Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 14 λεπτά , Elli88 είπε:

Θα των ρωτήσω όταν πάω σίγουρα 

Expand  

Να του πεις να στα γράψει είναι κάτι που θα το κάνεις για εσένα για να έχεις μια αναφορά στο ιστορικό σου πριν τα φάρμακα για παν ενδεχόμενο. Δεν έχει να κάνει με τον γιατρό είναι για την ασφάλεια σου . Οπότε σίγουρα κάτι απτά δύο πρέπει να το προγραμματίσεις 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Πρίνσυ μου περαστικούλια...Κρίμα να στερείται τα πάρτι!!!!

Εμείς αν κανονίσουμε θα αριβάρουμε στις 21/12....

αλλά τόπο δε ξέρω πού....

εμάς θα μας σύμφερε το mall αλλά αν οι περισσότερες ψήνεστε για το νέο οκ.....

άντε κανονίστε....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πρίνσυ μαγειρεύοντας αυτά ακριβώς σκεφτόμουν...

Για πες Χριστινάκι πως είσαι πως αισθάνεσαι?

Η κοιλίτσα?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Εννοείτε πως δεν έχω τελειώσει το φαγητό...

Πάω και θα σας παρακολουθώ...

Μόλις κοιμήθηκε ο Πριγκιπάκος μου....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Μόνη μου μιλάω?

πάωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

cIhqp3.png

9knMp3.png

Μπράβο Στέγια!! Ωραία, στη βράση κολλάει το σίδερο ας προτείνετε εσείς (Στέγια, μανιτάρι), τί ώρα σας βολεύει μιας και παίζετε εκτός έδρας!

Χριστινάκι, 21 έχει γενέθλια η Αριάδνη, σωστά; να τα εκατοστήσετε προκαταβολικά! Τί λες; Θα μπορέσεις να έρθεις; θέλω πολύ να σε γνωρίσω! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου.τι κανετε??καλα μονο 2σχολιασανε την ομορφια μο απο της αλλες περασα εντελως απαρατηρητη?:tongue::tongue:τρεχω σημερα γιατι θελω να σκουπισω και να σφουγγαρισω και τα μικρα εχουν γεμισει ολο το σπιτι με παιχνιδια:evil:...ταυτοχρονα φτιαχνω φασολαδα(επιβαλετε με τετοιο κρυο)και το απογευμα θα παω στην μοδιστρα να μου στενεψει/κοντυνει το φορεμα και να παω να δω για ζακετακι να το ταιριαξω!!μακαρι να βρω κανενα γουνακι θα μου αρεσει πιο πολυ!!:D:D:D

:-D

Άννια!!!!!!!!!! Συγνώμη η γαϊδάρα, ξεχάστηκα, πάει, ήρθε το αλτζχάιμερ!!! καλέ πολύ ωραίο το φόρεμα και σου πάει τρέλα! Πότε βαφτίζετε;

Άσχετο, για να το παίξω και λίγο ντεκορατρίς (ή αλλιώς ντεκοκαπρίιιιιτςςςςς!!!!!), πρόσεξε λίγο τον τόνο του μπολερό αν το πάρεις χρυσό όπως είπες, σε σχέση με το χρυσό του φορέματος! Στο λέω γιατί κι εγώ δαπάνησα πολύ περισσότερο χρόνο για το μπολερό, από ότι για το φόρεμα!

annia είπε:
γεια σας κοριτσια μου.τι κανετε??καλα μονο 2σχολιασανε την ομορφια μο απο της αλλες περασα εντελως απαρατηρητη?:tongue::tongue:τρεχω σημερα γιατι θελω να σκουπισω και να σφουγγαρισω και τα μικρα εχουν γεμισει ολο το σπιτι με παιχνιδια:evil:...ταυτοχρονα φτιαχνω φασολαδα(επιβαλετε με τετοιο κρυο)και το απογευμα θα παω στην μοδιστρα να μου στενεψει/κοντυνει το φορεμα και να παω να δω για ζακετακι να το ταιριαξω!!μακαρι να βρω κανενα γουνακι θα μου αρεσει πιο πολυ!!:D:D:D

Οπότε άκυρο το προηγούμενο σχόλιο μου για το μπολερό. Άμα σου λέω ότι το μυαλό μου έχει φιράνει, το εννοώ!

Διαφημίσεις

μπορει να παρω και κανα μπολερο ζακετακι αλλα η καφε σκουρο θα το παρω η μπρονζε...χρυσο εχω!!!

την κανω μπας και μαζεψω το σπιτακι μου φιλια!!θα μπω το μεσημερακι(παρτε το σαν απειλη)χαχα

:-D

φτιάχνω γιουβέτσι μοσχαράκι...

και για τους τρεις μας...

εγώ Άννια μου δε θα σου πω τίποτα άλλο απλά ΘΕΑ!!

Οδηγίες για μόδα με τίποτα σε καμιά άλλη...

cIhqp3.png

9knMp3.png

χαχαχ κουκλίτσα θα είσαι βρε άννια μου το συζητάς;; Πότε είναι η βάφτιση είπαμε;;

Κορίτσάκια μου και εγώ θέλω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να σας γνωρίσω αλλά στις 21/12 δεν μπορώ με τίποτα!! Το είχα δηλώσει εξαρχής καθώς θα έχουμε μαζωξη σπίτι για τα γενέθλια της μικρής!! (έχω ένα κόλλημα και θέλω πάντα τα γενέθλια να τα γιορτάζω ανήμερα)!

Όσο για την κοιλούμπα...αφήστε τώρα και είανι πονεμένη ιστορία.. εγώ είχα πάντα κοιλιά πλάκα... μετά την γέννα δεν έφυγε ποτέ και από τότε έχω κοιλιά 4 μηνών (μπορεί και παραπάνω...:?:???::?). Να πάνε όλα καλά και τώρα και μετά σας τό είπα...πάω για γενικό ρεκτιφιέ γιατί δεν νοιώθω και πολύ καλά τελευταία...σα να γέρασα απότομα ένα πράγμα.....μπουχουχου

PCqNp2.png

Χριστινά μου για να παρηγορηθείς και μένα η κοιλιά μου είναι 5-6 μηνών!!!!Τουλάχιστον εσύ θα την γεμίσεις...

Εγώ τι να πώ που μου εύχονται με το καλό???:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

cIhqp3.png

9knMp3.png

Άσε τη συζήτηση για τα γεράματα Χριστινιώ, γιατί πριν 15 μέρες είδα μια ρυτίδα στο μέτωπο, όχι μικρούλα, αλλά καλή καλή και με έπιασε ντελίριο λέμε:mad::mad::mad:. Πότε πρόλαβε και έγινε? Πού ήμουν και δεν την είδα η γυναίκα, και άλλα ρητορικά ερωτήματα που ερώτηση σιγά μην πάρω! Το μόνο ευτύχημα είναι πως πριν λίγες μέρες χώθηκα (στην κυριολεξία αφού μάζευα από δω κι από κει ό,τι περίσσευε) σε ένα παλιό μου τζιν. Μόνο που προς το παρόν είναι για να το φοράω όρθια και όχο καθιστή!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: έχουμε μέλλον γι' αυτό ακόμα. Όσο για τη συνάντηση, αν νομίζεις ότι θα μπορούσες να έρθεις μια μέρα πριν ή μετά και μπορούν και οι ταξιδιώτισσες να το αλλάξομεν βρε παιδιά. Είδατε γιατί σας λέω να κανονίσουμε από τώρα ώρα και μέρα? Αχ, πόσα ξέρω, πόσα ξέρω!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...