Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Και όχι στο έντερο ήθελα να γράψω. Σορρυ. 
      Επισης @kate82 έκανες εξετάσεις αίματος για βιταμίνη D; Γιατί κι εμένα μου έδωσε βιταμίνη D αλλά με βαλε να κάνω εξετάσεις την θέλει ψιλή. 

Είναι καλή προληπτικά την παίρνω μια αμπούλα τις 2εβδομαδες 

Just now, little miracle είπε:

αν σε βολευουν απο τον κολπο, παρε τα κολπικα. ειδαλλως τα αλλα. εμενα δεν μου αρεσουν τα υποθετα γιατι γενικα εχω ευαισθησια και παθαινω κολπιτιδες και δεν μπορω να εχω κ υποθετα να λιωνουν και να χω υγρασια κτλ . γι αυτο μου ειχανε προτεινει τα πρεγκνεα. τα οποια τα λαμβανα και σε ολη την εγκυμοσυνη και θηλασμο.

Σ ευχαριστώ  πάρα πολύ μ έπεισες θα πάω να τα πάρω 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εβλεπα οτι γκρινιαζες αλλα δεν θυμομουν που εισαι....συγνωμη!!!!!

η καταγωγη μου ειναι απο σαντορινη!!!!χιχιχι...αλλα δεν εχω παει ποτε!!!

να πω καλα κανεις ?θα παρεξηγηθω?ελπιζω πως οχι αλλωστε και τα παιδια μου σαντορινακια :evil:

και μια που ειπα παιδια μου ακουστε συζυτηση ο μεγαλος 6 ετων με τον ξαδελφο του 10 ετων δεν ακουγα τη ελεγε ο αλλος μονο ο γιος μου ,

εγω αγαπαω την αγαπη θα την παντρευτω (η αγαπη ειναι η κορη της κοπελας του αδελφου μου.)ο αλλος ομως δεν το ξερει πιστευει οτι ειναι κορη του.και του ελεγε μαδεν μπορεις ειναι ξαδελφη σου μα μπορω του λεει αφου το ειπα στον θειο και μου ειπε ναι.(το ειχε πει στον αδελφο μου το καλοκαιρι και αυτος εκανε πλακα και ελεγε ναι μανωλη μου κανενα προβλημα θα θυσιαστω εγω για να παντρευτης εσυ.

ακουτε 6 ετων και τη σκεφτετε .

izE6p2.png?S6UQkQqM

δεν θα παρεξηγηθεις και εμενα δεν μ αρεσει γιατι το επιθετο ειναι χαρακτηριστικο και πρεπει να λεω σε ολους την ιστορια και μου την σπαει....

ειδες ο γιος?απο μικρα ειναι ξεσαλωμενα αυτα!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

αστα γλυκουλα ποτε ηταν μωρακι ποτε πηγε σχολειο χαμπαρι δεν πειρα .γι αυτο λεω θα κανω ακομα 1 ομως μετα απο 4 -5 χρονια να εχω τουλαχιστων ενα μικρακι.

izE6p2.png?S6UQkQqM

παω και εγω για υπνο δεν αντεχω αλλο και αυριο με περιμενει δυσκολη μερα....

καληνυχτααααααααααααααα

καληνυχτα. το μωρο κοιμαται φανταζομαι και ελπιζω.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Καλημερα ατακτα κοριτσια που ξενυχτατε;;;;;;;:tongue:Κι εγω κολλησα εχτες,κατι διαβαζα και κοιμηθηκα αργα.Αλλα τι χαρα!!!!!!Δε ξυπνησε καθολου το βραδυ:shock:Απιστευτο;Ποσους μηνες εχει να γινει αυτο οεο;;;;;;;;

Εχω και εγω καταγωγη απο Σαντορινη.Ηταν ο παππους μου απο εκει.Αλλαααα,,ουτε εγω εχω παει.:)

Τζες μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα.:-P

Ετσι ετρεχα ολη μερα κι εγω στο παιδων με την Ελενη να βγαλουμε το κερμα απο την κοιλια και 5 λεπτα μετα την επιστροφη το εβγαλε μονη της.Βολτα θελει το παιδι και δεν ηξερες πως να στο πει!!!!:tongue;)

Καλε,τι συζητηση για φαγητα και διαιτες ειναι αυτη που κανατε;;;;Τι εισαστε εσεις;;Η φατε και καντε τον κινεζο ή ασ'το να παει ασ'το.......:)Καλα που δε σας διαβασα δηλαδη γιατι θα ετρεχα βραδιατικο,γιατι το μωρο μου δε φημιζεται και εκτελεστης των εντολων μου :).........................παλι καλα που εχουμε εδω βεβαια(πως κι ετσι;)

Αντε ειναι καμια εδω ή τον πινω μονη;;;;;;;;;;;;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημερα κελακο μου!Εγω ειμαι εδω ειπα θα πιω καφε με την ησυχια μου αλλα σαν να ακουω το παλικαρι μου απο μεσα....

εμεις διαιτα μονο στα λογια οπως θα κταλαβες..:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εχτες εβλεπαν τον σρεκ και αργησαν να κοιμηθουν οποτε η Ελενη ειναι ξερη,τα μεγαλα αναγκαστικα ξυπνησαν,οσο για μενα ασ'το.....η μεγαλη μεγαλη με ξυπναγε το πρωι:tongue:

Το αλλο παρεντς τι εχει παθει;ολο φορτωμενο ειναι και δεν μπορω να μπω:confused:

Μια ωραια συνταγη για μπισκοτακια ειδα με τα παιδια το Σαββατο στον Παρλιαρο με κουακερ,μπες να την δεις αν σε ενδιαφερει.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Κι εγω ομως αργησα να κοιμηθω....εβλεπα του πρωταγωνιστες...καλα....αυτο το αλκοολ...ρε συ...ειναι απιστευτο...ποσους διασημους εδειχνε οτι ηταν αλκοολικοι...ο αθεριδης,ο σκαρμουτσος ο σεφ απο το μαστερ σεφ...δε μπορεσα να το δω ολο ομως γμτ με επρηξε ο αντρας μου κλειστην και κλειστην....ουφ....αντρες....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...