορτη στο αλμπουμ :)

Εβαλα!Ο πρωτος ειναι με το καφε και το χρυσο !

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Μονο μια εβαλα δε μου ανεβαζει αλλη δε ξερω γιατι.....:(

Ρε παιδια τι θα κανω με τη πλατη μου....ποναω λεμεεε εβαλα βολταρεν αλλα τιποτα...να παρω κανα παυσιπονο;θα με πιασει;;;ουφ...

αντε θα ρθει καμια;κοιμαται το μωρο και ειμαι μονη για λιγοοο :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...