Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια πηρα στο δερματολογο τηλ 150Ε την επισκεψη μου ειπε για τις ραγαδες και με 4-5επισκεψεις ξεμπερδευω..αλλα μου ειπε να παω οσο ειναι κοκκινες,οποτε μεσα στην βδομαδα τρεχατε ποδαρακια μου να σουλωπωθω λιγο

μαρακι εμενα γκρινιαζει παντα μεχρι να κοιμηθει...

:-D

ελενη αν εχεις την δυνατοτητα ψαξτο μου ειπε οτι εχει δει αποτελεσματα και σε ασπρες οχι σε ολες αλλα εχει δει..μιση ωρα μιλουσα με τον ανθρωπο..

:-D

Διαφημίσεις

ελενη αν εχεις την δυνατοτητα ψαξτο μου ειπε οτι εχει δει αποτελεσματα και σε ασπρες οχι σε ολες αλλα εχει δει..μιση ωρα μιλουσα με τον ανθρωπο..

ρε συ Αννια η κουμπαρα μου που ειναι αισθητικος μου εχει πει οτι οι ασπρες ειναι χαμενη υποθεση...δεν εξαφανιζονται...ισως μειωθουν..δυσκολα αλλα σιγουρα δεν εξαφανιζονται..

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ελενάκι οσο αφορά της ραγάδες η αδελφη μου εκανε αποξεση σε άσπρες ραγαδες και ειναι και πολύ μελαχρινη και δεν φαίνεται με γυμνό ματι σου λέω τέλεια και στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Ελενάκι οσο αφορά της ραγάδες η αδελφη μου εκανε αποξεση σε άσπρες ραγαδες και ειναι και πολύ μελαχρινη και δεν φαίνεται με γυμνό ματι σου λέω τέλεια και στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!

αποξεση;;δηλ.....;

εχω αλλα δε με ενοχλουν και τοσο πολυ γιατι ειμαι ανοιχτοχρωμη και δε τις πολυ βλεπω...εγω....:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

phpg1yzf1AM.jpg
phpo3qStRAM.jpg

Κουκλιά τα μεγάλα και πεντάμορφη η μικρά...

Να σας ζήσουν κοριτσάρα μου!!!!

Πολύ χάρηκα με τα παιδάκια σου....

Όσο για το σύζυγο?

Όλοι έχουν τον τρόπο να "ισιώνουν".......ξέρεις έτσι?

Σε περιμένουμε στο φεισ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Μαράκι τι να πώ για την δικιά σου?Τοπ μόντελ μές στα ροζ...Φτού σκόρδα κοριτσάρα μου....

Όσο για τις γκριμάτσες στον ύπνο και εγώ χαζεύω...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Όσο για τα υπόλοιπα τι να πρωτοσχολιάσω?

Δε μπήκα από εχτές και διάβαζα.....

Κέλι θα πάρεις επάξια τον τίτλο της πολυλογούς...

Μας είχες λείψει...

Μη το ξανακάνεις και εξαφανιστείς.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Λυνουμε τις διαφορες μας στο σαλονι!:lol:

Χαχααχαχα καλόοοο!!!:tongue::tongue:

Ελενάκι περαστικούλια στον μικρούλη σου!!! Αφού δεν είανι τίποτα σοβαρότερο από μπούκωμα τότε μην στενοχωριέσαι πολύ.. θα περάσει που θα πάει΄..!!! Πόσες φορές την ημέρα είπες ότι του βάζεις όρο;;

Κελάκο σήμερα δεν βλέπω ούτε μισή φωτογραφία σου...

Ειρηνη μου για τα εμβόλια είναι το 5πλο και το 6πλο.. το 6πλο έχει μέσα ότι το 5πλο μαζί με ηπατίτιδα Β'... μήπως στην κάνει ξεχωριστά; Εγώ ας πούμε δεν θα το κάνω καν τώρα.. θα το κάνω ξεχωριστά για ηπατίτιδα στο 6μηνο... Γνώμη μου πάντως είναι ότι καλό είναι να σου λέει ακριβώς ο παιδίατρος για τι εμβολιάζεται το παιδί και όχι απλά θα κάνουμε το 5πλο, το 6πλο, το μονό και πάει λέγοντας!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...