Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

No news yet !

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

Καλα αποτελέσματα Μαρία μου!! Αναμένουμε τα νέα σήμερα!
      Ευχαριστώ πολύ❤️

πραγματικά είναι ελαφροχερης 😂

και ένιωσα και λιγότερο ασθενής. Πας με θα ρούχα σου στο χειρουργείο, αλλάζεις από τη μέση και κάτω, 1’ υπόθεση και φεύγεις. 
      στην αιμοληψία πονάω περισσότερο.

Μου είπε η μαία ότι παίζει ρόλο και η θέση που είναι το ωοθυλάκιο. Μάλλον ήταν σε καλή θέση κιόλας. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Βγηκα λίγο γιατι ηθελε ο συζυγος τον υπολογιστη...μια χαρα ειναι το χανουμακι αλλα πολυ γκρινια ρε κοριτσια μου βγηκε πολυ γκρινιαρικο μωρο και ωρες ωρες θελω να παρω φορα να φουνταρω απο κανενα μπαλκονι..με τρελαινει μιλαμε:(σημερα απο το πρωι ερχετε και κρεμετε απο το παντελονι μου σαν σκυλος...:rolleyes:

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχα σαν κουταβακι!!!ετσι και ο δικος μου.θα περασει.αστο να σε χαρει ετσι οπως θελει.αντε γιατι οταν μεγαλωσουν θα τα κυνηγαμε εμεις για να μας δωσουν λιγη σημασια

4ywWp2.png

ασε βρε ειρηνακι να με χαρει οσο θελει αλλα ολη την ωρα θελει να τον εχω αγκαλια και αυτο δεν γινετε για πολους λογους..τωρα παλι ξυπνησε...βγαινω να του κανω γαλα και να απω να ξεραθω και εγω φιλακια καληνυχτα

:-D

Μπήκα μια στα γρήγορα...

Ειρήνη Ζαρούχλα ορεινή Αχαία....

Άννια μου απόλαυσε τον τώρα...εγώ πάλι χαίρομαι που είναι τόσο αγκαλίτσας.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα τσουπρες που σεληνιαζεστε απο τις 20.00 και μετα και δε βαζετε γλωσσα μεσα!

Ειναι καμια εδω;Εκανα καφεδακι γιατι.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαβαζα,διαβαζα πωπω τοση ωρα....Εεε μη λετε μονο για μενα πολυλογουδες..:tongue:

Σοφακι βλεπω ξανακυλησες.....:)

Μαρινακι και του χρονου να ξανα ερθει ο προκοπης και να φτιαξεις παλι γλυκακια......:P

Πρινσι που το ακουσες για το καρφουρ;Λιγο απιθανο μου φαινεται γιατι εχει πολυ καλες τιμες.:rolleyes:

Στα κοριτσια που εχουν γκρινιαρικα μωρακια θα πω καλο κουραγιο.Επειδη ηταν και εμενα ποοοοολυυυυ γκρινιαρικο το πρωτο(οχι οτι τα αλλα ειναι καλυτερα!:mrgreen:)μεγαλωσε και ολα περασαν,ολα ξεχαστηκαν,εγινε πολυ καλο παιδι(εεε η γκρινια λιγο εμεινε αλλα τι περιμενεις;;;γυναικες!!!!:-D)..και τωρα λεει για τα αδερφια της..ΠΩΠΩ ΜΑΜΑ δεν αντεχω αλλο!!!!!Τι τραβας!!!!!!Και της λεω τωρα καλα ειναι,να δεις εσυ πως εκλαιγες και γκρινιαζες!!!!Γι'αυτο ασ'το........:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Γεια σας!

έχει ο Γιώργος απεργία και είναι εδώ σημερα!!!! πολύ χαίρομαι!

Ελπίζω να κοιμηθεί ο μικρός πιο μετά και μετά να παμε καμιά βολτίτσα! χθες κοιμηθηκε 7μιση!!!!!!

Τι κανετε κοριτσάκια;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα και σε σενα Λορετακι μου!Μολις ξυπνησε το παλικαρι μου και τον ακουω που τραγουδαει μεσα...;)

Τι ωραια που θα ειστε ολοι μαζι σπιτακι σημερα....(εσενα παλι ο μυαλος σου στη βολτα...ελεοςςςςς!!!! ) :) :) :)

Κελακο τα ιδια λεω κι εγω στον μεγαλο μου....και να φανταστεις οτι ο μικρουτσικος δεν ειναι και πολυ γκρινιαρη..αλλα...ο μεγαλος δε μπορει...ενοχλειται με το παραμικρο! :)Κρυο σημερα ετσι;;Τι θα γινει θα χιονισει;;;Καθε πρωι ξυπναω και κοιταω απο το παραθυρο με λαχταρα...μπας και....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ειναι...!!!!

Καλημερα κελακο μου....τι κανετε;;;

Καλα το καταλαβα λοιπον!!!!!Ουφ,καλα που ηρθα,την γλιτωσα.....:tongue:

Καλα ειμαστε....Εσεις;;

Εμενα το μωρο ξυπναει μεσα στη νυχτα και πινει γαλα και το πρωι ακουει τα μεγαλα και ξυπναει τελειως.Τις τελευταιες μερες ομως ξυπναει 2η φορα κατα τις 6-7 πινει γαλα οποτε δεν ξαναξυπναει με τα παιδια.Εχει ηρεμησει και απο τα δοντια προς το παρων.

Η Ε λενη ειχε μαθει και κοιμοταν το μεσημερι αλλα τωρα δεν θελει,θελει να καθεται με τα αδερφια της με αποτελεσμα να σερνεται απο τις 5 και μετα.Καθεται και το βραδυ περιμενει τον πατερουλη της οποτε ξερενεται,γι'αυτο και ξυπναει πιο αργα το πρωι.Παλαιοτερα ξυπναγε και αυτη πρωι πρωι.Μην δεσετε ομως τιποτα γιατι αλλαζουν συνεχεια......

Ρε παιδια εχω τυψεις σημερα ειναι η διαδηλωση των πολυτεκνων και εγω ειμαι αγωνιστρια του καναπε.Ομως ειναι πολυ δυσκολα για εμενα οταν εχω αναγκη,,ποσο μαλλον τωρα.Ασε που απεργουν ολοι,,πως θα ερχοταν η μητερα μου και πως θα πηγαινα εγω;Να μπω με αυτοκινητο;το 50ευρω θα το ηθελα στο νερο.Ηθελα να παω γαμ@#ο.:(

Y0zHp2.png?OgArctsO

κΑΛΗΜΕΡΑ Λορετακι.Τι καλα που θα εισαστε παρειτσα!!

Κι εσενα ειναι σπιτι Ελενιτσα;Σχολειο εχετε;;;

Εμενα παιδια ο καλος μου πηγε κανονικα.μου λεει εχτες ισως εχουν απεργεια τα φερυ και δεν παω αλλα που τετοια τυχη!!!!!!ειναι ιδιωτικα και αυτη δεν κανουν σχεδον ποτε....κλαψ....παλι μονη σαν το λεμονι μεχρι τις 9 φευγα......

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλα θα ηταν να πηγαινες βρε Κελακο μου...αλλα...νταξει...μην υπερβαλουμε κι ολας...ακου τυψεις...!!!!

Παω λιγο να τον σηκωσω να δω τη φατσουλα του τη ζεστη να μου φτιαξει η διαθεση και επανερχομαι ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...