Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστινα αυτος ειναι ο λογος που ο αντρας μου θελει οπωσδηποτε ΚΑΙ ενα κοριτσακι....αφου δεν ειδε απο του γιους χαϊρι χαχαχαχαχα!!!

καλησπερα ρηνιω μου ακομα στην αναμονη γμτ τι θα κανουμε ρε παιδια;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλημερα κοριτσδια τι κανετε?

μολις γυρισα απο την γιορτη του μικρου τελεια ηταν συγκινηθηκα η μανα:lol::lol::lol:

η μικρη κυρια πυτε κιχ μονο τα μαλλακια του διπλανου μπαμπα χαιδευαμε λιγο ομως κυρια .

αννουλα καλως ηρθες πισω μας ελειψες καλα που ειχαμε και το φεισ:mrgreen:

και εμενα η κορη μου εχει αδυναμια στον πατερα της και δεν με νοιαζει καθολου μακαρι να μην μαθει να λεει μαμα .:mrgreen::mrgreen:

izE6p2.png?S6UQkQqM

θα συμφωνησω οτι ειμαστε χαζες(εκτος της ελενιτσας φυσικα )σχετικα με το τηλ της τζες ομως ειχα την εντυπωση οτι το εχει η σοφια δεν ειπε οτι μιλησαν στο σκαιπ?αυτο δεν θελει νουμερο?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

δεν ξερω.να σου πω την αληθεια σκεφτομουν να στειλω μηνυμα στην αδερφη της στο facebook αλλα ντρεπομαι.

καλημερα κοριτσακι καλαη η ιδεα σου καντω μην ντρεπεσαι και αμα θες πες οτι ρωταμε ολες.δεν ειναι κατι κακο.

izE6p2.png?S6UQkQqM

γεια σου μανιταρακι του αγρου!

τι κανετε?ποιος ειπε το ποιημα ο μανολιτος?πες μου παλι πως λενε το αλλο μικιο δημητρη?υποβοσκει μια μικρη αμνησια.........

το σαββατο ερχεστε?τι ωρα?

νομιζω το skype ειναι σαν το μσν.

4ywWp2.png

θα συμφωνησω οτι ειμαστε χαζες(εκτος της ελενιτσας φυσικα )σχετικα με το τηλ της τζες ομως ειχα την εντυπωση οτι το εχει η σοφια δεν ειπε οτι μιλησαν στο σκαιπ?αυτο δεν θελει νουμερο?

κατα αρχας ευχαριστω για τη διευκρινηση!Ετσι...να λεμε τα..συκα συκα και τη σκαφη σκαφη:mrgreen:...δυστηχως οχι το σκαιπ δε χρειαζεται νουμερο τηλεφωνου....

Οσο για τη σκεψη σου ρηνιω...εχω να σου πω οτι μολις τωρα ημουν στο προφιλ της αδερφης της στο φεις και ελεγα να στειλω;;;να μη στειλω;;;;σκεφτηκα μηπως δε το ξερει η κοπελα και δημιουργησω προβλημα...απο την αλλη ειναι δυνατον να μη το ξερει;;δε νομιζω.....

Μανιταρακι μπραβο στο παλικαρακι σου!Συγκινηθηκες ε;;;Κι εμεις τη Παρασκευη γιορτουλα και περιμενω πως και πως....θα πλανταξω παλι η μανα δε το συζητω....:mrgreen:

rssOp2.pngDiP1p2.png

οσο για την τσ...τσου του μεγαλου μου κι εμενα εχει χαθει μεσα στο λιπος

τη θα κανω βρε κοριτσια σημερα του δοκιμασα ενα παντελονι το 10 και δεν του εκανε μονο φορμες φοραει πια.και ολο του φωναζω και δεν καταλαβαινει.τρωει 10 γλυκα στην καθισια του.μην ρωτησετε που τα βρισκουμε .του λεω παμε να αγορασω πχ μακαρονια.επιστρεφω..............

izE6p2.png?S6UQkQqM

αχ αυτες οι σοκολατες!Εμεις εχουμε βαλει βετο!Μονο μια την ημερα...και μικρη....τις υπολοιπες τις τρωει η μαμα....:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω ρε συ.λες να τσαντιστει?λογικα αυτο το ξεσκονησμα στο νοσοκομειο ποσο κραταει κανα 4 ημερο?την δευτερα εφυγαν.μηπως αυριο να ειναι πισω?δεν ξερω τι αλλο να καναμε?

4ywWp2.png

Κορίτσια απ'ότι έχω καταλάβει η τζέσικα είναι πολύ δεμένη με την αδερφή της αλλά παρόλα αυτά λεώ να μην στείλουμε εκεί... μπορεί να μην θέλει η τζες και είανι κρίμα...ας κάνουμε λίγο υπομονή ναμπει η ίδια να μας τα πει...εγώ έτσι πιστεύω...

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...