Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερα Χαρουλιτα......

Κοριτσια ολα καλα θα ειναι.Απλα θα κρατησαν το παιδι για εξετασεις,δε μπορει να το αφησουν τοσο μικρο ετσι,πρεπει να το ξεσκονισουν πιστευω.:wink:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και πολυ καλα θα κανουν να το ξεσκονισουν...αλλα....κοτζαμαν νοσοκομειο...χαθηκε να εχει ενα wifi βρε αδερφε;;;;τσ τσ τσ........

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

και πολυ καλα θα κανουν να το ξεσκονισουν...αλλα....κοτζαμαν νοσοκομειο...χαθηκε να εχει ενα wifi βρε αδερφε;;;;τσ τσ τσ........

Εδω με το ζορι ερχεται το σημα σαλαμυκονο,κανω και το Σταυρο μου που εχω νετ και θα εχει εκει wifi και ιντερνετια;;;;;;Στην Ελλαδα ζεις κοπελια,το ξεχασες;;;;;;;;;;;;;τσ τσ τσ

Y0zHp2.png?OgArctsO

τσ τσ τσ....προσπαθω αλλα;;;;ευκολο ειναι;;;;;

το παιδι μου κυνηγαει τη μπαλα τη κλωτσαει και φωναζω εγω γκοοολ κι αυτος σηκωνει τα χερακια του ψηλα παιδια τι γελιοοοοο χαχαχαχαχαχ!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

πω πω τι ειστε εσεις καλε μια προταση εγραψα μεχρι να ξαναδω μιση ωρα διαβαζα παλι απαπαπαπα πολυλογουδες

μα καλα ειμαστε ολες χαζες ολες ξεραμε οτι θα παει στο νοσοκομειο και καμια δε ζητησε το τηλεφωνο της

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

πω πω τι ειστε εσεις καλε μια προταση εγραψα μεχρι να ξαναδω μιση ωρα διαβαζα παλι απαπαπαπα πολυλογουδες

μα καλα ειμαστε ολες χαζες ολες ξεραμε οτι θα παει στο νοσοκομειο και καμια δε ζητησε το τηλεφωνο της

Εγω ελεγα θα πανε το πρωι θα γυρισουν το βραδυ θα μαθουμε...ουτε που μου περασε απο το μυαλο...και τωρα πραγματικα νιωθω χαζη....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Δεν μπορω να το διαβασω με πολυ προσοχη συγχιστηκα.....Αλλα εχω να πω ΤΕΛΟΣ Η ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ.....Αποθαρρυνουν τους Ελληνες να κανουν παιδια.Ποιος θα κανει χωρις μια βοηθεια απο το κρατος με 40000;;;;;;;;;αν δουλευουν και οι 2 τα πιανουν για πλακα.Αν εχουν λιγοτερα με τι λεφτα θα τα κανουν;;;;;;ΑΙΣΧΟΣ.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

συγνωμμη κοπελια αλλα εγω παρεξηγηθηκα διοτι....ειμαι και παρα πολυ εξυπνη........Απαιτω λοιπον!δημοσια συγνωμμη καθως και μια παραδοχη της εξυπναδας ,ομορφαδας...και ολα τα σε -αδας που με διακατεχουν:mrgreen:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Απ'οτι καταλαβα παντως επειδη εγω δεν τα πιανω και δεν θα το χασω θα μου δινουν το τριτεκνικο και οταν παει 6 η Ελενιτσα θα μου το κοψουν και θα μου δινουν το πολυτεκνικο.Παντως απ'τα ολοτελα με συμφερει το τριτεκνικο απο το πολυτεκνικο.Εκει μας εφτασαν να μας κοβουν και να λεμε και ευχαριστω καλα ειναι και αυτα.....Δικα μας ειναι ρε,μας τας εχετε παρει αλλιως....Τους φορους που εχω πληρωσει εγω 10 1/2 χρονια για πανες και γαλατα κερδισμενοι ειναι...να μην αρχισω να λεω και τα υπολοιπα........αντε θα μπω στο αλλο παρεντς στους πολυτεκνους που θα τα εχουν παρει και αυτοι να τα πουμε να μην σας ζαλιζω..........

Y0zHp2.png?OgArctsO

χαχαχα σωπα βρε κελακο....ακου μας ζαλιζεις....

πεςτα κοριτσι μου να ξεθυμανεις....αν και δε βγαινει τιποτα.....αυτο δε σε εξοργιζει περισσοτερο; :(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...