Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

9 ώρες πρίν, Nels είπε:

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

επ σαν να βλεπω κινηση στο καφε...!!!πολυ χαρηκα με τα νεα της τζες ευτυχως ειναι ολα καλα...μαρινακι να ζησετε καλε!!!

εχει καμια κοπελα σκαιπ??εκανα λογ/σμο σημερα :)

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

απλα ποτε δεν καταλαβα γιατι γινεται αυτο.απο ζηλια η οτι και καλα πια δεν εχουμε κοινα πραγματα?τελος παντων και εγω στεναχωριεμαι αλλα ροδα ειναι και γυρναει.

δεν ξερω μαλλον η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη,η δικια μου σιγουρα οχι απο ζηλια το εχει αποδειξη απειρες φορες απλα τοτε δεν ηταν σε σχεση ,οχι πως τωρα ειναι και εβγαινε καθε βραδυ με μια αλλη φιλη μας .περναγε απο το σπιτι ομως λιγο δεν μου εφτανε .ομως εκανε το κορυφαιο αυτη η φιλη παντρευεται και ζητησε απο την κουμπαρα μου να τους παντρεψει γιατι απο εκεινην γνωριστηκαν και φυσικα δεχτεικε και οταν ειχα ερθει για τον γαμο τον οκτωβρη μεσα στην εκκλησια (καθομασταν οι 3 μας)τις λεει να σου πω μην μου πεις να σου βαπτισω και παιδι εγω μονο τον μανωλακι μου θελω δεν θα κανω αλλο βαπτιστηρη .

τρελαθηκα και χαρηκα και ντραπηκα ,ομως αυτη ειναι χυμα δεν την ενδιαφερει.

izE6p2.png?S6UQkQqM

επ σαν να βλεπω κινηση στο καφε...!!!πολυ χαρηκα με τα νεα της τζες ευτυχως ειναι ολα καλα...μαρινακι να ζησετε καλε!!!

εχει καμια κοπελα σκαιπ??εκανα λογ/σμο σημερα :)

μπα οι τρεις μας ειμαστε ουτε τον κουκο δεν εχουμε.

χαχα κρυαδες βραδυατικα ξερω μονη μου τα λεω μονη μου τα ακουω:rolleyes:

izE6p2.png?S6UQkQqM

οχι καλο μου εγω σε ακουω εδω!

γιαννουλα μσν μονο

μια μερα πηγα να ξεκινησω να το κατεβαζω και μου λεει ο καλος μου......"τι κατεβεζεις παλι???

αφου εχεις μσν γι αυτο κολλαει και σερνεται και μου πηρε τα μυαλα και λεω καλα δεν κατεβαζω τιποτα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Γλυκές μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και εσείς να χαίρεστε τις όμορφες οικογένειές σας!

Για τις φίλες όπως το Μανιτάρι, παραξενεύτηκα, στενοχωρήθηκα, θύμωσα, κατάλαβα! Καμιά φορά η σειρά από τα παραπάνω μπερδεύετε και πάλι, ξέρω όμως μέσα μου ότι απλά έτσι συμβαίνει και θα βρεθούμε ξανά κάτω από άλλες συνθήκες όταν θα είμαστε όλες έτοιμες!

mGKop3.png60Jvp3.png

κοριτσια εγω να πω για φιλες,εδω στην αθηαν δεν εχω και οντως ειναι πολυ ασχημο αυτο..οσες ειχα απο τον βολο μιλαμε στο τηλ αλλα και παλι ειναι η αποσταση στην μεση,οποτε δεν κατηγορω κανεναν

:-D

ευχαριστω γιαννουλα αλλαξε απο σημερα το τικερ?αυριο γινεται 11 μηνων.και της μαρινας η κορουλα εχει μηνογενεθλια αυριο.να τα χαιρομαστε!!!!!!

εγω παλι απλα θυμωσα και μαλλον τις εχω διαγραψει.αν δεν μπορουν να ειναι διπλα μου και στις ευτυχισμενες στιγμες.....

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Όχι στις 16 γέννησε και η Μαρίνα! Χαχαχα!

Να τα χαιρόμαστε Ειρήνη μου άντε σε ένα μήνα θα συζητάμε για τα πρώτα τους κανονικά γενέθλια!

Φιλάκια κοριτσάκια μου, τα λέμε αύριο!

mGKop3.png60Jvp3.png

εγω λεω να συζητησουμε απο τωρα για την τουρτα που θα φτιαξουμε οι χρυσοχερες.

ο καλος μου δεν με αφηνει να του φτιαξω εγω γιατι λεει θα την κανω σκατα εμφανισιακα.σε γευση ξερει οτι θα βγει τελεια γιατι την εχει ξαναφαει

γιαννουλα στις 2 του μηνος?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...