Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

εκανα ενα ταψι εκμεκ κανταιφι και τελειωσε σε 2 μερες!!!τωρα για χριστουγεννα επειδη δεν εχω ιδεα πως γινονται σαν μια φιλη μου απο δω θα παω στην γιαγιακα μου να μου μαθει επιτελους να κανω μελομακαρονα και κουραμπιεδες

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας χρυσοχέρες! Μιαμ μιαμ διαβάζω φτιάχνετε όλες χριστουγεννιάτικα γλυκά και μου τρέχουν τα σάλια, εγώ τίποτα προς το παρόν τουλάχιστον! Μίλησε καμία με τη Τζέσικα? Μπράβο τυχερούλα Ειρήνη! Εϊναι η Παραμυθούπολη στο Γκάζι ? Πες μου πώς θα σου φανεί όταν πάτε γιατί σκέφτομαι να πάω κι εγώ τα παιδιά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλά είμαστε Σοφία μου εσείς? ΕΝτάξει ένα μπούκωμα και ένα λαιμό εγώ χάλι έχω, αλλά δεν πειράζει ας είναι τα παιδιά καλά! Αναρωτιόμουν μήπως είχε καμία το τηλέφωνό της!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

υπομονη μαρινακι εμεις καθε μερα που περναει αισθανομαστε τις αλλαγες..το αντρακι μου εγινε αντρακλας...να σημερα εκανε τα κακα του στην τουαλετα,(και καναμε παρτυ απο την χαρα μας).χτες ηπιε το γαλα του σε ποτηρι γυαλινο!!!ενταξει ξερω χαζεψα αλλα νομιζω πως αυτα ειναι κοτορθωματα..ο μικρος εχει πλεον 4 δοντια και ειναι ολα σε 10 μερες!!!!κοψαμε επιτελους το νυχτερινο θηλασμο γιατι τα παιξα απο την αυπνια...και περπαταει παντα κρατωντας καπου...αυτα...

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Να'μαι κι εγω.Αχ αυτη η Πατυ!!!!!!!

Ξεκινησα για ποδοσφαιρο,σουπερ μαρκετ και φαρμακειο αλλα ξανα γυρισα.Ο ουρανος ειναι μαυρος,δεν ειμαι για τετοια τωρα...

Χαρουλιτα τον επομενο μηνα θα μεινεις σιγουρα...;)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

ειναι καμια εδω??καλε εχω χασει επεισοδια...χαρουλιτα μην αγχωνεσε θα μεινεις που θα παει..λενε οτι οσο αγχωνεσε τοσο δεν μενεις...δες το χαλαρα και θα ερθει απο μονο του....εγω εκανα μελομακαρονα του παρλιαρου αν και γινανε λιγο σφιχτα ειναι μουρλια:tongue::tongue:

UlUkp3.png

9dhtp3.png

σοφακι τι φτιαχνεις παλι?εμεις θα δοκιμασουμε τιποτα?

περσυ ειχα κανει ξεροτηγανα κρητικα και ηταν θεικα και μελομακαρονα.

τωρα εχω παρει υλικα για γλυκα

αλλα δεν ξερω ποτε να τα κανω.εχω μπερδευτει.......χαχα

τι περιμενει ο δημητρης σου σοφακι.η patty ηταν νωριτερα στην τατιανα.θα εμφανιστει και αλλου?νομιζω την κυριακη ειχε παει και στο μαλλ.

μαρινακι σκεφτηκα να στειλω στην τζεση το τηλ. αλλα αγχωνομουν και μονο στην ιδεα.ευχομαι να εχουν παει ολα μια χαρα και απλα να ηθελε μονο βολτιτσα η μπουμπουκιτσα οπως εγραψε η..........

δεν θυμαμαι πια το εγραψε.

χαρουλα μου δεν ξερω αν το προγραμματιζετε αλλα σου ευχομαι μολις αποφασισεις να ξαναμεινεις εγκυος να εισαι ηδη ενος μηνα,χαχα

μπραβο γιαννουλα μου χρυσοχερα!!εγω τι καθομαι ακομα και δεν παω να τα φτιαξω?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...