Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 14 λεπτά , Elli88 είπε:

Θα των ρωτήσω όταν πάω σίγουρα 

Expand  

Να του πεις να στα γράψει είναι κάτι που θα το κάνεις για εσένα για να έχεις μια αναφορά στο ιστορικό σου πριν τα φάρμακα για παν ενδεχόμενο. Δεν έχει να κάνει με τον γιατρό είναι για την ασφάλεια σου . Οπότε σίγουρα κάτι απτά δύο πρέπει να το προγραμματίσεις 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Πέρασαν 13' και ακόμα δεν ήρθες!ΧΙχιχι!

Τι μου κάνετε? Σόφη μου αν το λέει η περδικούλα σου και για τρίτο άμεσα, βουρρρρ! Εγώ είμαι της άποψης τελικά ότι για αυτά τα θέματα δεν υπάρχει κατάλληλος χρόνος, για την κάθε μανούλα, για την κάθε οικογένεια τα πράγματα είναι διαφορετικά! Όπως νιώθει ο καθένας!

Στεγία τι σούπερ ωράρια ύπνου είναι αυτά του γιου σου? Αφού σας βολεύει και τους δύο μια χαρά! Εγώ να σας πω κατά τις 8.30-9 θέλω να ξυπνάει για να έχουμε ένα πρόγραμμα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Πολύ ωραίο Άννια μου όντως και η τιμή του ακόμα καλύτερη!!! Σούπερ σε βρίσκω, οπωσδήποτε όμως πάρε και κάτι από πάνω, θα παγώσεις!

Ευχαριστώ πολύ Γλυκούλα μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

εννοειτε καλε εχω μπολερο χρυσα ευχομαι να κανει καλες μερες αλλιως θα παρω κανα γουνακι κοντο...εγω θα περιμενω τον συζυγο ν αγυρισει απο γηπεδο...καληνυχτα γλυκουλα....

μαρινακι τα παιδακια σου τι κανουν?

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...