Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Χάλοου γκερλς...άι αμ χίαρ έλεν!!! :P:p

Λοιπόν ο βήχας μου δεν λέει να περάσει και μου την έδωσε τόσες μέρες σπίτι και πήγα βόλτα με τη μικρή μου το πρωί στα μαγαζιά....ελπίζω να μην αρρωστήσω χειρότερα αλλα΄δεν άντεχα άλλο τη κλεισούρα!! Είχε και καλό καιρό και ήταν πολύ ωραία!! (πήρα και μπότες...άσχετο_)

Βρε κορίτσια εγώ γιατί βαριέμαι σαν τρελή να μαγειρέυω;;;; Και γενικά γιατί ο Προκόπης δεν περνάει και απο΄δω λίγο;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μηπως σου χτυπα και δεν ανοιγεις;;;;μ;ηπως;;;;;; :)

ελα να σου πω Χριστινακι μου μηπως εσυ κατα λαθος το τηλ της τζεσι το χεις;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Όχι βρε ελενάκι μου και εγώ αγωνιώ και ελπίζω να μπει γρήγορα να μας πει τα καλά τα νέα!! Φαντάζομαι ότι εκεί δεν θα έχει τελικά πρόσβαση σε ιντερνετ..!

Για τις ώρες ύπνου που λέγατε πριν...και εμένα κοιμάται 8-8.30 και πραγματικά είναι ότι καλύτερο... έχω μετά λίγη ώρα και για τον εαυτό μου και τον αντρούλη μου..κάτι που το χρειάζομαστε σίγουρα!! Βέβαια εδώ και 4 βράδυα κάνει κάτι περίεργο...ΑΚΡΙΒΩΣ στις 2.30πμ (ούτε ξυπνητήρι να είχε δηλαδη) αρχίζει και ουρλιάζει και πηγαίνω μέσα και την παίρνω αγκαλίτσα για κανένα τέταρτο, μου μιλάει (τατα τα τατα), κάνουμε φιλάκια και αγάπες και μετά ξανακοιμάται ήρεμη... αλλά μου κάνει εντύπωση ακριβώς η ίδια ώρα κάθε βράδυ!!

PCqNp2.png

χαχαχ!κι εμενα το κανει αυτο αλλα κατα τις μιαμιση...μια ωριτσα νωριτερα απο σας....συμβαινει αυτο και πραγματικα μου κανει και εμενα πολυ εντυπωση!

ελπιζω να μπει συντομα το κοριτσι μας...:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Στο ίδιο δωμάτιο τα έχεις και τα δύο; Εμένα αυτό είναι το μεγαλύτερο μου άγχος για το νέο σποράκι... όταν θα κλαίει μέσα στη νύχτα δεν θα ξυπνάει και η Αριάδνη; Ή το αντίθετο; Ή αν το ένα θέλει να κοιμηθεί μέχρι πιο αργά το πρωί;; Και διάφορα τέτοια σκέφτομαι και πελαγώνω....

Για να μη μιλήσω για το θέμα του καροτσιού...που τι κάνω; Παίρνω για δίδυμα; Παίρνω δύο; Καλά θα τα δω όταν έρθει εκείνη η ώρα αλλά αγχώνομαι λίγο....

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Στο θεμα του καροτσιου....τι να πω σκεψου το ρωτα και τη μαρινα,η ξαδερ4φη μου που εχει τα παιδακια της σε κοντινη ηλικια εχει παρει για διδυμα αλλα...δε μπορω να εκφερω προσωπικη αποψη...

Εγω τα κοιμιζω στο ιδιο δωματιο,ο μεγαλος δε ξυπναει ευτυχως απο τις ανησυχιες του μωρου,τωρα οποιο ξυπναει πρωτο το παιρνω ή στη κρεββατοκαμαρα ή στο σαλονι για να μην ενοχλει το αλλο...επισης επειδη ο μεγαλος κοιμαται πιο γρηγορα απο το μωρο τον κοιμιζω στη κρεββατοκαμαρα και μολις κοιμηθει και το μωρο τον παω στο κρεββατι του...αλλιως....μεχρι τις μια ξυπνια θα ταν και τα δυο τους :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

κοριτσάκια γεια σας!

και γω έχω αγωνία για την τζες...αντε να γυρίσει να μας τα πει. Μα καμία να μη ζητήσει το τηλέφωνό της...

δε θα πω πολλά γιατι νυστααζω και θελω νανι. Μόνο τον πονο μου θα σας πω. Απο χθες εκοψε εντελώς τον ύπνο μεσα στη μερα. Τον βάζουμε και ουρλιάζει...οποια ώρα και να είναι. Τι θα γίνει;;;;;;; γιατί πάλι;;;;;;;;;;;;

εγώ επίσης δε μαγειρεύω (σπανίως δηλαδη)... οσο για τον προκόπη ουτε τον έχω δει ποτε. Μα πως μοιαζει; Ψηλός μελαχροινός με θεληματικό πηγουνι;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Μαρίνααα, Σόφηηηη περιμένω γνώμες για το θέμα του υπνοδωματίου και του καροτσιού!!

Καρότσι για δίδυμα δεν τρελαίνομαι...εδώ στην κ**λοπόλη που ζούμε δεν έχει πεζοδρόμια για το απλό...των διδύμων δεν θα χωράει πουθενά... τη πιο πιθανή λύση που σκέφτομαι είναι καρότσι και σλινγκ και τελείωσε η υπόθεση.. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό είναι εφικτό αλλά εδώ η στέγια δεν έχει καν καρότσι και ο Γιαννος είναι 10 μηνών!!!

PCqNp2.png

Λορετιτσα αυτο ητανε;;;οσο κοιμηθηκατε κοιμηθηκατε;;;αντε φτου κι απ΄την αρχη....υπομονη...φαση ειναι θα περασει....

