Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

υπαρχουν και της bio kult τα pregnea που ειναι απο το στομα και ασφαλη και για εγκυμοσυνη.

Αυτά είναι σαν multi vitamins έχουν κι άλλα μέσα πχ φιλικό, βιταμίνη D κλπ αν τα επιλέξεις σταματάς τα υπόλοιπα ή πρέπει να συμβουλευτείς τον γιατρό σου για την σωστή δοσολογία στα υπόλοιπα. Και δεν λένε τι στελέχη έχουν μέσα γράφουν γενικά 6 στελέχη. Ενώ τα intimeo υποτίθεται έχουν τα απαραιτητα στελέχη της μικροχλωρίδας της μήτρας γι αυτό τα δίνουν οι γυναικολόγοι. Εμένα μου τα σύστησε έξτρα αυτά μετά το τέλος της αντιβίωσης. Δλδ έκανα έναν κύκλο αντιβίωσης μετά την υστεροσκοπηση που έπαιρνα τα lactotune και μετά την αντιβίωση ξεκίνησα τα was intimeo για την μικροχλωριδα της μήτρας. 
      @kate82 έχεις κάνει και υστεροσκοπηση για το λεπτό ενδομήτριο; 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ουφ δε θα πει τιποτα..και εμενα ετσι κανει οταν βλεπω κατι και στο τελος παω στο σαλονι......εχτες ομως εβλεπε στο σκαι μια αγγλικη εκπομπη με αυτοκινητα,δε θυμαμαι πως λεγεται,και την ειχε ανοιχτη εως τις 12:00:mad:..

Ειναι ο χωρος τους τετοιος που δεν γλιτωνουν ευκολα.Και ποσα ακομα συμβαινουν και δε τα ξερουμε!!!!!!

Κι εγω τους εβαλα για υπνο αλλα ο εξυπνος ο μπαμπακας τους το εβαλε στο σαλονι (τον σρεκ)και ετρεξαν κι αυτα...μετα κολλησαν και οσο και ανα ελεγα αυριο εχετε σχολειο,τιποτα αυτα!!!!!!!!!Με συνδεσαν κανονικα...:tongue:

Σε λιγο επανερχομαι,ακουω Ανδριανη.........

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!!

Τι μου κανετε; Δηλαδη ξυπνάνε στις 9 τα πουλάκια σας??????? Εμένα ξυπνουσε στις 7 αλλά τώρα τελευταία αρχισε να ξυπνάει στις 8!!! λετε να σας φτάσουμε;;;

Εχω μυυυξεςςςςςς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα Λορετακι.Ειπα να κανω καμια δουλεια γιατι Δευτερα σημερα και γινεται ο πανικος ο ιδιος.Ασε το σιδερο!!!!!!!!!!!!!!Παναγιτσα μου βοηθα....................

Εμενα δεν εχει ωραριο.Αναλογα τι ωρα θα κοιμηθει το βραδυ......Και μυξουλες εχουμε και εμεις,πολλεεεεεεεεεςςς.Να'ναι καλα το φυσα ρουφα:tongue:,μας εσωσε..................................

Πρεπει να παω φαρμακειο και σουπερ μαρκετ και βαριεμαι.Πρεπει να εφοδιαστω υλικα για τα γλυκακια μας.

Ρε παιδια το σουπερ μαρκετ πρεπει να αναγνωρισει τον τζιρο που κανουμε οικογενειακως και να μου κανει μια εκπτωσουλα.Ζηταω πολλαααααααα:);;;;;;;;;;Πολλα λεφτα θελω λεμε...........

Επισης δανειζω το πολυτεκνικο μου πασο να βγαλετε μισα εισητηρια να πατε στις πανω μανουλες :)Συνεισφορα στην οικονομικη κριση:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια για πειτε για τις μύξες εκτός απο ορό βάζετε τιποταλλο;;;;

κελι μου εισαι πολυ γλυκιά...να μας δώσεις σε μας το πασο να ερθουμε κατω;;;;

χιχιχι

εχω τον αρτζι αγκαλιά και ζορίζομαι....

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Τι εγινε βρε παιδια τι νεκρα ειναι αυτη;;;Πηγα και εγω για σιδερο αφου εξαφανιστηκατε.........καλυτερα δηλαδη γιατι ουτε βρακι δεν εχουμε σιδερωμενο........:D

Σας το δινω Λορετα μου κανενα προβλημα....:P

Για τις μυξουλες ορο και σωτηρια συσκευη αποφραξης..Οτι καλυτερο υπαρχει........

Παω μπας και τελειωσω ποτε!!!!!!!!

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλημερα κοριτσια τι κανετε??εμεις ειμαστε καλα,ο μικρος λιγο κρυωμενος στομαχακι και κοιλιτσα δηλαδη αλλα οκ...τα κλασσικα η γκρινια ειναι στα φορτε της...εγω ειμαι καλα ψυχολογικα λιιιιιγο πεσμενη.....αλλα φτιαχνει σιγα σιγα η διαθεση μου..στολισαμε κι ολας την παρασκευη,βγηκα και με τα κοριτσια του δεκεμβρη βολτα μονες μας χωρις μωρα και ξεσκασα αρκετα μπορω να πω...επισης δεν εχω υπολογιστη ολο μπακ απ κανω:mad::mad:....εμαθα και ενα ευχαριστο νεο για την χριστινα ε??με το καλο κοπελα μου να εχεις μια υγιης και τελειομηνη εγκυμοσυνη:D:D...αυτα θα επανελθω αργοτερα......φιλιαααα

UlUkp3.png

9dhtp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!

