Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τον ειχαν αναρτησει κιολλας.Γινεται χαμος.Εχεις δικιο Ελενιτσα δεν γινεται τιποτα οσο και να φωναξουμε κανουν οτι θελουν.Αλλα και να μην μιλαμε δεν ειναι καλο.Μας εχουν αποβλακωσει....

Τεσπα,εγω θα τους πω αυτο που λεει η μαμα μου και επειδη ειμαι καλο παιδι και την ακουω:Ο βρεγμενος την βροχη δεν την φοβαται.Και χωρις βοηθεια οι πολυτεκνοι ειμαστε ικανοι να τα βγαλουμε περα.Τα παιδια τα καναμε γιατι τα θελαμε,αλοιμονο σε αυτους οταν ερθει.........:wink:

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλα ειναι επεσε για υπνο το παιδι κουραστηκε σηκωθηκε στις 9 και τωρα ξανακοιμηθηκε τι να πεις του επεσε βαρια η οικοδομη χαχαχαχχα

τι ψφρουτα δινετε στη φρουτοκρεμα?

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια ευτυχως ο μικρος χτες ξυπνησε 1,15ηπιε γαλα μετα στις 4,15και μετα στις 9....ουφ και κοιμηθηκα καπως,.καλα για την επιστροφη μου καμια???:(:tongue::-D:-D:-D:-D

:-D

Διαφημίσεις

καλως σε βρηκα χαρουλιτα!!!:D:Dκαλα μωρε τρεχαματα με την βαφτιση!!εσυ τι κανεις??ο μικρος σου??Σε 2μερες εχει γενεθλια ε?το πρωτο μωρακι του καφε μας!!!

:-D

Βρε βρε βρεεεε καλως το κοριτσι μας!!!Μαυρα ματια καναμε....:)

Αντε υπομονη και σιγα σιγα θα στρωσει και του δικου σου ο υπνος ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Χέλοουυυυ!!!! Αχχχ το πόσο βαριέμαι να μαγειρέψω δεν περιγράφεται....!!

Κορίτσια κρυώνωωω..μπρρρρ....

Καλωσήρθες άννιααααα!!!!!!!!!!! :D:D:D

Αυτό που λέγατε πριν περί μπαμπάδων και μωρών...εμάς η μικρή έχει τρελή αδυναμία στον μπαμπά της και με τον που τον βλέπει θέλει όλο αγκαλιές και μετά δεν θέλει κανέναν άλλο!:-D (ούτε εμένα όπως καταλάβατε) Γι'αυτό μάλλον τώρα ο άντρας μου θέλει και δεύτερο κοριτσάκι... :wink:

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...