Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις εχουμε αυτο...

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=707&ct=10403&itmid=1427482

δεν ειναι τελειως ορθιο εχει φερμουαρ που εχει λιγη κλιση αλλα δεν το χρειαστηκαμε να σου πω ..

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Βρε κορίτσια και τα δύο αυτά καρότσια λένε μέγιστο βάρος 15κιλά.. εμένα η δικιά μου η φαγανούλα είναι σχεδόν 11 κιλά...για πόσο ακόμα θα μπορώ να το χρησιμοποιώ; Μην το πάρω και για 5 μήνες..δεν λέει..!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Κοπελιά μέχρι 2,5 χρονών δε θα έχεις θέμα! Αποκλείεται να ξεπεράσει τα 15 κιλά η κόρη σου τόσο σύντομα από εδώ και πέρα δε θα βάζουν τόσο γρήγορα βάρος!

χαχα οντως ο δικος μου ειναι 14 κιλα εδω...κι ενα χρονο

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

http://img840.imageshack.us/i/img0084pa.jpg/

σοφακι για δες απο πανω τον παιχτη.ειναι μικρουλης στην φωτο.τωρα ειναι ολοκληρο γαιδουρακι

αχχχχχχχχ αγαπες μας τι μας κανετεεεε(επιτελους κοιμηθηκαν τα θηρια!!)

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!

ο Αργυράκος ήταν μια χαρά ήσυχο παιδάκι αλλά τώρα τελευταία έχει γίνει ατακτούλης. Οσο για τον ύπνο εννοείται πως θέλει την ησυχία του για να κοιμηθεί και στην αγκαλιά μου, ουτε λόγος! Εχουμε κάνει πολυ κόπο για να τον βάλουμε σε πρόγραμμα και οταν χαλάει μας πειράζει...

Στελλιτσα μου τρελα οι φώτο με τον Γιάννο. Φαντάζομαι χαρά που θα είχε. Μπράβο που είναι τοσο καλό παιδάκι... Μαρινάκι εσύ τα εκανες τα μελομακάρονα αυτά στη φώτο;;; και γω νόμιζα οτι ειναι εικονα απο το ιντερνετ :-D Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!!!

Χριστινάκι και γω το έχω το chicco το πιο ελαφρύ. Δηλαδη το αγόρασε η μαμά μου για να μην αναγκάζομαι να παίρνω το δικό μας το καρότσι. Είναι μια χαρά για δεύτερο...

Ειρηνάκι η φώτο σου είναι τελεια. Να την τυπώσεις οπωσδήποτε.

Σκέφτηκα μετά τις γιορτές να βάψω τον ένα τοίχο του σαλονιου με ενα καφελαδί χρώμα και να τον γεμίσω διάφορες κορνίζες με φωτογραφίες του μικρου...

Σοφάκι δε σε πήρα σημερα. Ο μικρός εβηχε πολύ και δεν τον βγάλαμε απο το σπίτι... Με δυο αγόρια ζόρι ε;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

δεν πειραζει οποτε γινετε καλα.περιμενουμε.το saturday θα παμε στο cosmos 12 με 6.00 το απογευμα εχει εκδηλωσεις και θα παμε με τα μικρα...χαμος θα γινει.αυτες τις μερες τρελαινομαι...γινομαι μικρο παιδι που περιμενει το δωρο του!!!ααα και θα γινω κοκκινομαλλα να ξερετε μη με δειτε και δεν με γνωρισετε!!!την τριτη αυτο.αν θελετε λεμε μια ωρα να μαζευτουμε ολες μαζι (θα ειναι και ο αντρας μου μαζι)

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Ουφ... Αχ, πού να σας λέω, ξανακατρακυλήσαμε με μύξες, βήχα, φλέματα και λίγο πυρετάκο....:(:(:(. Αχ, μας έφαγαν οι εξορμήσεις στο χιονιά με τα πάρτυ. Τέσπα, όλα στο πρόγραμμα είναι, αλλά ταλαιπωρείται πάλι το καλό μου...

Μαρίνα, τί τέλειο ντεκόρ ήταν αυτό με τα μελομακάρονα? καλέ εσένα πρέπει να σε πάρει ο Παρλιάρος στο team του, δεν το συζητώ!

Στέγια πολύ ωραίες οι φωτο της εξόρμησης!!!

Συμπεθέρα τί εννοείς θα κλείσει το carrefour? Κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα ή όλα? Μην τρελαθούμε κι εντελώς έτσι?:roll::roll::roll:

Χριστίνα για καρότσι, ήθελα να σου πώ αυτό ακριβώς που σου είπε και η Μαρίνα, δηλαδή με το μεγάλο παιδί να το χρησιμοποιεί σαν πατίνι, αλλά η ίδια στο εξήγησε καλύτερα!

Για τον ύπνο που λέτε, κι εμένα μόνος του κοιμάται από 2 μηνών, βέβαια είναι φορές που θέλει το κανάκεμά του και άλλες όχι, ανάλογα πόσο κουρασμένος είναι! Πάντως κι εμένα τώρα τελευταία μου κάνει αυτό που λέτε, δηλαδή να ξυπνήσειμεταμεσονύκτια με έντονο κλάμα για να κοιμηθεί μετά από 10 λεπτάκια. μα συνεννοημένα είναι?

Στεγία είδα τις φώτο! Είστε τέλειοι οικογενειακώς και φαίνεται να το απολαύσατε! Μπράβο και εις άλλα με υγεία!

Πρίνσι μου ακόμα γελλάω με τη σχέση που θα μπορούσα ποτέ να είχα με τον Παρλιάρο, είμαι τελείως άσχετη με τα γλυκά-δηλαδή και κέικ με το ζόρι-, απλά μου καρφώθηκε για τα μελομακάρονα και βγήκαν καλούτσικα! Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια! Τι έπαθε ο λόρδος σου μωρέ? Γρήγορα να γειάνει και πάλι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...