Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ο μικρουλης ειναι που με π@δαει πιο πολυ...παρε με τηλ και ελατεεεεεε τι αρρωστοι και κουραφεξαλα...τι εχετε?

ναι με τον δημητρη θα παω απο το νεο ετος ...τα χαρτια τα χω τα μαγιο ετοιμα αλλα να η τρελαρα ξεκινησα μαθηματα λατιν σε μια σχολη και θα κρατησουν κανα μηνα απο την golden deals αν εχεις ακουστα

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε συ ακόμη κάνει κρύο...εγώ θα τον ξεκινήσω πιο μετά. Ν'αρχισει και λίγο να περπατάει. Καλά κάνεις και ξεκίνησες μαθήματα. Ρε συ ο Ηλίας ζωήρεψε; Αυτός ειναι αγγελάκι!

Ρε Σοφάκι θα σας κολλήσουμε φοβάμαι. Που μένεις; κοντά στην εκκλησία;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Είναι καμιά εδώ τέτοιες μεταμεσονύχτιες ώρες? Μπααα! Εμένα με έπιασε η προκοπή (από πού το έσκασε αυτός και ήρθε από το σπίτι μου οέο???) και έκανα 1η φορά μελομακάρονα! Από σχήμα μια χαρά, από γεύση θα σας πω αύριο, εκτός κι αν σπάσω κανά δόντι προκειμένου να δοκιμάσω και τη βγάλω στον οδοντίατρο!

Φιλάκια και καλή νύχτα σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!

Πως ειστε σημερα;Ελπιζω καλυτερα ΛΟρετακι!Κανενα νεο δεν ειχαμε απο τζες ε;;τωρα με τον αερα μπορει να μη φευγουν τα καραβια και να μη μπορουν να γυρισουν....πως εγινε και δεν εχει καμια μας το τηλ της;;;ααααα μολςι γυρισει θα της το ζητησουμε ΟΛΕΣ!!!

Μαρινακι μου....δε ξερεις οτι μετα τις εννια δεν ανοιγουμε τη πορτα του σπιτιου μας;;;;Ποσο μαλλον στο Προκοπη!Αν εγιναν καλα παρεπιπτοντως...ξερεις εσυ....κουριερ και βζουυυν Θεσσαλονικη ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερουδια.......Ελα ντε,καμια να μην εχει το τηλεφωνο της;;πως εγινε αυτο;;;;Εχει απαγορευτικο ακομη;;;

Κοπελια ο προκοπης δεν χτυπαει την πορτα,μπαινει απο μονος του χωρις να ρωτησει!!!!!:tongue:

Μαρινακι κουριερ εχει και προς τα εδω οχι μονο Θεσσαλονικη..Και απαγορευτικο δεν μας πιανει........δεν θελω δικαιολογιες........:mrgreen:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Δουλεια εεε;;;;;γκουχ γκουχ....πρεπει να κανουμε κι εμεις.....λεμε τωρα..........:tongue:

Εμενα τΙ τυχη κοιμουνται ακομη και δεν σηκωνομαι επαε γιατι ευχαριστιεμαι ΗΣΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:).......κοιμηθηκαν αργα οποτε ξεραθηκαν παλι.......

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλα να παθουμε....αφου δε το προβλεψαμε...να μας φαει η αγωνια!!!!

ακομα κοιμουνται;;;και το μωρο;;;καλε...τι παιδια ειναι αυτα;;;; :) :) :)

εγω παντως κελακο μου το φχαριστιεμαι παααααααααααααρα πολυ που κοιμουνται νωρις τα παιδια...μα πααααααααααρα πολυ......

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...