Χριστινα εχεις απολυτο δικιο για τα πεζοδρομια....τωρα ποσο θα σε εξυπηρετησει ο σακος δε ξερω γιατι εμενα πονουσε πολυ η πλατη μου οχι απο το σακο,απο το μωρο απο το θηλασμο και δεν αντεχα να τον εχω πολυ ωρα....

rssOp2.pngDiP1p2.png

άκουσα το όνομά μου και ήρθα....

Χριστινάκι μου εγώ ψηφίζω σλίνγκ....

εμείς περνάμε τέλειαααααααα αφού ακόμα και στα χιόνια προχτές τον φόρεσα και τα περάσαμε σούπερ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

εμένα κοιμάται κατά τις 22:30 και ξυπνάει φυσικά διάφορες στιγμές για μαμ το βράδυ το πρωί σηκωνόμαστε 11:30 από το κρεββάτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Λορέτα μου γυμνάσια σας κάνει πάλι ο μικρός? Κι εμένα δεν περνάει την καλύτερη φάση, μέσα στο σπίτι τσιρίζει μέχρι να βραχνιάσει και κλαίει για να την έχω όλο αγκαλιά ή στράτες, έξω είναι υπόδειγμα αλλά μόνο σε συνεχή κίνηση, πήγαμε τελικά ταχυδρομείο και εξυπηρετηθήκαμε ταχύτατα αφού η καλή μου έβαλε μια τσιρίδα που ασυζητητί μου παραχώρησαν όλοι τη σειρά τους! Ας έκαναν κι αλλιώς ! :)

Χριστινάκι μου καθόλου μην αγχώνεσαι γι αυτά τα θεματάκια οι λύσεις θα δωθούν από μόνες τους όταν έρθει η ώρα! Να σου πω ότι είχα ακριβώς τις ίδιες ανησυχίες βεβαίως-βεβαιώς πρωτίστως με το θέμα του ύπνου! Τα έχω στο ίδιο δωμάτιο από όταν η μικρή ήταν 3,5 μηνών, το βράδυ λίγο μετά σταμάτησε να ξυπνάει για φαγητό, καμιά τσιρίδα βάζει αλλά την ταπώνω με την πιπίλα και δεν ξυπνάει ο μικρός ή ανοίγει τα μάτια τού πάει για τσίσα και ξανακοιμάται! Το πρωί όμως ο ένας ξυπνάει τον άλλο εναλλάξ, αλλά εντάξει αν περάσει από τις 8 καλά είμαστε! Το βράδυ έχουμε την εξής ρουτίνα: Πλένουμε τη μικρή, της δίνω εγώ το γάλα της και ο άντρας μου πλένει ταυτόχρονα το Γιώργο, μετά τη βάζω για ύπνο κατά τις 9.30 και δίνουμε του μικρού το γάλα και ξαπλώνει και εκείνος! Σηκώνεται καμιά 10αριά φορές το επόμενο μισάωρο για νερό, τσίσα, φιλάκι κ.α. αλλά η μικρή συνήθως δεν τον καταλαβαίνει αφου έχει ήδη κοιμηθεί! Για το καρότσι το σκεφτόμουν κι εγώ αλλά είναι τελείως άβολο το διδυμοκάροτσο. Τελικά όταν γεννήθηκε η μικρή πήρα ένα 2ο πιο ελαφρυ που θα χρησιμοποιούσα και καλά για το Γιώργο αλλά τελικά δεν το χρειάστηκα, αφού στην αρχή είχα τη μικρή στο σλιγκ και μετά ο Γιώργος χεράκι και όταν κουραζόταν πολύ πατούσε από πίσω στο καρότσι της perego που έχει ειδικά "πατουσάκια" για αυτό το σκοπό! Παρεπιμπτόντως θα έχεις καθόλου βοήθεια? Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και η βόλτα με δύο τόσο μικρά παιδιά είναι θέμα στην αρχή αλλά μετά παίρνεις τον αέρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γυμνασια και Λυκεια να μη σου πω οτι τους κανει Μαρινακι μου...αλλααααα Αργυρης ειναι αυτος! ;)

Οσο για το αλλο θεμα συμφωνω απολυτα μαζι σου Μαρινακι!Κι εμεις εχουμε peg perego και πολυ συχνα ανεβαινει εκει κι εμενα ο μεγαλος μου...ακομα και σε αυτη την ηλικια ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΜΌΛΙς ΚΟΙΜΉΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΊΤΣΑ ΜΟΥ

Λορετάκι μου και μένα έχει 2 μέρες που δε κοιμάται μετά την φρουτόκρεμα αλλά βρε κορίτσια το καλό μου παίζει μόνο του,παίζουμε μαζί χορεύει και γενικά περνάμε ΤΕΛΕΙΑ.....

Πιστεύω πως παραμένουμε το πιο ήρεμο μωράκι ...

Προχτές στην εξόρμηση όσοι τον είδαν(και τον είδαν πολλοί,είχαμε πάει μεγάλη παρέααα) τρελαθήκανε.Τόσο ήρεμος και πήγαινε σε όλους....Αφήστε η μάνα κουκουβάγια είχε συγκινηθεί πολύ με τα σχόλια....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Και εγώ το perego έχω αλλά για ποια 'πατουσάκια' λέτε; Σκεφτόμουνα τώρα να πάρω και εγώ ένα πιο ελαφρύ ...τζάμπα αγορά λέτε; Απλά επειδή την κάνω βόλτες συνέχεια μόνη μου, σκέφτομαι μην παραέιναι βάρος που το μπαινοβγάζω όλη την ώρα από το πορτ παγκάζ...

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...