Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια!

τι μου κανετε; Εμείς σημερα περασαμε πολύ ωραία, σαν να'ταν Κυριακή. Βέβαια το Σ/Κ δουλευει ο αντρας μου και είμαι μες στα νεύρα. Φέτος ουτε που θα καταλάβω γιορτές. Δεν έχει καθόλου αργίες... μπουχουχουχουχουχαααααααααααααααααααα

Αχ και γω θέλω εκδρομούλα αλλά οπως η Χριστίνα, με αραλίκι, καφεδάκια και μάσα!!

Κοριτσάκια θα βγω με κάτι φίλες μου σημερα, πρέπει να ετοιμαστώ...μπρρρρ κάνει και κρύο!!!! αλλά θέλω πολύ!!!

Οσο για τα στρουμπουλά μωρά, εγώ φοβάμαι μη γίνει ο Αργύρης χοντρούλης σαν τον μπαμπά του. Εχουν ίδιο σώμα! Δε θέλω γιατί ΄σαν μωρά ειναι γλυκά - χοντρούλικα αλλά μετά αντιμετωπίζουν προβλήματα...και δε τα χάνουν και εύκολα.

Λέω να δώσω και γω πορτοκάλι σιγά σιγά!!!!

ωχ πεινάω! προλαβαίνω να μασαμπουκιάσω πριν βγώ;;;;;

ματς

ρε παιδιά αν μαθετε τιποτα για την τζεσικα πειτε ε;;;

εγώ λέω να στειλουμε μηνυμα στην αδερφή της ευγενικό. Το πολυ πολυ να μη μας απαντήσει.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παιδια παιδια...ηρεμια ψυχραιμια...στειλτε μην στην αδερφη της...οταν μιλουσαμε ηταν διπλα..εε και εννοειται πως το ξερει...μη σας πω οτι ειναι και μαζι...τοσο γλυκο κοριτσι σιγα μη παρεξηγηθει....εγω δεν την εχω φιλη στο face

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Κοριτσιαααααααααα!!!Εχω νεα!!!

Ολα καλα με τη τζες δοξα το θεο!Μου εγραψε η αδερφη της: koritsia kala einai i mpempa mas einai akoma giannena vevaia.

exei ottitida kai tis evgalan polu keri apo to afti pou pieze kapoio neuro kai gi'auto oi spasmoi sto mataki kai to stoma.tis kanoun therapeia me kortizoni kai mallon tin paraskeu...h tha vgoun.Ολα καλααααααααααααα!!!! :) :) :)

Ουφφφφφφφφφφ ξαλαφρωσααααααααααααααααααα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

ελενηηηηηηηηηηηηηηηηη διπλα ειμαι ομως δεν φαινομαι γμτ .δεν ξερω τι επαθε προσπαθω να μιλησω και με την κουμπαρα μου και με την φιλη του αδελφου μου και παιζουμε κρυφτο.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Αχ κορίτσια πολύ χάρηκα με τα νέα! Ήταν ακριβώς σαν την περίπτωση που έλεγα στη Τζέσικα με το παιδάκι που συναντήσαμε στο Παίδων και είχε ακριβώς το ίδιο θέμα και στράβωνε το κεφαλάκι σαν ψύξη αλλά ήταν από ωτίτιδα! Δόξα τω Θεώ όλα καλά!

Να περάσετε τέλεια Λορέτα μου με τις φιλενάδες σου! Να σου πω, εγώ θα ήθελα να τρώγανε τα παιδιά μου και τα δύο λίγο παραπάνω και κυρίως ας τρώγανε και το ίδιο μόνο να μην έπρεπε να τα κυνηγάω για να φαν!!!

Κατά τα άλλα απόψε έπρεπε να είχαμε έξοδο με τον καλό μου καθώς κλείνουμε 10 χρόνια γνωριμίας (πόπο ήμουν νια και γέρασα!!!) αλλά επιφυλασόμαστε για το Σκ! Δεν μπορώ να το πιστέψω πώς πέρασε μια ολόκληρη δεκαετία και πόσα άλλαξαν από τότε μέχρι σήμερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοριτσιαααααααααα!!!Εχω νεα!!!

Ολα καλα με τη τζες δοξα το θεο!Μου εγραψε η αδερφη της: koritsia kala einai i mpempa mas einai akoma giannena vevaia.

exei ottitida kai tis evgalan polu keri apo to afti pou pieze kapoio neuro kai gi'auto oi spasmoi sto mataki kai to stoma.tis kanoun therapeia me kortizoni kai mallon tin paraskeu...h tha vgoun.Ολα καλααααααααααααα!!!! :) :) :)

Ουφφφφφφφφφφ ξαλαφρωσααααααααααααααααααα!!!

