Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλημερα καλημερα τι μου κανετε κορες?? εγω εφτιαξα εχτες μελομακαρονα και σημερα κουραμπιεδες μιαμ μιαμ

ευχαριστω γαι τις ευχες αν και δε το προσπαθησαμε αν ημουν θα ηταν τελειος τυχαιο. αν και θελω παρα μα παρα πολυ ενα δευτερο παιδακι θα το προτιμουσα μετα το καλοκαιρι τοτε θα ξεκινησουν οι προσπαθειες αν τυχη πιο πριν θα ειναι τυχαιο. θελω να χαρω λιγο το μπεμπακο μου ακομα τωρα που ειναι στα καλυτερα του και σιγουρααααααααα θελω ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΛΙΑ χαχαχαχαχ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

...ena γρηγορο καλημερα και από μένα...... τι μου κάνετε;;;; περασατε στα χριστουγεννιάτικά βλέπω! εδώ το μέτωπο καλά κρατεί, η κοιλίτσα μεγαλώνει και η Χριστίνα κάνει προσπάθειες να στηριχθεί στον εαυτό της, καλά οι δυο μεγαλες δεν το συζητώ σωστες δεσποινίδες, αχχχχ η μάνα!!!! Σας φιλώ όλες σταρωτά και πολύ πολύ και τα μωρούλια φυσικά, θυμαστε πέρισυ,εεεε, εμείς θα γιορτασουμε γενεθλια την Κυριακή- 20 γεννήθηκε βεβαια- και σεις όλες με το καλό να δειτε τα μωρακια να χρονίζουν.....

Απειρα φιλιά από μια μαμά χωρίς χρόνο..... αλλά με πολύ χωρο- κλαψ κλαψ ξαναπαχαίνω!!!!!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Καλημερούδια, δεν έχουμε ακόμα κανένα νέο από τη Τζέσικα ε? Ίσως γυρίσουν σήμερα όμως, για να δούμε!

Τα μελομακάρονα έγιναν πολύ καλά τελικά, οπότε τώρα μπορείτε να στείλετε διευθύνσεις, μη πληρώνουμε και τζάμπα τον κούριερ!:) Τώρα αν σας πω ότι μου ήρθε να κάνω και κουραμπιέδες τι θα πείτε? Είμαι λίγο πεσμένη ψυχολογικά με κάτι που δε θέλω καν να σκέφτομαι, οπότε για να ξεχνιέμαι έφτασα εγώ στο σημείο να κάνω γλυκά! Μα πού πάμε, πού πάμε?

Χαρά και του χρόνου και σε σένα! Σήμερα είναι κουραμπιεδομέρα?

Τάο μου φουσκώνεις κοριτσάκι γιατί μεγαλώνεις ένα ακόμα θαυματάκι στην κοιλίτσα σου, οπότε αξίζει με τα χίλια! Τι να πουν και κάτι γνωστές μου (γκουχ γκουχ τις βλέπω στον καθρέφτη απέναντί μου) που παχαίνουν χωρίς καμιά δικαιολογία?

Κέλη όταν σηκώνονται τα μεγάλα παιδιά σου δεν ξυπνάνε τα κορίτσια σου τα μικρά? Μια χαρά σε βρίσκω!

Εσύ Ελένη θέλω να μου πεις το κόλπο που κάνεις στο μικρό σου και κάθεται στο πάρκο! Εγώ 1,5 μήνα το κράτησα και το μάζεψα, από όταν την άφησα στο πάτωμα δεν κάθεται καθόλου περιορισμένη! Μήπως το κόλπο είναι ότι κάνεις καλά παιδιά και όχι ταλιμπανάκια?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μαρινακι μου καλημερα!!!

Οσο για το παρκο....εχει να μπει απο εφτα οκτω μηνων....δεν εμπαινε με τιποτα...δε το μαζεψα ομως γιατι το αμελησα...ε και εχει καμια δυο βδομαδε που ξεκινησα να τον αβζω και δε γκρινιαζει...βεβαια,τον βαζω μια με δυο φορες τη μερα απο κανα δεκαλεπτο δε καθεται παραπανω αλλα...ξερεις οτι και αυτο καλο ειναι ;)

Εγω λεω απο βδομαδα να αρχισω τα γλυκα γιατι αν φτιαξω τωρα....θα τα φαμε και θα πρεπει ουτως η αλλως απο βδομαδα να ξαναφτιαξω....ειπαμε προκοπης..αλλα με μετρο!Μαρη συμπεθερα ετσι που αγωνιουσες νομιζα οτι προσπαθουσατε!Κατσε να περασει το καλοκαιρακι να το φχαριστηθεις κι ερχεται και το νεο μπεμπακι ;)

Ταο τι ωραια που ερχονται γιορτες εχεις τις δεσποινιδες σου το μωρακι σου κι ακομα ενα στη κοιλια!!!!Να ειστε ολοι γεροι κοπελα μου :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

πώς είστε?

