Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

....μα και σ΄αυτο γκαντεμα...;;;;

και κρυο και αδιαθετη....μεχρι να καθαρισω θα χει φτιαξει παλι ο καιρος...:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πεσ τα ρε κέλι. και "θέλουμε κρύο" και ¨"τι χριστούγεννα με ήλιο είναι αυτά" ....Αντε να δουμε τώρα που θα είμαστε συνέχεια μέσα, τι θα κάνουμε.....σεξ; παιδιά; λέτε :tongue: α γιαυτό μου θέλετε όλες κρύο ε;;;;;; Για να λέτε "που να πηγαίνουμε τώρα βρε αγάπη μου μ'αυτό το κρύο...κατσε εδώ κάτω απο το στρωματάκι να ζεσταθούμε λίγο":lol:

βουρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

....μα και σ΄αυτο γκαντεμα...;;;;

και κρυο και αδιαθετη....μεχρι να καθαρισω θα χει φτιαξει παλι ο καιρος...:) :) :)

φτου βρε γαμωτο.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Lorreta μου τι κανετε?

που πήγαν οι άντρες σου?

και φυσικά με ενδιαφέρει ο μικρός σου...;);););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ο μικρός στη γιαγιά του για την καθιερωμένη επίσκεψη και ο άντρας μου στη δουλειά.... Τώρα τον εβαλα για ύπνο (τον μικρό ε;) και περιμένω τον αντρουλη μου. Πρέπει να μαζεψω και τα παιχνίδια του μικρού γκρρρρρρρρρρρ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Να'μαι κι εγω......Εγω τα λεω Λορετακι αλλα δεν με ακουνε..Κρεμυδια τα εκανα τα παιδια και το μωρο το τυλιξα σε κουβερτα....μπρρρρρρ.......Μια χαρα ειμασταν....

Πηρα κοκκινοψαρο να κανω μια ζεστη σουπιτσα με αυτον τον καιρο...

Οσο για τα επιδοματα,οχι απλα ειναι ντροπη,θα εχουμε και επιπτωσεις.Θα μειωθουν αισθητα οι γεννησεις..Το ιδιο ειχαν κανει και το 1997 και οι γεννησεις επεσαν κατακορυφα.Τοτε οι πολυτεκνοι ειχαν κκινηθει νομικα,κερδισαν γιατι ηταν αντισυνταγματικο και πηραν το επιδομα αναδρομικα........Για να δουμε τωρα......

Παντως παιδια μεγαλη απατη.Βαζει μπροστα το μνημονιο ο Γιωργακης για να βγαινει λαδι ενω μεσα γραφει οτι τα οικογενειακα επιδοματα θα μεινουν ως εχει......Αυτος τα κοβει και οχι η τροικα........:(

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλημερα κοριτσια!σας ευχαριστω ολες για τον ενδιαφερον!σημερα ειμαι καλυτερα και τα βλεπω πιο ψυχραιμα τα πραγματα.λεω ή ψηξη θα ειναι ή κατι στο τελος της ιωσης.αλλα βρε κοριτσια οταν την ειδα ηταν σαν να περναγε εγκεφαλικο ,μακρυα απο εμας.ο αντρας μου ειναι ακομα χεσμ#$ος γιατι η γιαγια του,η μαμα του και οι αδερφες της μανας του ολες απο εγκεφαλικο πηγανε.μετα του φωναξα και ηρεμησε λιγο.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Καλημερα κροιτσακι μου.

Χαιρομαι που νιωθεις καλυτερα ;)

Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα,ειναι κατι περαστικο,πρεπει να ειστε ψυραιμοι και οι δυο και να μην αγχωνεται τη κορουλα σας :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

καλα ειναι μια χαρα και εγω εκανα χτες για να πηγαινα σημερα αλλα με τετοιο κρυο με τιποτα λεω να κανω και κανενα κουραμπιε και μελομακαρονα. ευχαριστω πολυ κοριτσακι. αχ ακομα να αδιαθετησω αντε να ερθει η δευτερα να δω τι γινετε

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...