Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

κΑΛΗΜΕΡΑ Λορετακι.Τι καλα που θα εισαστε παρειτσα!!

Κι εσενα ειναι σπιτι Ελενιτσα;Σχολειο εχετε;;;

Εμενα παιδια ο καλος μου πηγε κανονικα.μου λεει εχτες ισως εχουν απεργεια τα φερυ και δεν παω αλλα που τετοια τυχη!!!!!!ειναι ιδιωτικα και αυτη δεν κανουν σχεδον ποτε....κλαψ....παλι μονη σαν το λεμονι μεχρι τις 9 φευγα......

Οχι οχι κανονικα σχολειο ο μεγαλος....ευτυχωωωως :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κελι μου μη νοιώθεις τύψεις. Αν ήσουν κοντά θα πήγαινες... μακάρι να γινει κάτι με τα επιδόματα γιατι ειναι πολύ άδικο.

Οσο για τα παιδιά, εμένα πέρα απο τον ύπνο δεν ειναι και τοσο γκρινιάρης. Θέλει να παιζουμε μαζί του γιατι έτσι τον μάθαμε. Το θέμα ειναι οτι δεν θέλει και πολύ τον μπαμπά του. Τον χτυπάει και του τραβάει τα μαλλιά ειδικά αν τον δει πολύ κοντά μου. Τον ζηλευει. Ο καημενούλης ο γιωργάκης στεναχωριέται. Εντωμεταξύ ασχολείται ΣΥΝΕΧΕΙΑ μαζί του...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ρε Κέλι πώς αντέχεις όοοολη μέρα με τα παιδιά χωρίς βοήθεια; Σε σκέφτομαι πολυ συχνά ειδικά οταν νιώθω πτώμα με τον μικρό....

Ελενάκι ΣΕΛΩ ΒΟΛΤΑ..ακους;;;;;;;;;;;;;; είμαι σουρτουκο

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Δεν ειναι μονο τα επιδοματα,ειναι πολλες οι αδικιες που γινονται στους πολυτεκνους.Ισως γινομαι κουραστικη αλλα σας ξανα λεω οτι θελω 600 ευρω τελη κυκλοφοριας γιατι μου φορολογει το αυτοκινητο με φορο πολυτελειας,αυτο που πηρα αναγκαστικα για να ειμαι νομιμη,να φορανε ολα τα παιδια μου ζωνη και στο φιναλε δεν χωραμε κιολλας,χρειαζομαι πολυ μεγαλυτερο.....

Ουτε εμενα ηθελε τον μπαμπακα της και στεναχωριοταν αλλα σιγα σιγα την κερδισε.Και τωρα ειναι πολυ χαρουμενος...

Η 1η κορη ηταν γκρινιαρα σε ολα και στον υπνο και στον ξυπνιο.:mrgreen:Οποτε τυχερη εισαι...

Y0zHp2.png?OgArctsO

το χουμε καταλαβει!!!!χαχαχαχαχα!!!!!

δυστηχως τα μωρακια σ΄αυτη την ηλικια εχουν αδυναμια στις μανουλες...και στις γιαγιαδες....με τους μπαμπαδες εχουν ενα θεμα.......:)Να μη στεναχωριεται πεςτου θα ρθουν εποχες που θα ειναι αυτοκολλητοι ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Ρε Κέλι πώς αντέχεις όοοολη μέρα με τα παιδιά χωρίς βοήθεια; Σε σκέφτομαι πολυ συχνά ειδικά οταν νιώθω πτώμα με τον μικρό....

Ελενάκι ΣΕΛΩ ΒΟΛΤΑ..ακους;;;;;;;;;;;;;; είμαι σουρτουκο

Τωρα αυτο δεν εχει απαντηση!!!!!:roll:Και μακρια απο ολους,μην το ξεχναμε κι αυτο!!Μας χωριζει μια θαλασσα και κατι χιλιομετρα.......

Εχτες πηγα στο γυναικολογο να μου γραψει φαρμακα με τις 2 μικρες,πλεον το εχω παρει αποφαση.Αφου δεν μπορω να το αποφυγω,το απολαμβανω!!!!!:mrgreen:

Y0zHp2.png?OgArctsO

χαχαχα αυτο ειναι κελακο μου!με αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι ;)

ο γιος μου με το που ξυπνησε εχωσε ενα μπισκοτο στο στομα του....μα τις φαγανααααας :) :) :) αδυνατισε ομως λιγο εχω να πω,συμμαζευτηκανε τα μπουτακια μας :)...α...και το πιο σημαντικο αρχισε επιτελους να ξεπροβαλλει λιγο και το τσουτσουνι μας γιατι ...ειχε πνιγει απο το λιπος χαχαχαχαχαχαχα

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλά αυτό με το αυτοκίνητο είναι πραγματικά τραγικό. Τι να πω!

