Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

συμάζεψες?

αλλά τι ρωτάω είσαι τσακάλι

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ναι έχω δύο Γιάννηδες

μέχρι τους 45.....έχω καιρό;);););););););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κοριτσια μου....

Τζεσικα....περαστικα στη κορουλα σου ματακια μου,θα δεις δεν θα ειναι τιποτα...μονο που θα ταλαιπωρηθειτε και θα αγχωθειτε,ολα θα ειναι καλα...τη Δευτερα αν φυσαει θα φευγουν καραβια;;......

Χριστινα δε πειραζει κοπελα μου εχεις χρονο για ταξιδια προσεχε τον εαυτο σου τωρα που ειναι αρχη ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκι!

Τι θα γίνει Χαρούλα βγήκες κιόλας να ψωνίσεις κοριτσίστικα??? Εδώ καπάρωσες ολόκληρο γαμπρό!

Χριστινάκι γινόταν αλλαγή στα εισιτήρια? Όλα θα πάνε καλά και θα πάτε μετά τα Χριστούγεννα πιο ήρεμοι! Πάντως μην αγχώνεσαι καθόλου που θα είναι έτσι κοντά τα παιδάκια σου, εμένα με 18 μήνες διαφορά και δεν το μετάνιωσα καθόλου, ήδη παίζουν και τσακωνονται βεβαίως βεβαίως μαζί!

Κέλη λουκανικόπιττα διαβάζω! Θέλω να φάω τα πάντα λέμε!

Στεγία μου τις περισσότερες νομίζω τις βολεύει για το νέο mall οπότε καλύτερα κανονίστε για εκεί και βλέπουμε οι υπόλοιπες!

Τζέσικα μακάρι μέχρι τη Δευτέρα που είναι να φύγετε για Γιάννενα να έχουν φύγει όλα και να μη χρειαστεί να κάνετε τίποτα! Τις προάλλες που πήγα στο νοσοκομείο ήταν ένα παιδάκι πιο μεγάλο μας, που είχε παρόμοια συμπτώματα με αυτά που λες και τα είχε κάνει στο τέλος ίωσης και είπαν ότι είχε προχωρημένη ωτίτιδα από εκείνο το αυτάκι γι αυτό στράβωνε το κεφαλάκι! Όλα θα πάνε καλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

στελλιτσα εχεις ακομα 43 καλα πας μπραβο

οχι βρε μαρινακι εδω ειμαι εξαφανιστηκατε ολες και ειπα να κανω καμια δουλεια

συμπεθερα τι κανει το βαφτηστηρι σου?

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

η καλη σου η φιλεναδα η κελακος κελακος θελει να μου παρει τα συμπεθερια και να παρει και το μικρο αλλλααααααααααααααα οχιιιιιιιιιιιι δεθα της κανω τη χαρη χαχαχαχα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Μαρίνα πες μου σε ποια περιοχή είναι το νεο μολ για να το ψάξω..

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Χαίρετε! Τί κάνουτε??????:tongue::tongue::tongue:

Πω, πω έβαλε κρύο, ψόφο λέμε! εντωμεταξύ σιδέρωσα και μαζεύτηκαν υδρατμοί στα τζάμια και αέρισα το χαμάμ, οπότε τώρα είμαστε καλά!

Στέγια, το νέο mall λέγεται metro mall και βρίσκεται ακριβώς στο σταθμό του μετρό του Αγίου Δημητρίου.

Χριστινάκι, κρίμα για το ταξιδάκι, αλλά να σου πω κι εγώ στη θέση σου θα το καλοσκεφτόμουν. Πάνω από όλα το νινάκι, ε???????

Τζεσικούλα αυτό που λες με το στράβωμα του στόματος το είχε πάθει η μαμά μου πριν πολλά χρόνια και είναι όντως από ψύξη. Κρίμα ρε γμτ.

γεια σας κοριτσακια. Ειμαι κουκουλωμενη στο κρεβατι. Αδιαθετησα σημερα στο γυμναστηριο. Τζες ελπιζω να πανε ολα καλα με την μικρουλα σου. Χριστινακι κριμα για το ταξιδι. Το περιμενες αλλα κανει πολυ κρυο παντου, οποτε καλυτερα. Κελι απαραδεκτο που κοβουν τα επιδοματα. Απο εκει θα σωθουμε? Επισης θελω κ γω λουκανοπιτα. Μιαμ! Ο μικρος μου εχει μυξες κ βηχα. Συνδεονται οι μυξες με τα δοντια?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Οριστε βρε,φαγωθηκατε να κρυωσει ο καιρος και τωρα αντε να δω πως θα βγω εξω.......Ψωφο εχει εξω.........

Mall ακουω.....Ολες Αθηνα μενετε;;;;;Σε Πειραια τιποτις;;;;;;; να ερθω κι εγω ωστε να μην ξενιτευομαι.........

Y0zHp2.png?OgArctsO

πεσ τα ρε κέλι. και "θέλουμε κρύο" και ¨"τι χριστούγεννα με ήλιο είναι αυτά" ....Αντε να δουμε τώρα που θα είμαστε συνέχεια μέσα, τι θα κάνουμε.....σεξ; παιδιά; λέτε :tongue: α γιαυτό μου θέλετε όλες κρύο ε;;;;;; Για να λέτε "που να πηγαίνουμε τώρα βρε αγάπη μου μ'αυτό το κρύο...κατσε εδώ κάτω απο το στρωματάκι να ζεσταθούμε λίγο":lol:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...