Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κέλη μου καλά είμαστε, δόξα το Θεό, αλλά ανυπομονώ να 40ντήσουμε την Πέμπτη και ποιός μας πιάνει! Και ΊΣΩΣ, τότε κάνουμε και ένα καλύτερο πρόγραμμα ύπνου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κέλη μου καλά είμαστε, δόξα το Θεό, αλλά ανυπομονώ να 40ντήσουμε την Πέμπτη και ποιός μας πιάνει! Και ΊΣΩΣ, τότε κάνουμε και ένα καλύτερο πρόγραμμα ύπνου!

Αντε ωραια θα κανετε κι εσεις τις βολτιτσες σας.:DΤο βραδυ ξυπναει πολλες φορες;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Σου απαντάω με καθυστέρηση λόγω υποχρεώσεων (καταλαβαίνεις εσύ περισσότερο από κάθε άλλον!)

Χτες για παράδειγμα κοιμήθηκε κατά τις 11 και κάτι αν θυμάμαι καλά, την ξύπνησα εγώ 12.30 να φάει, μετά ξύπνησε κατά τις 3.30, 7.00 και τελικά στις 10 και κάτι σηκωθήκαμε για τα καλά! Το θέμα είναι ότι συνήθως σε κάθε γεύμα μέχρι να φάει, να ρευτεί, να χεθτεί (γιατί το κάνει σχεδόν σε κάθε γεύμα):lol:, να την αλλάξω και να την ξαναπάρει ο ύπνος μπορεί να μας πάρει 1-1.30 ώρα οπότε δε μένει μεγάλο διάστημα ενδιάμεσα για ύπνο! Σήμερα δοκίμασα να την κάνουμε μπάνιο κατά τις 5.30 και τώρα στις 8 αποκοιμήθηκε για να δούμε πώς θα μας παει απόψε!

Εσείς δεν ξυπνάτε καθόλου το βράδυ?

mGKop3.png60Jvp3.png

Χέλλοου και απο μένα...

κέλι μου φώτο γιοκ...θα τις δούμε στο facebook....

σήμερα ο δικός μου κοιμάται πολύ.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: μήπως οι βολτες που τον πάμε τον ταράζουν λίγο? σήμερα που δεν βγήκε ήταν πολυ πιο ήρεμος. Εγώ πίστευα οτι θα του έκαναν καλό. Μήπως το παρακάνουμε και είναι μετά σε υπερένταση;

ο παιδίατρος μου είπε να κόψω ΚΑΙ το μοσχάρι να προσέχω με τα λαχανικά και να μη τρώω όσπρια...τι θα τρώω δε ξέρω...

εντωμεταξύ τα κιλά εκει, σταθερά :mad:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Σου απαντάω με καθυστέρηση λόγω υποχρεώσεων (καταλαβαίνεις εσύ περισσότερο από κάθε άλλον!)

Χτες για παράδειγμα κοιμήθηκε κατά τις 11 και κάτι αν θυμάμαι καλά, την ξύπνησα εγώ 12.30 να φάει, μετά ξύπνησε κατά τις 3.30, 7.00 και τελικά στις 10 και κάτι σηκωθήκαμε για τα καλά! Το θέμα είναι ότι συνήθως σε κάθε γεύμα μέχρι να φάει, να ρευτεί, να χεθτεί (γιατί το κάνει σχεδόν σε κάθε γεύμα):lol:, να την αλλάξω και να την ξαναπάρει ο ύπνος μπορεί να μας πάρει 1-1.30 ώρα οπότε δε μένει μεγάλο διάστημα ενδιάμεσα για ύπνο! Σήμερα δοκίμασα να την κάνουμε μπάνιο κατά τις 5.30 και τώρα στις 8 αποκοιμήθηκε για να δούμε πώς θα μας παει απόψε!

Εσείς δεν ξυπνάτε καθόλου το βράδυ?

εμένα κοιμάται πολύ λιγότερο μαρινάκι. Και στις 7 περίπου έχει ξυπνήσει για τα καλά και αρχίζει η μέρα του με τρελό κέφι και μπρίο ;)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

λορετακι στα εκοψε αυτα μην τυχον για αλλεργιες κ τα οσπρια επειδη τα φουσκωνουν κ πονανε μετα,τρωγε λαχανικα κ πολλες σουπες...ειδικα ο τραχανας κατεβαζει πολυ γαλα..εμενα κοιματε κανενα 5ωρο σερι τη νυχτα ξυπναει μασα για 40λμεχρι να ρευτει να τον αλλαξω κ μετα βαραμε κανα4ωρο ακομα..αλλα πινει ξενο..

