Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

κοριτσια εγω απο φιλες μαλλον επιασα το τζοκερ....

εχω μια καρακουκλαρα κατακαλος ανθρωπος αδελφουλα με φωναζει και κανουμε παρεΑ απο 16 χρονων δλδ πανω απο 20 χρονια

επισης εχω μια μακρινη ξαδερφη που την λατρευω και κανουμε παρεα απο τοτε που γεννηθηκαμε....

μου φτανουν και μου περισσευουν αλλα....

εχω και δωδεκα ιντερνετικες φιλεναδες που ξερω πως νιαζονται οπως κι εγω γι αυτες...

τι αλλο να ζητησω απο την ζωη

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια εγω απο φιλες μαλλον επιασα το τζοκερ....

εχω μια καρακουκλαρα κατακαλος ανθρωπος αδελφουλα με φωναζει και κανουμε παρεΑ απο 16 χρονων δλδ πανω απο 20 χρονια

επισης εχω μια μακρινη ξαδερφη που την λατρευω και κανουμε παρεα απο τοτε που γεννηθηκαμε....

μου φτανουν και μου περισσευουν αλλα....

εχω και δωδεκα ιντερνετικες φιλεναδες που ξερω πως νιαζονται οπως κι εγω γι αυτες...

τι αλλο να ζητησω απο την ζωη

:P:p:p:p:p:p:p

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ο αδερφος μου θα λογοδοθει με την γωγω.

αρχες μαρτιου .... κανονιστε απο τωρα συναντηση...μη πειτε πως δεν σας ειδοποιησα εγκαιρως...ειναι καθαρα δευτερα.

φορεμα θα παρουμε με τις εκπτωσεις.

ρε κοριτσια ενω εχω 2 παιδακια και κοντευω να σαλταρω....γιατι θελω και τριτο????? ΤΩΡΑ?(ειναι γονιμες μερες)

αλλα πουυυυ λεω...μπααα θα την παθω την παρακρουση μετα...:D:D:D

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Γεια σας!

τι μου κανετε κοριτάκια????

Σοφάκι αυτό με τη γωγώ δε το κατάλαβα...για εξήγα πλιζ...Θα λογοθοδεί ο αδερφός σου; καλό αυτό! η συνάντηση που κολάει;;; θέλεις και αλλο νινι; περίμενε βρε λίγο!!! αντε εχουμε καιρό!!!

ΣΤέγια καλός ο Γιάννος σουπερ τον βρίσκω με τον ύπνο. Εμενα πάλι οτι ναναι...τώρα κοιμήθηκε ας πουμε για βράδυ!!! ξυπνάει στις 7 και κοιμάται μία ώρα ολη μερα!!

πρινσι περαστικά στόν μικρό σου!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

πάω να δω mad men...

το έχει δει κανείς;

επίσης είδα ολη τη σειρά bones...υπέροχη!

αν έχετε καμιά σειρά σε dvd να προτείνετε!

Θα διαβάσω και το καινούριο βιβλίο του Τζοναθαν κόου που λένε οτι ειναι το καλύτερο βιβλίο της χρονιάς. Θα σας ενημερώσω!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορεττάκι για να σε ενημερώσω εγώ, ο αδερφός της Σόφης γνώρισε μια Αθηναία και έχει έρθει μαζί της Αθήνα και συγκατοικούν! Εκεί κολλάει η συνάντηση με εμάς τις Αθηναίες όταν κατέβει η Σόφη για τον αρραβώνα!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΛΛΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΑΥΓΙΑ...ΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΧΡΥΣΟ ΜΠΟΛΕΡΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΝΖΕ ΓΟΒΑ..ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥ

:-D

να μαι παλι...αννα μου πολυ ωραιο φορεμα θα εισαι θεα!!!

ο ευθυμης λορεττα μου κανει διαρκως διαολιες και εχω μαζεψει τα περισσοτερα πραγματα απο το σπιτι γιατι τα πιανει και τα ριχνει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...