Χθες έφτιαξα μελομακάρονα!!! Βγήκαν αρκετά καλά μπορώ να πω, μόνο που η πιατελίτσα αδειάζει και δε με βλέπω να τη βγάζω μέχρι τα χριστούγεννα! Θα κάνω και κουραμπιέδες κάποια στιγμή!

Τζεσικούλα περαστικά στη μικρή Άτρεμις! Μπες με την πρώτη ευκαιρία να μας πεις νέα!

Χριστίνα, χα, χα κι εμένα η αγαπημένη μου παραγγελία στα γκούντις είναι green με extra σωσάκι!!! Μιλάμε τρελαίνομαι για αυτή τη σως, τόσο, που τη φτιάχνω και μόνη μου σπίτι με την πρώτη ευκαιρία!

Λορέτα, κούκλος ο Αργυράκος! Έχει ένα βλέμμα πονηρό ο άτιμος, αχ,αχ για φάγωμα είναι!

Α, και για τις μύξες που λες, ορός, πολύ ορός, μα πάρα πολύς ορός μονο!!!

Μανιταράκι, έτσι είναι τώρα τα εξάχρονα. Η ανηψιά-βαφτιστήρα μου που είναι επίσης 6, μας ξεφούρνισε πριν λίγους μήνες ότι θα παντρευτεί το φίλο του αδερφού μου (ο οποίος είναι 29 χρονών!!!), που έχει και ωραίο αμάξι!!!:tongue::tongue::tongue: Πάει, θα καεί η γούνα μας!

Βρε κορίτσια στις 21 δε θα κάνουμε είπαμε τη συνάντηση που θα έρθει και η Στέγια και η Μανιτάριους? Α, κανονίστε να λακίσετε, μόνο ε?:cool::cool::cool:

Πρινσι μου βαλτες σε σειρα γιατι προβλεπω να μη βρισκεστε παλι κι ειναι κριμα γμτ....

τι κανει ο Δημητρακης σου;

Εκανες μελομακαρονα ε;Μπραβο κοριτσι μου και του χρονου!Εγω λεω να κανω κουραμπιεδες και χριστουγεννιατικα κουλουρακια αλλα απο βδομαδα...:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ελενίτσα!!!!! Ναι, ναι είδες? Για να μη λακίσουν προκαταβολικά παίρνω τα μέτρα μου από τώρα!

Μπράβο Γενοβέφα μου, θα τα κάνεις τα κουλουράκια σου κι εσύ, ε? Στείλε προς τα Αθήνας να μυρίσει λίγο κουλουράκι ο τόπος!

Καλά είναι ο Δημητράκης, κοιμάται τώρα, ανακτά δυνάμεις για να με ξετατώσει όταν ξυπνήσει! Εσείς τί νέα?

Α, πήγαμε σε 2 πάρτυ γενεθλίων το Σάββατο, εκ των οποίων το ένα ήταν Νέα Ερυθραία, εντωμεταξύ μπερδεύτηκε ο άντρας μου και αντί για Βαρυμπόμπη βγήκαμε στην έξοδο του Αγίου Στέφανου και λίγο έλειψε να αποκλειστούμε από το χιόνι! Αχ, τρεις και δύο με πήγε! Δεν είμαι για extreme sport εγώ, το ξέρετε έ? Ευτυχώς περάσαμε πολύ ωραία και ο τζιτζιφιόγκος μου καταχάρηκε!:tongue: Από το κρύο εντωμεταξύ απέκτησε δύο κατακόκκινα μαγουλάκια και ήταν η μασκότ!!!

χαχαχαχα

δεν ειναι ολα τα λεφτα τα κοκκινα μαγουλακια;;;;ειναι θεικα....:)

εμεις ησυχα το σουκου...ειδα ειπα και πιο πριν τη ταινια ps i love you...ρε παιδια....τι ΘΕΟΣ αυτος ο Butler ;;;απαπα........κολαστηκα η γυναικα σαββατοβραδιατικα.....:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Είναι τα άτιμα!!! Μόνο που το πάει για έκζεμα και όλο του βάζω κρεμούλα, αλλά, να που βάζει το χέρι στο στόμα, να που σκουπίζεται, να που γλύφεται, όλο φεύγει η κρεμούλα:(:(:(.

Ε τότε να τη δούμε κι εμείς την ταινία κυραλένη, αφού έχει τόσο ωραίο σενάριο (το μπάτλερ δηλαδή, μπουάαααααα!!!!!!:P:p:p).

Εντωμεταξύ έχουμε θέμα πια με τις ταινίες, δεν ξέρω βρε παιδί μου, δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα πια με κάποια ταινία. Πού πάνε εκείνες οι εποχές που βλέπαμε τον Ιντιάνα Τζόουνς 645 φορές και δεν βαριόμασταν! Δύο τα πιθανά ενδεχόμενα 1) Για, που γεράσαμε (αδύνατον δηλαδή) 2) Για, που έχουμε γίνει κριτικοί κινηματογράφου και συνεπώς ξινοί και ανικανοποίητοι!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...