Απο τους πολύτεκνους θα σώσουν την κατάσταση; Η απο τους χαμηλοσυνταξιούχους. Τη μαμά μου της κόψανε το ΕΚΑΣ για 4 μηνες! επαιρνε 400 ευρώ συνταξη. Με αυτά έρπεπε να ζήσει κάθε μηνα. Και αντε η μαμά΄μου έχει εμάς και γενικά κάνει το κουμάντο της. Σκεφτείτε αλλους που έπρεπε να πληρώσουν ενοικια κλπ κλπ κλπ. Της το κόψανε γιατι λέει παιρνει ο άντρας της μεγάλη συνταξη. Με τον μπαμπά μου πρώτον είναι χωρισμένοι και δεύτερον ο μπαμπάς μου είναι άνεργος! οπότε καταλαβαίνετε...

ουφ... εχω αντιμετωπίσει και γω πολλά με το κοινωνικό σύστημα και ξέρω πόσο άδικο μπορεί να γινει.

πάω στον γιο μου...σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

χαχαχα αυτο ειναι κελακο μου!με αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι ;)

ο γιος μου με το που ξυπνησε εχωσε ενα μπισκοτο στο στομα του....μα τις φαγανααααας :) :) :) αδυνατισε ομως λιγο εχω να πω,συμμαζευτηκανε τα μπουτακια μας :)...α...και το πιο σημαντικο αρχισε επιτελους να ξεπροβαλλει λιγο και το τσουτσουνι μας γιατι ...ειχε πνιγει απο το λιπος χαχαχαχαχαχαχα

αχααααχαααα αμαν ρε ελένη...μ'εκανες και γελασα...Εμάς βγήκε το τσουτσουνι...δε ξέρω όμως αν ειναι οκ σε μέγεθος. Θέλω να ρωτήσω τον παιδίατρο αλλά ντρεπομαι...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Ελενηηηη,ασε μαρη το παιδι,το φαγες....Αφου μολις περπατησουν ερχονται στα ισια τους,το ξερεις..

Εμενα που εχασε και 200 γρ τον περασμενο μηνα και λεω στην παιδιατρο:γιατι εγινε αυτο;εχει κατι το παιδι;;;;:mrgreen:

Λορετα καθε σπιτι εχει νιωσει για τα καλα αυτες τις αδικιες.Και εμενα οι γονεις μου μια απο τα ιδια με το εκας και τα δωρα.Και να σκεφτεις οτι παιρνουν και οι 2 συνταξη αναπηριας(67%),οποτε μειωμεμενη γιατι βγηκαν πιο μπροστα λογω προβληματων.Ασ'τα....

Καλα μα και εσενα 400 ευρω;;;Σα δε ντρεπεται η μητερα σου!!!Τοσα πολλα και θελει και το εκας;;:tongue:

ΕΛΕΟΣ..Το μισθουλακο τους δε βλεπω να τον κοβουν ομως....

Παντως εχτες εβλεπα την συναυλια που εγινε στον Αγ Παντελεημονα και ολοι με φουσκωτους κυκλοφορουν,να τους παει με αυτα που εχουν κανει,θα τους λιτζαρει καμια μερα κανενας απελπισμενος...

Y0zHp2.png?OgArctsO

χαχαχαχαχα τι ειναι αυτα που λες μαρη;;;ακου δε ξερω αν ειναι οκ σε μεγεθος...γιατι υπαρχουν στανταρντς και δε τα ξερω;;;;χαχαχαχαχα οπως εχουν τα βιβλιαρια κιλα και υψος τωρα....και εκατοστα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

rssOp2.pngDiP1p2.png

αχααααχαααα αμαν ρε ελένη...μ'εκανες και γελασα...Εμάς βγήκε το τσουτσουνι...δε ξέρω όμως αν ειναι οκ σε μέγεθος. Θέλω να ρωτήσω τον παιδίατρο αλλά ντρεπομαι...

Βγαλ'τε τα μετρα εξω και μετρα παρε τον παιδιατρο και ρωτα.ειναι καλο γιατρε μου;;;;;;;;;;;;;;;χαχαχαχαχα βρε Λορετα θα με κουφανεις...........:mrgreen:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Βγαλ'τε τα μετρα εξω και μετρα παρε τον παιδιατρο και ρωτα.ειναι καλο γιατρε μου;;;;;;;;;;;;;;;χαχαχαχαχα βρε Λορετα θα με κουφανεις...........:mrgreen:

χαχαχαχαχαχαχαχαχα γιατρε μουυυυυυυυυυυυ χαχαχαχαχαχα

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...