Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

@MK2012 όλα θ πάνε καλά κορίτσι μου είτε το πιστεύεις ή όχι θα έχεις το μιλρο θαυματακι σου και μετα θα συνηδητοποιησεις οτι αξιζε ολα η ταλαιπωρια ,και εγω κοριτσι μου στα ιδια ημουν ,αλλα την τελευταία φορά δηλαδή τον Νοέμβριο που είδα το θετικό και μετά την κατρακύλα είπα όχι ρε θα τα καταφέρω δεν θα με πάρει από κάτω, για να μην κοροϊδεύομαστε εννοείτε ότι έχω και τα κάτω αλλά προσπαθώ να ξυπνάω τον ευατο μου όταν με παίρνει από κάτω 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Λωρ τελειος ο γαμπρός μου ενας κούκλος!

Τζές μου εχεις τις καλητερες ευχες μας και την θετική μας ενέργεια περιμένουμε νέα σου!

Τελικά με την συνάντηση τι έγινε ?

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστούμε για τα κοπλιμάν!!!

Σοφακι να παμε στο city gate, να το κανονίσουμε! Αλλά και στο cosmos μπας και έρθει και η ελενίτσα μας!

Αχ βρε Χριστινάκι μου σου "μυρισαν" τα γκουντις;;; Εγώ αντιστάθηκα αν και ο αντρούλης μου, μου είπε με λάγνα φωνή "να πάω να σου παρω ενα γκριν με πατάτες και σως;;;"

Οχι οτι δεν τρώμε βέβαια, τοστάκια και home made κρεπες με μέλι...

Ειρηνάκι να ερθεις με τρενο! Εσύ Χριστινάκι με αεροπλάνο, ναι; Αντε και θα σας φιλοξενήσουμε!!!

Μαράκι τι κάνεις; Το κουκλάκι μας;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Αχχχ ακριβώς αυτό παράγγειλα!! Green με πατατούλες και σωσάκιιι...μιαμμμ...περιμένω να έρθουν!!

Ναι τα έχασα...είμαι ακριβώς στα κιλά προ εγκυμοσύνης...βέβαια...με μια κοιλιά 4 μηνών που δεν έφυγε ποτέ...απορώ τώρα πόσο θα φτάσει....

Κορίτσια μετά να πάνε όλα καλά θα πέσει γενικό ρεκτιφιέ, δε γίνεται διαφορετικά!!!

PCqNp2.png

Ε ρε χριστινάκι θα κάνεις και την επέμβαση και θα φύγει η κοιλίτσα. Σου δώσανε ΠΗΤ;

Εγώ γιατι δε τα χάνω; εσύ γιατί τα έχασες; αφου ετρωγες παγωτααααααααα μπουχουχουχουχου

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Μήπως -λέω μήπως- φταίνε οι κρέπες με το μέλι και τα σπέσιαλ τοστάκια;;:wink::wink:

Αχχ.. δεν θυμάμαι ακριβώς ΠΗΤ...γύρω στις 20 Ιουλίου αλλά καθώς θα κάνω καισαρική θα είναι γύρω στις 5 Ιουλίου...!!!!!! Πω πωωωωω... καλέεεε...σε 6,5 μήνες σχεδόν!!!! (τρελό καλοκαίρι θα περάσουμε και φέτος!!)

PCqNp2.png

χριστινάκι καλοκαιράκι ε;;;; εσάς δε σας φοβάμαι μια χαρά διακοπούλες θα πάτε πάλι...κάπως θα τα καταφέρετε...

ναι μωρέ ειμαι βοδάκι και τρώω πολυ. Τσάμπα τόση γυμναστική...

μουουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

εγω ψηφιζω γκολντεν με εχτρα παρμεζανα και κετσαπ οτι εξτρα τυρι πεφτει τυχαια στις πατατες.αν και σε λιγο θα εχει πιτσα το μενου.ο καλος μου.

χριστινα καρκινακι το μικρακι.ωραια.

η ταο ποτε εχει πητ ρε κοριτσακια?μαζι θα γραφετε παλι στ καφε ιουλιου 2011?

μαρζαβακι τι κανετε κοριτσακι μου?γαι συναντηση εγω προσωπικα περιμενω το μανιταρακι να ερθει και μετα τα λεμε!!

4ywWp2.png

καλησπερα κι απο μενα :)

λωρετιους ελπιζω να μη σου περασει η φαση με τις φωτος...μου αρεσει να βλεπω(ειμαι ματακιας...τι να κανουμε;;;)

οι υπολοιπες ειστε βλεπω μια χαρα αν κρινω απο την ορεξη σας.....εγω παντως εφαγα ενα κλαμπ χωρις αλλαντικα διοτι νηστευω απο κρεας ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Τζέσικα να χαίρεσαι τον καλό σου και όλα να πάνε καλά -που θα πάνε δηλαδή- με την κορούλα σου!Περιμένουμε νεώτερα!

Χριστινάκι όλα μια ιδέα είναι, μπορεί το φετινό καλοκαίρι να είναι λίγο δυσκολο αλλά θα το απολαύσεις μαζί με τα δυο παιδάκια σου (εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά σε έχω ότι θα κάνεις κοριτσάκι πάλι!!!)!

Λορέτα μου μια από τα ίδια με αυτά που σαβουρώνω όλη μα όλη την ώρα τζάμπα η γυμναστική!

Ελένη κι εγώ θέλω γκούντις λέμε!

Γλυκούλα συμπάσχω με τη γκρίνια! Από την Παρασκευή το μεσημέρι η κόρη μου σεληνιάστηκε!

Φιλάκια σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

ειρηνάκι βάζουν έχτρα παρμεζάνα;;; μιαμ μιαμ...φοβερή πληροφορία!

τώρα κοιτάω δραστηριότητες για τον μικρό. Θα τον πάω ή κολυμβητήριο ή στη χανθ σε τάξη δημιουργικής απασχόλησης. Σκεφτόμουν και για για μουσική προπαιδεία αλλά ο Νάκας ειναι πανάκριβος...ΕΛΕΟΣ...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...