Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

@MK2012 όλα θ πάνε καλά κορίτσι μου είτε το πιστεύεις ή όχι θα έχεις το μιλρο θαυματακι σου και μετα θα συνηδητοποιησεις οτι αξιζε ολα η ταλαιπωρια ,και εγω κοριτσι μου στα ιδια ημουν ,αλλα την τελευταία φορά δηλαδή τον Νοέμβριο που είδα το θετικό και μετά την κατρακύλα είπα όχι ρε θα τα καταφέρω δεν θα με πάρει από κάτω, για να μην κοροϊδεύομαστε εννοείτε ότι έχω και τα κάτω αλλά προσπαθώ να ξυπνάω τον ευατο μου όταν με παίρνει από κάτω 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα ο γιατρος μου ειμαι παντζαρια χορτα λαχανο και οσπρι μολις χρονισει

εχω μπερδευτει ο καθενας λεει τα δικα του

εγω εκανα κρεατοσουπα τι τραβαει και ο καιρος

κανε κανενα κεφτεδακι

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

ναι ο καθε παιδιατρος λεει οτι θελει...εμεις στον χρονο θα φαμε μελι, σπανακι και αυγο ολα τα υπολοιπα τα τρωμε...μπιφτεκια εκανα τελικα για γρηγορα...

κρεατοσουπα???μιαμ μιαμ...εγω θα κανω τραχανα να φαω εγω γιατι δεν μ αρεσουν τα παντσαρια...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

αντε εμενα μου αρεσουν πολυ ναι ουτε σπανακι αλλα τρωμε μελι και αυγο απο τον σεπτεμβρη θα σε αφησω ομως παω να σιδερωσω και θα τα πουμε ξανα μη χανεσε να μπαινεις το αλλο σκ θα εισαι εδω?

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημέεεεεεεεεερα!!!!!

τι μου κανετε;;; Εμείς καλά. Χθες ήμουν ΟΛΗ ΜΕΡΑ έξω. Βγήκα στις 10 το πρωί, γυρισα το απόγευμα και το βράδυ ξανά εξω (με τον σύζηξ)...Ωραία ηταν αλλά κουράστηκα λίγο! Σημερα πιο χαλαρά, θα πάμε στη γιαγιά μου να τη δούμε και μετά βλέπουμε!!!

Είστε καλά κοριτσάκια μου?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα!

Ειμαστε καλα,εχει κρυο αλλα οχι το χτεσινο,και ηλιο συνεχεια!

Χτες πηγαμε βολτα το απογ και μετα για καφε με τον αντρουλη μου,και ειδαμε μετα και τη ταινια ps I love you στην οποια εκλαιγα συνεχως και αδιακοπτως χαλια με εκανε τεσπα...

Σημερα χαλαρα μεσα ισως κανα γκουντιζ για φαγακι...πολλα φιλια σε ολες :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλημερα κοριτσακια μου!!

τζεσικακι πολυ στεναχωριεμαι για την μικρουλα μας!!ειναι και αυτο ενας απο τους λογους που με κανει να μην μπαινω.στεναχωριεμαι και ψυχοπλακωνομαι με τετοια πραγματα.ευχομαι να την προσεχει η παναγιτσα και να την εχει παντα καλα και την μικρη σου και ολα μας τα παιδακια.

νομιζω γιορταζει ο αντρας σου σημερα?αν ναι να το χαιρεστε αν οχι και παλι πολυχρονος να ειναι.

λεναλ μου goodys θα πας με την λου μας ή μονη σου?

χαρουλιτα μου μεγεια το κουρεμα του παυλου!με το καλο να κανετε και το παρτυ του!

4ywWp2.png

γεια σας!!!!πως ειστε?εμεις μεσα στην γκρινια και το κλαμα παλι και δεν ηρεμη με τιποτα!!!!δεν ξερω τι αλλο να κανω και δεν τον βγαζω βολτα γιατι κανει πολυ κρυο...

εσειις τι νεα?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Εχεις απολυτο δικιο ρηνιω!Γιορταζει ο αντρας της τζεσικας σημερα!Πολυχρονος κοπελα μου!γερος δυνατος παντα να σας προστατευει και να σας αγαπαει :)

Επισης...ποια ειναι η λου βρε ρηνουλα μου;;;τελικα πηγε μονος του αο αντρας μου(βαριομουν να ντυνομαι καθοτι)και φαγαμε σπιτι!Ο καιρος λεει θα χαλασει κι αλλο ε; :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ελενακι μου λου εννοουσα την λωριτσα μας!!α θα ακουσετε πολλα απο μενα.

με τον καιρο δεν ξερω τι γινεται?χτες χιονιζε και σημερα ειχε ολη μερα ηλιο.

ξεχασα να πω και στιν χριστινουλα μας οτι δεν μας νοιαζε το φυλο αλλα να ειναι υγιεστατο το εμβρυακι.και εγω παντα ηθελα να κανω κοριτσακι και μονο και οταν εμαθα οτι εχω αγορακι επαθα μια απογοητευση (για κανα δυο μερουλες)

τωρα πια μην σου πω οτι θελω μονο αγορια.λατρευουμε οτι εχουμε.

μαρινακι που εισαι σημερα?ολα καλα με την μικρουλα σας?

φιλια σε ολες τις μανουλες!!!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...