Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Expand  

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Αααααααααααααααααααα καλα......τοση ωρα λειπω μονο δυο ποστ;;;;;Παω να κανω μια ηλεκτρικη γιατι μετα το χιονοπολεμο μαζευτηκαν εδω τα πιτσιρικια και πιστευω ειναι περιττο να σας πω πως ειναι το σπιτι μου αυτη τη στιγμη!!

Εφαγε και μια σαβουρντα ο μικρος στα χιονια αφου προσπαθουσα να τον βγαλω φωτο και γλιστρησε ο ερμοοοοος....αλλα οκ δε χτυπησε ευτυχως....:) :) :)

Πρινσι μου ελπιζω να μη σας το γυρισει παλι και να μεινεται μονο με τις μυξουλες :)

Μανιταρακι μου παντα απλη εγω ωσαν μια απλη,φτωχη πλιν τιμια κοπελα που ειμαι...:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια!

αααα τρελό κρύο αλλά πηγα γυμναστήριο γιατι μια βδομάδα με τις αρρώστιες εκανα κοπάνα! Χθες περασαμε πολυ καλά, ηπιαμε τα κρασάκια μας, τσιμπισαμε τα ριζότα μας...ακουσαμε και Live μουσική, μιλήσαμε!

Οσο για τις φίλες, εγώ έχω απογοητευτεί τρελά από πολλές και με μία (την πιο κολλητή) δε μιλάω πια. Τώρα κάνω παρέα με άλλες με όσες ενδιαφέρονται και θέλουν τέλος πάντων! Θέλω απλά να περνάω καλά και ας μην είμαστε καρδιακές φίλες!

Αλλά μερικές απο τις παλιές μου φίλες ειναι πολύ γαϊδούρες!!!! Φυσικά τους το είπα και οχι με τρόπο!!!!

Μαρινάκι να τα εκατοστησετε και να σου ζήσει και το κοριτσάκι σου. Ειρηνάκι και σε σενα το ίδιο...

Χαρηκα πολυ με την Τζες, ευτυχώς μάθαμε!

Ο μικρός απο τις 7 παρά που ξύπνησε κοιμήθηκε τώρα...αααααααααααααααααααααα δε μας τα λέει καλά και αυτό το αγόρι...

Σας είπα οτι πεινάω!!!!?????

jXj1p2.png?DWVm7y7O

μια χαρα!Εμενα δε κοιμηθηκε και ελπιζω να τον κρατησω για καμια ωρα ακομα και να πεσουμε ολοι μαζιιιι αχ να ξεκουραστει το κορμακι μουυυυυ :) :) :)

οχι δε μας το ειπες.....σημερα.....για χιλιοστη φορα...:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

τι κανει ο ευθυμης γλυκουλα? Ειναι καλο παιδι ή κακουλης σαν τον αργυρακο που δεν κοιμαται παλι? Απο τις 7 κοιμηθηκε στη 1 για μια ώρα μονο! Ελενααακι! Ουου θα κανω μαμ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσάκια μου!! Τέλεια τα νέα της τζες!! Μπράβοοο!!

Μαρίνα και Ειρήνη χαρούμενα μηνογενέθλια στα ζουζουνάκια σας και Μαρινάκι να είστε πάντα ευτυχισμένοι με τον αντρούλη σου!!

Eμένα για να πω την αλήθεια οι φίλες μου δεν με ξέχασαν και πολύ...αντίθετα όλο μου λένε πότε θα βγούμε και να βρεθούμε...εγώ είμαι λίγο σπιτόγατος ή αποφασίζω τελευταία στιγμή κάθε μέρα πότε θα βγω η πότε θα πάω για ψώνια και έτσι δεν προλαβαίνω να τις πάρω να βρεθούμε και πολύ...:rolleyes::rolleyes:

Σήμερα είαμι λίγο down....δεν ξέρω γιατί...

PCqNp2.png

εισαι down;;;γινε Up!!!!

ξερω γιατι....γιατι εφυγαν τα χιονια απο σας....και ηρθαν σε μας :) :) :)

βγες καμια βολτιτσα εξω,να δεις τη γιορτινη ατμοσφαιρα να δεις πως θα συνελθεις στο πιτς φυτιλι!!! :) :)

...παλι μονη μου μιλαω;;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Αχχ ελενάκι μου το πρωί έξω στα μαγαζιά ήμουνα βόλτα με τη μικρούλα μου! Ψωνίσαμε και κάτι χριστουγεννιάτικα...αλλά δεν έφτιαξε και πολύ η διάθεσή μου... μάλλον είναι επειδή το σπίτι είναι ένα μπάχαλο και εγώ δεν έχω καμια όρεξη να το φτιάξω..και με παίρνει από κάτω....

PCqNp2.png

Ε,και;;;;αν εχεις παιδια το σπιτι ειναι μπαχαλο αιωνιως!!!!Συμμαζεψε δυο τρια πραγματα να φαινεται σχετικα τακτοποιημενο και τελος!!!

Αντε βρε που καθεσαι και σκας για τετοια πραγματα ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

ναι βρε Χριστινάκι, και μένα με πιάνει αυτό που λες και συμμαζεύω ένα ένα δωμάτιο και μετά νιώθω καλύτερα. Ισως φταίνε και οι ορμόνες...ε δε θα΄μαστε μες στη χαρά και κάθε μερα...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Ναι συμμάζεψα λιγο και νοιώθω κάπως καλύτερα...κορίτσια μη φανταστείτε ότι χαλιέμαι με τέτοια πράγματα αλλά έίχαν πέσει πολλά μαζί και γινόταν Ο ΧΑΜΟΣ!! Είχα μπλοκάρει και δεν ήξερα από που να ξεκινήσω να μαζεύω!! (εεε..βοήθησαν λίγο και οι ορμόνες... :wink:

PCqNp2.png

γειά σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι τέλεια νέα αυτά από την Τζές!!!!!

Μπράβοοοοοοο

Μαρινάκι να τα χιλιάστε τα χρόνια σας αγαπημένοι και ερωτευμένοι...

Επίσης χαρούμενα μηνογενέθλια Μαρινάκι και Ειρηνάκι....

Εμείς σήμερις ξυπνήσαμε στις 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στις 5:30 έχουμε παιδίατρο...

μόλις τελείωσα από το μπανάκι τον Γιάννο και θα κάνω εγώ...

Μετά θα πάμε τζάμποοοοοοο

Χριστινάκι μην αγχώνεσαι για τίποτις...

Πέρνα μια από το σπιτικό μας να δεις......

όσο για τις ορμόνες σε νιώθω...έχω συσσωρεύσει πολές ορμόνες....;);););)

αυτές τις τελευταίες μέρες έχω κάτι νεύρα.....λέτε να αδιαθετήσω?δε μου έχει λείψει πάντως.....

εχτές ο Γιάννος κοιμήθηκε στις 21!!!και μετά από 4-5 ξυπνήματα μέχρι τις 2:30 ξύπνησε στις 8 και μετά 1...οπότε γιοκ φρουτόκρεμα σήμερις.....

έφαγε με πολύ όρεξη το μεσημεριανό και φυσικά με ξεζούμισε.......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κορίτσια έχω μπει από το κινητό.τρέχω με την βάφτιση και με τα μικρά.τώρα έκατσε λίγο κ το απόγευμα θα πάω για φόρεμα μακάρι να βρω ευκολα κ γρήγορα.φιλιαααααααα

:-D

ελα κοριτσάρα μου είμαι σίγουρη θα βρεις το καλύτεροοοοο

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...