:-D

Άννια να πω ότι δε ζουλεύω..ψέματα θα είναι! Πάντως ο γιος μου που ήταν πολύυυυ πιο ζόρικος από τη μπουμπού τις πρώτες 40 μέρες ξαφνικά έγινε ένα θαύμα και άρχισε να κοιμάται σερί όλο το βράδυ και ας θήλαζε αποκλειστικά! Ελπίζω πάλι σε αυτό το θαύμα! Εντομεταξύ αυτό έγινε μόλις πήγαμε διακοπές, μήπως πρέπει να ξεσηκωθούμε και πάλι?

Λορέττα μου φαίνεται λίγο υπερβολικό που σου έκοψε όοοολα αυτά! Γιατί? Έχει αλλεργία? Τι συμβαίνει? Εμένα που έχουμε ιστορικό αλλεργίας μου από το γιο μου μου είπε να παρατηρώ τι την πειράζει και να δρω αναλόγως!

mGKop3.png60Jvp3.png

Άννια να πω ότι δε ζουλεύω..ψέματα θα είναι! Πάντως ο γιος μου που ήταν πολύυυυ πιο ζόρικος από τη μπουμπού τις πρώτες 40 μέρες ξαφνικά έγινε ένα θαύμα και άρχισε να κοιμάται σερί όλο το βράδυ και ας θήλαζε αποκλειστικά! Ελπίζω πάλι σε αυτό το θαύμα! Εντομεταξύ αυτό έγινε μόλις πήγαμε διακοπές, μήπως πρέπει να ξεσηκωθούμε και πάλι?

Λορέττα μου φαίνεται λίγο υπερβολικό που σου έκοψε όοοολα αυτά! Γιατί? Έχει αλλεργία? Τι συμβαίνει? Εμένα που έχουμε ιστορικό αλλεργίας μου από το γιο μου μου είπε να παρατηρώ τι την πειράζει και να δρω αναλόγως!

μου τα έκοψε για τους κολικούς...έτσι μου είπε!!! κλαψ...

έχω παρατηρήσει οτι τα γαλακτοκομικά τον πειράζουν...

αααα ούτε καφέ μπορώ να πίνω...ντεκαφεινέ έπεινα βέβαια και αυτόν μισό...

και γω ζουλεύω...:wink:

αλλά που θα πάει θα κοιμούνται και τα δικά μας πιο πολύ...

εμείς δεν έχουμε κανενός είδους πρόγραμμα. Κάθε μέρα και διαφορετική...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Λορέττα μόνο για τους κολικούς να κόψεις όλα αυτάμου φαίνεται λίγο υπερβολικό και ίσως έτσι ο θηλασμός σου φανεί πιο δύσκολη υπόθεση! Δεν ξέρω, παρατήρησε το παιδί και τις αντοχές σου και αποφασίζεις! Ημικρή ξύπνησε και τώρα τρώει κοιμισμένη ενώ ο άντρας μου βάζει το μικρό για μπάνιο και ύπνο! Έχουμε μια ελπίδα να κοιμηθούμε απο νωρίς σήμερα, για τίποτα άλλο ακόμα δεν το σκέφτομαι!:rolleyes: Σας καληνυχτίζω!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ?

Ναι Ειρηνάκι, αλλά το ταμείο μου τα καλύπτει πλήρως! Δεν έχω Ικα όμως. 22 Μαρτίου θα πάμε για το 1ο της μπέμπας!

mGKop3.png60Jvp3.png

τι γραψατε βρε γλωσσοκοπανες!!!!!οντως θυμηθηκα τα παλια που μιλουσαμε παααααρα πολυ.......αχχχχχ θα ξαναρθουν αυτες οι εποχες?παντως παιδια ο δικος μου ειναι πολυ καλος ησυχος κοιμαται σχεδον συνεχεια την μερα ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ!!!!!!!!αυτο να δουμε πως θα κοπει...κελακο ουτε εγω βλεπω φωτο αλλα ειχα δει προχτες οποτε δεν πειραζει..τα λοχεια τελειωσανε.σημερα εβαλα βρακι(μαλλον βρακα φοραω ακομα) χωρις σερβιετα ουτε σερβιετακι αντε να δουμε ποτε θα κανουμε σεχ ξανα

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...