Περιμένω με αγωνία τα ευχάριστα νέα της Τζες!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

βρε συ συμπεθερα εσυ δε θα ειχες αγωνια αμα ειχες 6 μερες καθυστερηση με σταθερο κυκλο ακομα κι οταν γεννησα? τι να κανω δεν ειπα οτι δε θελω ......

γαμωτο τι χαζες μα καμια δεν εχει το τηλεφωνο τις τζες πουφφφφφφφφφφ

εγω σημερα κανω γεμιστα εσεις?

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Φακές και πολύ μας είναι! Ε, και γλυκά και φαγητά παραπάει! Πρέπει να πάω μέχρι το ταχυδρομείο με την κόρη μου και βαριέμαιιιιι!Ξέρετε αν είναι ανοιχτό ή αν απεργούν?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

όχιιιιιιιιιιι

βλέπω είχατε επισκέψεις από τον Προκ'οπη εε?

και εγώ σιδέρωσα ένα βουνόοοοοοο

τόσο βουνό που έμοιαζε σα το Σινά...

αφού πήρα 10 εντολές για να ξεκινήσω το σιδέρωμα..

1)ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ..

2)ΠΑΡΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ

3)ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΑ

4)ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ;)

5)ΣΙΔΕΡΩΣΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ

6)ΣΙΔΕΡΩΣΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΛΗ

7)ΣΙΔΕΡΩΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΛΗ

:cool:ΣΙΔΕΡΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ...

9)ΒΑΛΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

10)ΚΑΘΙΣΕΕΕΕΕΕ

Θα πάω για μαγείρεμα τώρα....

σήμερα γίγαντες για εμάς και μοσχαράκι για τον Γιάννο μας...

Καλά έχω να σας πω θα πέσετε κάτω....

στα γρήγορα...

Με παίρνει τηλ η πεθερά προχτές Κυριακή(ο μπαμπούλης δεν ήθελε να της πει πως είμασταν βόλτα,γιατί εκείνη την μέρα μάζευαν ελιές και είπα ψέματα πως δούλευε)ήθελε να έρθει και μόλις της είπα όχι κλείνω το τηλ στεναχωρημένη"....

Με πιάνει ένας πόνος στο στομάχι που δε πέρναγε με τίποταααααααααααααααααα..

Είπατε τίποτις?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

το υποσυνηθιτο κυριααααααααα μουυυυυυυυυυυυ σου λεει τι εκανεεεεεεεεεςςςςςς χαχαχαχαχαχ

εγω για το μικρο σπορακι κανω μινεσρτονε γιατι τα γεμιστα θα τα κανω αργοτερα τωρα βαριεμαι και ο αντρας μου εμενα ερχετε 8-9 οποτε εχω αρκετες ωρες ακομα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Λές Χαρά μου?

Η αλήθεια είναι πως ο μπαμπούλης με έβαλε να πω ψέματα

άρα........δε φταίω...

Τεσπά,μόλις έκανα τους πρώτους μου κοιλιακούς.....

Μιλάμε για άθλο..

Αφού με κοίταζε ο Γιάννος και γέλαγε!!!!!

15 άντεξα...άντε να δούμε....

ααα εχτές πήρα και εγώ τα υλικά για κουραμπιέδες....

μελομακάρονα θα μου φτιάξει η μαμά μου και δε ξέρω αν φτιάξω άλλο γλυκό....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Η αρχη ειναι το ημισυ του παντος στεγια μου ;)

εγω κανω παστιτσακι και ξεχωρισα μερικα μακαρονια με κιμα για τον Αναστασουλη μου...

ΤΖΕΕΕΕΕΕΕΣ που εισαι;;;;Μας βλεπω ολες γκαστρωμενες (απο την αγωνια)μεχρι να ρθεις....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...