αχ τωρα το ειδα μπραβο ευτιχως αντε κι αυτη την βολτα της ηθελε.

μολις γυρισουν με το καλο να την βαλουμε να μας φτιαξει γλυκακι για τιμωρια που δεν μας ειπε τα καλα νεα γρηγορα.:-D

izE6p2.png?S6UQkQqM

Αχ κορίτσια πολύ χάρηκα με τα νέα! Ήταν ακριβώς σαν την περίπτωση που έλεγα στη Τζέσικα με το παιδάκι που συναντήσαμε στο Παίδων και είχε ακριβώς το ίδιο θέμα και στράβωνε το κεφαλάκι σαν ψύξη αλλά ήταν από ωτίτιδα! Δόξα τω Θεώ όλα καλά!

Να περάσετε τέλεια Λορέτα μου με τις φιλενάδες σου! Να σου πω, εγώ θα ήθελα να τρώγανε τα παιδιά μου και τα δύο λίγο παραπάνω και κυρίως ας τρώγανε και το ίδιο μόνο να μην έπρεπε να τα κυνηγάω για να φαν!!!

Κατά τα άλλα απόψε έπρεπε να είχαμε έξοδο με τον καλό μου καθώς κλείνουμε 10 χρόνια γνωριμίας (πόπο ήμουν νια και γέρασα!!!) αλλά επιφυλασόμαστε για το Σκ! Δεν μπορώ να το πιστέψω πώς πέρασε μια ολόκληρη δεκαετία και πόσα άλλαξαν από τότε μέχρι σήμερα!

μπραβο μαρινακι μου να τα εκατοστησετε.

οσο για την λορεττα καλα τα λεει η ελενη σουρτουκο απο βολτα σε βολτα δεν ντρεπεται.(ζηλευω λορεττακι μου γι αυτο λεω κακιουλες βραδυατικα.:mrgreen:

izE6p2.png?S6UQkQqM

να μαι παλι...ειναι καμμια εδω???

αχ πολυ χαρηκα για την τζεσικα και την μικρουλα!!!!

μαρινακι μου να τα εκατοστησετε και μην ακουω βλακειες ακομα νεα εισαι και ομορφη...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

ξεχασα να ευχαρηστησω την νουνου για την συνταγη για την μηλοπιτα!!!!

σ ευχαριστω παρα πολυ την εκανα σημερα ομως δεν την πετυχα την εκαψα δηλ και την πεταξα κατευθειαν...θα ξαναπροσπαθησω και ελπιζω αυτη την φορα να ειμαι πιο τυχερη...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

μαρινακι μας ευχομαι να ειστε παντα ευτυχισμενοι αγαπημενοι και πολυ πολυ ερωτευμενοι με τον αντρουλη .παντα χαρες!!!!!!

λου που πας νυχτιατικα?που αφηνεις τους αντρες σου?και γω ζηλευω .οι δικες μου φιλες απο οταν γεννησα εκοψαν λασπη.

4ywWp2.png

μαρινακι μας ευχομαι να ειστε παντα ευτυχισμενοι αγαπημενοι και πολυ πολυ ερωτευμενη με τον αντρουλη .παντα χαρες!!!!!!

λου που πας νυχτιατικα?που αφηνεις τους αντρες σου?και γω ζηλευω .οι δικες μου φιλες απο οταν γεννησα εκοψαν λασπη.

χιχι ετσι ειναι ειρηνη.ολες ετσι κανουν.

η κουμπαρα μου ειναι σαν αδελφη μου την ξερω απο παντα εχουμε κανει τα παντα πολλες φορες ξερω καλυτερα απο εκεινην πραγματα που την αφορουν την λατρευω και με λατρευη ειναι σιγουρο.οταν γενησα ομως την εχασα μενουμε 1 πορτα .πληγωθηκα νευριασα και στο τελος καταλαβα .ειναι η μοναδικη φορα που με στεναχωρισε ομως ετσι ειναι τι να κανουμε.

izE6p2.png?S6UQkQqM

απλα ποτε δεν καταλαβα γιατι γινεται αυτο.απο ζηλια η οτι και καλα πια δεν εχουμε κοινα πραγματα?τελος παντων και εγω στεναχωριεμαι αλλα ροδα ειναι και γυρναει.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...