Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

@MK2012 όλα θ πάνε καλά κορίτσι μου είτε το πιστεύεις ή όχι θα έχεις το μιλρο θαυματακι σου και μετα θα συνηδητοποιησεις οτι αξιζε ολα η ταλαιπωρια ,και εγω κοριτσι μου στα ιδια ημουν ,αλλα την τελευταία φορά δηλαδή τον Νοέμβριο που είδα το θετικό και μετά την κατρακύλα είπα όχι ρε θα τα καταφέρω δεν θα με πάρει από κάτω, για να μην κοροϊδεύομαστε εννοείτε ότι έχω και τα κάτω αλλά προσπαθώ να ξυπνάω τον ευατο μου όταν με παίρνει από κάτω 

• Μου αρέσει 1
      • Δύναμη! 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

κοριτσακια μου μπηκα να σας χαιρετησω.φευγουμε αυριο το πρωι στις 9 και υπολογιζω στις 12 να ειμαστε στο νοσοκομειο.αν βρω απο καπου ιντερνετ θα προσπαθησω να σας γραψω.ειρηνακι σε ευχαριστω για τις ευχες σου και το ξερω οτι νοιαζεσαι.να μπαινεις ομως στο καφε μας.εγω πηρα απιστευτη δυναμη απο τις ευχες και ειμαι σιγουρη πλεον οτι θα παμε και δεν θα ειναι απολυτως τιποτα.σας φιλω και θα τα πουμε συντομα!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με το καλο να πατε και με το καλο να ρθειτε κοριτσι μου να μας πειτε τα νεα σας!

Θα περιμενουμε με αγωνια! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γεια σας κοριτσάκια!

Τζες μου ολα καλά αύριο με την μικρή σου! Ξέρεις οτι σε σκεφτόμαστε όλες αν και πιστεύω οτι δεν θα είναι τίποτα σοβαρό. Να μας ενημερώσεις όσο πιο γρήγορα μπορέσεις!

Ειρηνάκι μου μ'αρεσει το Λου!! Νομίζω επίσης οτι πρέπει οπωσδήποτε να συμφάγομαι γκουντις ελενάκι...ε ε ε ε; ολο για κατι καφέδες πηγαίνουμε!!!! μιαμ μιαμ...

Εμείς είμαστε ψιλοάρρωστοι. Και εγώ και ο μικρός με μυξες και ο μικρός εχει βήχα. Θα πάω απο αύριο να κανω εξετάσεις γιατι αρρωσταίνω ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Μάλλον θα παμε και στον γιατρό για τον μικρό γιατι οσο πάει και χειροτερεύει.

Σήμερα πήγαμε στη γιαγιά μου με τον μικρό αλλά δεν είπαμε και πολλά γιατι δεν ακούει ΤΙΠΟΤΑ αλλά δε θέλει να βάλει ακουστικό. Επίσης η μαμά μου που ήταν επίσης εκεί δε βλέπει ΤΙΠΟΤΑ αλλά δε βάζει γυαλιά. Ουφ...καταλαβαίνετε. Ο'τι να'ναι!

Πάει και αυτό το σουκου. Το επόμενο δουλεύει ο άντρας μου (κλαααααψ). Φέτος τα Χριστούγεννα ειναι πολυ κλαψ γιατι δεν έχουμε ούτε μια μέρα αργία. Και των Φώτων έχουμε εφημερία...μπουχουχουουχουχουχ

Γκρινιάζω ε;;;;;

αντε σας φιλώ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

μολις μιλησα με τζες...μην αγχωνεσαι τσαμπα..ολα καλα θα πανε..και παλι να

χαιρεσαι τον αντρουλη σου....καλε αυτο το skype ειναι τελειο!!!!λωριτσα και

ελενιτσα γκουντις ονειρευεστε εεε εεε?παλι πειναω γμτ!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

εμας παλι πολ μας αρεσεις και με σκουφι και χωρις!!κουκλακος!!

θελω και εγω πολυ να γαω goodys αλλα παρεα σας.γινεται?θα με κανετε παρεα?ρε παιδια αν δεν φοβομουν τα αεροπλανα εμπαινα και ερχομουν να σας δω για πλακα!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαα τέλειος ο Αργυράκος!!!

Τι κάνετε τσούπρες;; Εμένα με έχει ταράξει ο βήχας από τη Τετάρτη...και δεν μπορώ να πάρω και κάτι γμτ....

Τζεσικούλα καλή επιτυχία αύριο!! Όλα καλά θα πάνε και περιμένουμε νέα μόλις μπορέσεις!

Σοφάκι θενξ... εννοείται ότι θα σας χρειαστώ να μου δώσετε τα φώτα σας!!!

PCqNp2.png

Βρε ρηνάκο εγώ που δεν τα φοβάμαι το σκέφτομαι πάντως να πεταχτώ για ένα καφεδάκι μέχρι τη συμπρωτεύουσα!!!! Έχε χάρη που τα εισιτήρια για Θεσσαλονίκη είναι πιο ακριβά από του Λονδίνου (έλεος!!!!) αλλοιώς θα πηγαίναμε για ένα εσπρεσάκο στο λευκό το πύργο...!!!

Αααα καλέ πάτε καλά και έχετε λυσάξει με τα γκούντυς σήμερααα;;; Θέλω και εγώωω...τώρα!!!!!

PCqNp2.png

πλακα κανεις........

μονο στην ιδεα με πιανει σφιξιμο στο στηθος.βλεπω συχνα στον υπνο μου οτι δεν με αφηνουν να βγω απο το αεροπλανο και ουρλιαζω.ασε σκατα λεμε

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...